- 5 Ocak 2018
- 2.506
- 1.960
- 83
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Belirtilere takılmayın diyorlar benimde ağrı çok var ama ilaçlarda yapıyorKizlar benim iki gundr goguslerim acayip agriyodu ama bugun azaldi agri tutunmus olsaydi bebegim dahada artmazmiydi bosuna mi bozuyorum moralimi?
Kaçıncı günün oluyo seninTeşekkür ederim destekleriniz için birazdan ilaç yazdırmaya gideceğim acaba kan da versem miCuma’yı mı beklesem bilemedim
Kizlar benim iki gundr goguslerim acayip agriyodu ama bugun azaldi agri tutunmus olsaydi bebegim dahada artmazmiydi bosuna mi bozuyorum moralimi?
Yok canim bugn hic agrim olmadiBelirtilere takılmayın diyorlar benimde ağrı çok var ama ilaçlarda yapıyorKasık ağrıların devam ediyor mu canım
E et çok doğru söylüyorsun bu süreci atlatan kişiler de var tanıdığını çok pimpirikliteşekkür ediyorum canım benim bunu uygulayacağım
ne yazık ki çevremizde o tür insan çok. ☺
Insallah canim bosuna kuruntu yapiyorumdrHer gününüz aynı olmuyor. Endişe etmeyin![]()
Insallah canim bosuna kuruntu yapiyorumdr![]()
Hic zaman gecmiyor canim ya merakla acaba tutundumu dye dusunuyorum senin beliryilerin ne olmustu canim ne guzel ya ikizHamileliğimin ilk aylarında aşırı bulantı yaşadım ben. Bir sabah uyandım ve bulantıdan eser yoktu. Sanki hamile değildim, her şeyi çok rahat yiyip içiyordum. O kadar korkmuştum ki bebeklerime bir şey oldu diye. O gün hemen hastaneye gittim içimi rahatlatmak için. Meğer gayet iyilermiş. Zaten ertesi gün bulantılarım yine tavan yapmıştıO yüzden gönlünü ferah tut.
![]()
Hic zaman gecmiyor canim ya merakla acaba tutundumu dye dusunuyorum senin beliryilerin ne olmustu canim ne guzel ya ikiz![]()
Ooo cok az kalmis doguma aminn canim insallah cok kolay bir dogumun olur cinsiyetleri ney bebislerinBenim kasık ağrılarım olmuştu. Sanki çekiyor gibiydi birileri içeriden. İğne batıyor gibiydi sanki belime. Bunlar belirti mi bilmiyorum ama test günüme kadar bunları yaşadım benAllah sana da nasip etsin inşallah
Evet, zaman yavaş geçiyor ama sonucu o kadar güzel oluyor ki. İyi ki sabretmişim diyorsun. Ben geçtiğimiz Aralık ayında başladım bu tedaviye ve bu Aralık ayında bebeklerimi kucağıma alacağım Allah nasip ederse. Rabbim hepinizin yardımcısı olsun. Emin olun dualarım hep sizinle
![]()
Ooo cok az kalmis doguma aminn canim insallah cok kolay bir dogumun olur cinsiyetleri ney bebislerin![]()
çokta umutsuz olma canım benım 9. günüm 6 10. gunum 11,36 ve buğun bakalım yine baktırdım çok nadırde olsa gec tutunma oluyor sanırım bende cok bılmıyorum bu basıma gelen nedir ne değildir ama
Insallah canimTeşekkür ederim canımİki oğlum olacak inşallah
![]()
Transfer gününü saymazsak 10. Gün,Kaçıncı günün oluyo senin
Üşümen geçtimi canım bende çok üşüdüm bugün ateşim çıkacak gibi kırılganlık var vücudumda sankiInsallah canim bosuna kuruntu yapiyorumdr![]()
14. Günde yaptırın demişlerdi yani bu Cuma günü test günümdü biraz önce ilacım bittiği için gitmiştim doktora ve kan testi yapıldı 27 Eylül transfer günüm ve sonuç 3.4Test gunun ne zamn canim?
14. Günde yaptırın demişlerdi yani bu Cuma günü test günümdü biraz önce ilacım bittiği için gitmiştim doktora ve kan testi yapıldı 27 Eylül transfer günüm ve sonuç 3.4![]()
Cumaya kadar bTransfer gününü saymazsak 10. Gün,
sayarsak 11. Gün
Ama cumaya çok var bu değer katlanacak bence.3.gun embriyosuydu değilmi? Cumayı bekle derim ilaçlarını kesme
Benim bugun hic olmadi canim usume gerci bugun benim hicbisey olmadi bugun bombostum hic transfer olmamis gbiiÜşümen geçtimi canım bende çok üşüdüm bugün ateşim çıkacak gibi kırılganlık var vücudumda sanki