Transfer Sonrası Sonuç Bekleyenler

Ben de 30 eylülde oldum ama dayanamıyorum bugün gidip kan vereceğim
yok ben kesin kararlıyım hastaneden önce asla test yapmıcam. Daha önce ki adet gecikmelerimde hep bir heves test yaptırdım ve ardından 1 saat geçmeden Regl oldum. Bu sefer totem yapıyorum :)

Canım ya öyle bir üşüdümki dondum ayaklarım çorap patik giydim ona rağmen banamısın demedi vücudum yandı sonra ateşim çıktı birden geçti Senin nasıl oluyodu canım
Benim de ayaklarım buzdolabı gibi soğuktu sarılıp sarmalanıyordum sonra uyuyunca sıcacık oluyordum bir an ama çok az bir an ben genellikle usuyordum

Benim de ayaklarım buzdolabı gibi soğuktu sarılıp sarmalanıyordum sonra uyuyunca sıcacık oluyordum bir an ama çok az bir an ben genellikle usuyordum
Benimde sabahtan öyleydi canım ayaklarım çok üşüdü akşam ateşim çıktı bi yarım saat kadar sürdü yandım böyle ama donuyordum ateş çıkması ne oluyor acaba canım korktum ya

İnşallah görürüm bu arada ben 8.10.12. günde test yaptım birde 16. Günde yapmayı düşünüyorum.her 2 günde bir yapılacak gibi bişey yok değil mi?
İnşallah kuzum sen doktorunu aradın mi ne zaman gidiyorsun ben de bu hafta bir kere daha Beta HCG baktiririm yoksa doktora gidene kadar catlalarim

arada bir Ateş basıyor özellikle akşamları da ayaklarımı ısıtamıyorum.. onun dışında hiç belirti yok. ateşime de baktım aslında ara ara ama belirgin bir fark göremedim.
lekelenme yok, akıntı yok :) bende anlayamadım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…