Transfer Sonrası Sonuç Bekleyenler

Nesir doktorum 1500 u geçince görebiliriz dedi ben cuma gidecegim. Senin neden daha geç randevun kalp atışıyla birlikte olsun diye mi?
Bu konuda herhangi bir fikrim yok kuzum biz hastanede daha çok doktorun hemşireleri ile konuşuyoruz telefonda bana 10 gün sonraya almamı söyledi. Dediğin gibi olabilir iki işi bir arada halletmek için de olabilir. Doktorum çok yoğun. Sen ne güzel hemen keseyi göreceksin canım

Arkadaslar ben bugun kan verdim cok sukur sonucum pozitif 126 cikti banada buraya sevincli bi sekildr yazmak nasip oldu cok sukur.darisi sonuc bekleyenlerin basina ins
Bir kişi daha mutlu oldu bir kişinin daha kucağı boş kalmayacak gözyaşı dökmeyecek Rabbimin izniyle şükürler olsun tebrik ediyorum canım

Canim cok sevindim darisi bize insallahbelirtilerin nelerdi canim
Amin ins.canim bugun sizlerede hep dua ettim.Darisi sizlere inshic belirtim yoktu kasik agrisi oluyordu adet olacakmisim gibi belim cok agriyordu iki gundur ama ben bunlari hep kullandifim ilaclara felan yoruyordum hic bi belirti aramiyordum aslinda

Ya üşümek onun sinyali mıydı ben bilmiyorduk ben donuyordum titriyordum. gerçi Trabzon su sıralar soğuk
Canım ya öyle bir üşüdümki dondum ayaklarım çorap patik giydim ona rağmen banamısın demedi vücudum yandı sonra ateşim çıktı birden geçti Senin nasıl oluyodu canım

İnşallah görürüm bu arada ben 8.10.12. günde test yaptım birde 16. Günde yapmayı düşünüyorum.her 2 günde bir yapılacak gibi bişey yok değil mi?

Amin ins.canim bugun sizlerede hep dua ettim.Darisi sizlere inshic belirtim yoktu kasik agrisi oluyordu adet olacakmisim gibi belim cok agriyordu iki gundur ama ben bunlari hep kullandifim ilaclara felan yoruyordum hic bi belirti aramiyordum aslinda
Aminnn canim valla sizlerin gebelik haberlerini duyunca cok mutlu oluyorum benim de adet olck gbi agri var bide arada usuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…