- 12 Mart 2015
- 555
- 1.037
- 113
Ben de 30 eylülde oldum ama dayanamıyorum bugün gidip kan vereceğimkızlarrrr benimde transferim 01.10.2019'da yapıldı. :) 5. gün tranferi oldu.
10.10.2019'da hastane'ye gidiceğim sonucu öğrenmek için![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben de 30 eylülde oldum ama dayanamıyorum bugün gidip kan vereceğimkızlarrrr benimde transferim 01.10.2019'da yapıldı. :) 5. gün tranferi oldu.
10.10.2019'da hastane'ye gidiceğim sonucu öğrenmek için![]()
yok ben kesin kararlıyım hastaneden önce asla test yapmıcam. Daha önce ki adet gecikmelerimde hep bir heves test yaptırdım ve ardından 1 saat geçmeden Regl oldum. Bu sefer totem yapıyorum :)Ben de 30 eylülde oldum ama dayanamıyorum bugün gidip kan vereceğim
Evet evet ben de öyle esimle mutluluktan havalara uçtuk senin de ilk tüp bebek denemen miydi kuzumTsk ederim canim esimle hala inanamiyoruz.bugun ki gozyasim sevincten mutluluktandi cok sukur Rabbime![]()
Benim de ayaklarım buzdolabı gibi soğuktuCanım ya öyle bir üşüdümki dondum ayaklarım çorap patik giydim ona rağmen banamısın demedivücudum yandı sonra ateşim çıktı birden geçti
Senin nasıl oluyodu canım
![]()
Benimde sabahtan öyleydi canım ayaklarım çok üşüdü akşam ateşim çıktı bi yarım saat kadar sürdü yandım böyle ama donuyordum ateş çıkması ne oluyor acaba canım korktum yaBenim de ayaklarım buzdolabı gibi soğuktusarılıp sarmalanıyordum sonra uyuyunca sıcacık oluyordum bir an ama çok az bir an ben genellikle usuyordum
İnşallah kuzum sen doktorunu aradın mi ne zaman gidiyorsunİnşallah görürümbu arada ben 8.10.12. günde test yaptım birde 16. Günde yapmayı düşünüyorum.her 2 günde bir yapılacak gibi bişey yok değil mi?
var gibi geldi banaEki Görüntüle 2543313
Arkadaslar 8. Günüm silik bir çizgi var mı sadece ben mi görüyorum
Guzel haberlerle gel inşallahKızlar ben de kan verdim dayanamadım. 8. Gün bugün dua edinheyecandan öleceğim
İnşallahGuzel haberlerle gel inşallah![]()
Inşallah canim. Tüm kalbimle seninleyim şu andaKızlar ben de kan verdim dayanamadım. 8. Gün bugün dua edinheyecandan öleceğim
Evet canim var cok sevindim yaaaInşallah canim. Tüm kalbimle seninleyim şu anda![]()
Inşallah. 10 ekim test günüm. Allah isteyen herkese nasip etsin. Perşembeyi iple çekiyorum.Evet canim var cok sevindim yaaa![]()
Amin canim bizede dua et benimde 5.gunum .. canim sen hic atesini takip ettinmi?Inşallah. 10 ekim test günüm. Allah isteyen herkese nasip etsin. Perşembeyi iple çekiyorum.
Çok teşekkür ederim hepiniz öyle tatlısınız kiInşallah canim. Tüm kalbimle seninleyim şu anda![]()
Canim dualarim seninle guzel haberler bekliyoruzÇok teşekkür ederim hepiniz öyle tatlısınız ki![]()