- 5 Ocak 2018
- 2.506
- 1.960
- 83
Amin canim tesekkur edeeriz dikkat et bak kendine bol dinlenCanim cok tesekkur ederim :) ALLAH im isteyen herkese versin dualarimdasiniz canlarim..
Benide bir üşüme bastı canım donuyorum sanki ayaklarım da çok üşüdüInsallah oledir canim bebiklerimiz tutunuyodur
Sonuclarinizi bekliyorum sabirsizlikla senin kac gun kalmisti cnm testeAmin canim tesekkur edeeriz dikkat et bak kendine bol dinlen
Benim bugun 4.gunum canimSonuclarinizi bekliyorum sabirsizlikla senin kac gun kalmisti cnm teste
Iyi seyler insallah canimBenide bir üşüme bastı canım donuyorum sanki ayaklarım da çok üşüdü
Doktora sorduğunda ne demişti üşümeye ilgili canımIyi seyler insallah canim
Progesteron yukseldigi icin oluyomus canimDoktora sorduğunda ne demişti üşümeye ilgili canım ☺
Tamam canım şuan biraz geçtiProgesteron yukseldigi icin oluyomus canim
Yaaa ciddenSorma hem de nasılÇok zor hareket ediyorum
Yok canım, yavaş yavaş başlar artıkama umarım hiç bulantı yaşamazsın çünkü çok zor bir süreç
Bu konuda herhangi bir fikrim yok kuzum biz hastanede daha çok doktorun hemşireleri ile konuşuyoruz telefonda bana 10 gün sonraya almamı söyledi. Dediğin gibi olabilir iki işi bir arada halletmek için de olabilir. Doktorum çok yoğun. Sen ne güzel hemen keseyi göreceksin canımNesir doktorum 1500 u geçince görebiliriz dedi ben cuma gidecegim. Senin neden daha geç randevun kalp atışıyla birlikte olsun diye mi?
Bir kişi daha mutlu oldu bir kişinin daha kucağı boş kalmayacak gözyaşı dökmeyecek Rabbimin izniyle şükürler olsun tebrik ediyorum canımArkadaslar ben bugun kan verdim cok sukur sonucum pozitif 126 cikti banada buraya sevincli bi sekildr yazmak nasip oldu cok sukur.darisi sonuc bekleyenlerin basina ins
Ya üşümek onun sinyali mıydı ben bilmiyorduk ben donuyordum titriyordum.Iyi seyler insallah canim
Tsk ederim canim esimle hala inanamiyoruz.bugun ki gozyasim sevincten mutluluktandi cok sukur RabbimeBir kişi daha mutlu oldu bir kişinin daha kucağı boş kalmayacak gözyaşı dökmeyecek Rabbimin izniyle şükürler olsun tebrik ediyorum canım
Amin ins.canim bugun sizlerede hep dua ettim.Darisi sizlere insCanim cok sevindim darisi bize insallahbelirtilerin nelerdi canim
Canım ya öyle bir üşüdümki dondum ayaklarım çorap patik giydim ona rağmen banamısın demediYa üşümek onun sinyali mıydı ben bilmiyorduk ben donuyordum titriyordum.gerçi Trabzon su sıralar soğuk
İnşallah görürümBu konuda herhangi bir fikrim yok kuzum biz hastanede daha çok doktorun hemşireleri ile konuşuyoruz telefonda bana 10 gün sonraya almamı söyledi. Dediğin gibi olabilir iki işi bir arada halletmek için de olabilir. Doktorum çok yoğun. Sen ne güzel hemen keseyi göreceksin canım
Aminnn canim valla sizlerin gebelik haberlerini duyunca cok mutlu oluyorumAmin ins.canim bugun sizlerede hep dua ettim.Darisi sizlere inshic belirtim yoktu kasik agrisi oluyordu adet olacakmisim gibi belim cok agriyordu iki gundur ama ben bunlari hep kullandifim ilaclara felan yoruyordum hic bi belirti aramiyordum aslinda
inşallah ama çok umutsuzum
Nasip kısmet olacak inşallah..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?