• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Transfer Sonrası Sonuç Bekleyenler

Aynen. Sen stres yapmamaya çalış. Mutlu ol ki bebeğin de mutlu olsun annesi 😊 Onlar her şeyi hissediyorlar. Elbette kimi zaman zorlu geçecek ama geçecek, emin ol 😉
İnşallah kıuzum sağolasın tecrübelerini paylaştığın için ☺️ elimden geldiğince bebisimi mutlu edeceğim 😂 sen de inşallah sağlıklı sıhhatli bir bebiş alırsın kucağına 😊 şimdi senin karnin nasıl büyümüştü baya ☺️

Hamileliğimin ilk aylarında aşırı bulantı yaşadım ben. Bir sabah uyandım ve bulantıdan eser yoktu. Sanki hamile değildim, her şeyi çok rahat yiyip içiyordum. O kadar korkmuştum ki bebeklerime bir şey oldu diye. O gün hemen hastaneye gittim içimi rahatlatmak için. Meğer gayet iyilermiş. Zaten ertesi gün bulantılarım yine tavan yapmıştı 😂 O yüzden gönlünü ferah tut. 😊
Kız bu sabah işe gitmeden iki yumurta hasladim yedim ama baya midem bulandı zor yedim şuan mide bulantısı için erken değil mi ya da ben bilinçaltına attım diye mi öyle hissettim 😅

Benim bugun hic olmadi canim usume gerci bugun benim hicbisey olmadi bugun bombostum hic transfer olmamis gbii
Aynen canım bende bugün fazla birşey yok belirti aramayın diyorlar ama insanın elinde olmuyor maalesef

İnşallah kıuzum sağolasın tecrübelerini paylaştığın için ☺ elimden geldiğince bebisimi mutlu edeceğim 😂 sen de inşallah sağlıklı sıhhatli bir bebiş alırsın kucağına 😊 şimdi senin karnin nasıl büyümüştü baya ☺

Sorma hem de nasıl 🤦🏻‍♀️ Çok zor hareket ediyorum 😊

Kız bu sabah işe gitmeden iki yumurta hasladim yedim ama baya midem bulandı zor yedim şuan mide bulantısı için erken değil mi ya da ben bilinçaltına attım diye mi öyle hissettim 😅

Yok canım, yavaş yavaş başlar artık 😊 ama umarım hiç bulantı yaşamazsın çünkü çok zor bir süreç 🤭

Nesir Nesir doktorum 1500 u geçince görebiliriz dedi ben cuma gidecegim. Senin neden daha geç randevun kalp atışıyla birlikte olsun diye mi?

Back