• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Transfer Sonrası Sonuç Bekleyenler

Kizlar benim iki gundr goguslerim acayip agriyodu ama bugun azaldi agri tutunmus olsaydi bebegim dahada artmazmiydi bosuna mi bozuyorum moralimi?

Kizlar benim iki gundr goguslerim acayip agriyodu ama bugun azaldi agri tutunmus olsaydi bebegim dahada artmazmiydi bosuna mi bozuyorum moralimi?
Belirtilere takılmayın diyorlar benimde ağrı çok var ama ilaçlarda yapıyor🤷‍♀️🤷‍♀️Kasık ağrıların devam ediyor mu canım

E et çok doğru söylüyorsun bu süreci atlatan kişiler de var tanıdığını çok pimpirikli 🙄 teşekkür ediyorum canım benim bunu uygulayacağım 😊 ne yazık ki çevremizde o tür insan çok. ☺

Aynen. Sen stres yapmamaya çalış. Mutlu ol ki bebeğin de mutlu olsun annesi 😊 Onlar her şeyi hissediyorlar. Elbette kimi zaman zorlu geçecek ama geçecek, emin ol 😉

Insallah canim bosuna kuruntu yapiyorumdr :cool:

Hamileliğimin ilk aylarında aşırı bulantı yaşadım ben. Bir sabah uyandım ve bulantıdan eser yoktu. Sanki hamile değildim, her şeyi çok rahat yiyip içiyordum. O kadar korkmuştum ki bebeklerime bir şey oldu diye. O gün hemen hastaneye gittim içimi rahatlatmak için. Meğer gayet iyilermiş. Zaten ertesi gün bulantılarım yine tavan yapmıştı 😂 O yüzden gönlünü ferah tut. 😊

Hamileliğimin ilk aylarında aşırı bulantı yaşadım ben. Bir sabah uyandım ve bulantıdan eser yoktu. Sanki hamile değildim, her şeyi çok rahat yiyip içiyordum. O kadar korkmuştum ki bebeklerime bir şey oldu diye. O gün hemen hastaneye gittim içimi rahatlatmak için. Meğer gayet iyilermiş. Zaten ertesi gün bulantılarım yine tavan yapmıştı 😂 O yüzden gönlünü ferah tut. 😊
Hic zaman gecmiyor canim ya merakla acaba tutundumu dye dusunuyorum senin beliryilerin ne olmustu canim ne guzel ya ikiz :KK50::KK200:Hoppa

Hic zaman gecmiyor canim ya merakla acaba tutundumu dye dusunuyorum senin beliryilerin ne olmustu canim ne guzel ya ikiz :KK50::KK200:Hoppa

Benim kasık ağrılarım olmuştu. Sanki çekiyor gibiydi birileri içeriden. İğne batıyor gibiydi sanki belime. Bunlar belirti mi bilmiyorum ama test günüme kadar bunları yaşadım ben 😊 Allah sana da nasip etsin inşallah 🙏🏻 Evet, zaman yavaş geçiyor ama sonucu o kadar güzel oluyor ki. İyi ki sabretmişim diyorsun. Ben geçtiğimiz Aralık ayında başladım bu tedaviye ve bu Aralık ayında bebeklerimi kucağıma alacağım Allah nasip ederse. Rabbim hepinizin yardımcısı olsun. Emin olun dualarım hep sizinle 🙏🏻

Benim kasık ağrılarım olmuştu. Sanki çekiyor gibiydi birileri içeriden. İğne batıyor gibiydi sanki belime. Bunlar belirti mi bilmiyorum ama test günüme kadar bunları yaşadım ben 😊 Allah sana da nasip etsin inşallah 🙏🏻 Evet, zaman yavaş geçiyor ama sonucu o kadar güzel oluyor ki. İyi ki sabretmişim diyorsun. Ben geçtiğimiz Aralık ayında başladım bu tedaviye ve bu Aralık ayında bebeklerimi kucağıma alacağım Allah nasip ederse. Rabbim hepinizin yardımcısı olsun. Emin olun dualarım hep sizinle 🙏🏻
Ooo cok az kalmis doguma aminn canim insallah cok kolay bir dogumun olur cinsiyetleri ney bebislerin :-)

çokta umutsuz olma canım benım 9. günüm 6 10. gunum 11,36 ve buğun bakalım yine baktırdım çok nadırde olsa gec tutunma oluyor sanırım bende cok bılmıyorum bu basıma gelen nedir ne değildir ama

Sonuç ne oldu cnm

14. Günde yaptırın demişlerdi yani bu Cuma günü test günümdü biraz önce ilacım bittiği için gitmiştim doktora ve kan testi yapıldı 27 Eylül transfer günüm ve sonuç 3.4😢

3.gun embriyosuydu değilmi? Cumayı bekle derim ilaçlarını kesme

Back