Transfer Sonrası Sonuç Bekleyenler

Aynen. Sen stres yapmamaya çalış. Mutlu ol ki bebeğin de mutlu olsun annesi Onlar her şeyi hissediyorlar. Elbette kimi zaman zorlu geçecek ama geçecek, emin ol
İnşallah kıuzum sağolasın tecrübelerini paylaştığın için elimden geldiğince bebisimi mutlu edeceğim sen de inşallah sağlıklı sıhhatli bir bebiş alırsın kucağına şimdi senin karnin nasıl büyümüştü baya

Kız bu sabah işe gitmeden iki yumurta hasladim yedim ama baya midem bulandı zor yedim şuan mide bulantısı için erken değil mi ya da ben bilinçaltına attım diye mi öyle hissettim

Benim bugun hic olmadi canim usume gerci bugun benim hicbisey olmadi bugun bombostum hic transfer olmamis gbii
Aynen canım bende bugün fazla birşey yok belirti aramayın diyorlar ama insanın elinde olmuyor maalesef

Sorma hem de nasıl Çok zor hareket ediyorum

Kız bu sabah işe gitmeden iki yumurta hasladim yedim ama baya midem bulandı zor yedim şuan mide bulantısı için erken değil mi ya da ben bilinçaltına attım diye mi öyle hissettim

Yok canım, yavaş yavaş başlar artık ama umarım hiç bulantı yaşamazsın çünkü çok zor bir süreç

Nesir doktorum 1500 u geçince görebiliriz dedi ben cuma gidecegim. Senin neden daha geç randevun kalp atışıyla birlikte olsun diye mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…