- 5 Ocak 2018
- 2.506
- 1.960
- 83
Canim cumaya katlanir bence gec tutunmus14. Günde yaptırın demişlerdi yani bu Cuma günü test günümdü biraz önce ilacım bittiği için gitmiştim doktora ve kan testi yapıldı 27 Eylül transfer günüm ve sonuç 3.4
Sonuc olumsuz canim 3.84 e dusmusSonuç ne oldu cnm
İnşallah devam edeceğim inşallah dediğiniz gibidir takipteyim güzel haberlerinizi alırım hepinizinCanim cumaya katlanir bence gec tutunmus
Ilaclarini birakma sakin canimİnşallah devam edeceğim inşallah dediğiniz gibidir takipteyim güzel haberlerinizi alırım hepinizin
İnşallah kıuzum sağolasın tecrübelerini paylaştığın içinAynen. Sen stres yapmamaya çalış. Mutlu ol ki bebeğin de mutlu olsun annesiOnlar her şeyi hissediyorlar. Elbette kimi zaman zorlu geçecek ama geçecek, emin ol
Canim cok uzuldum hayirlisi boyleymisSonuc olumsuz canim 3.84 e dusmus
Kız bu sabah işe gitmeden iki yumurta hasladim yedim ama baya midem bulandı zor yedim şuan mide bulantısı için erken değil mi ya da ben bilinçaltına attım diye mi öyle hissettimHamileliğimin ilk aylarında aşırı bulantı yaşadım ben. Bir sabah uyandım ve bulantıdan eser yoktu. Sanki hamile değildim, her şeyi çok rahat yiyip içiyordum. O kadar korkmuştum ki bebeklerime bir şey oldu diye. O gün hemen hastaneye gittim içimi rahatlatmak için. Meğer gayet iyilermiş. Zaten ertesi gün bulantılarım yine tavan yapmıştıO yüzden gönlünü ferah tut.
Aynen canım bende bugün fazla birşey yok belirti aramayın diyorlar ama insanın elinde olmuyor maalesefBenim bugun hic olmadi canim usume gerci bugun benim hicbisey olmadi bugun bombostum hic transfer olmamis gbii
Canim biraz once kasiklarim patliycak gbi agrimaya basladi belimde yaniyor Allahim hayirdir insallahAynen canım bende bugün fazla birşey yok belirti aramayın diyorlar ama insanın elinde olmuyor maalesef
İnşAllah tutunuyordur canımCanim biraz once kasiklarim patliycak gbi agrimaya basladi belimde yaniyor Allahim hayirdir insallah
Insallah canim yaaa 4.gunumİnşAllah tutunuyordur canımkaçıncı günündü bugün
Canim cok sevindim darisi bize insallahArkadaslar ben bugun kan verdim cok sukur sonucum pozitif 126 cikti banada buraya sevincli bi sekildr yazmak nasip oldu cok sukur.darisi sonuc bekleyenlerin basina ins
İnşallah kıuzum sağolasın tecrübelerini paylaştığın için ☺ elimden geldiğince bebisimi mutlu edeceğimsen de inşallah sağlıklı sıhhatli bir bebiş alırsın kucağına şimdi senin karnin nasıl büyümüştü baya ☺
Kız bu sabah işe gitmeden iki yumurta hasladim yedim ama baya midem bulandı zor yedim şuan mide bulantısı için erken değil mi ya da ben bilinçaltına attım diye mi öyle hissettim
TebriklerArkadaslar ben bugun kan verdim cok sukur sonucum pozitif 126 cikti banada buraya sevincli bi sekildr yazmak nasip oldu cok sukur.darisi sonuc bekleyenlerin basina ins
Tutunma belirtisi olabilr canım benimde dün öyleydi sol kasığım çok sızladıInsallah canim yaaa 4.gunum
Canim cok tesekkur ederim :) ALLAH im isteyen herkese versin dualarimdasiniz canlarim..Bak demistik sana bosuna uzuldun canim darisi bize insallah rabbim saglikla almayi nasip etsin kucagina bebisini
Sonuc olumsuz canim 3.84 e dusmus
Insallah oledir canim bebiklerimiz tutunuyodurTutunma belirtisi olabilr canım benimde dün öyleydi sol kasığım çok sızladı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?