- 3 Nisan 2018
- 1.654
- 1.676
- 83
Yaaa öyle mi 10 gün sonra kalp atışını da duyar mıyım yehhuya cidden çok mantıklı video çekmek yapacağımm ben de ☺
Kuzum senin vajinal ultrason ile mi baktı kalp ve keseyeİnşallah duyarsınGüzel bir hatıra kalıyor
Kuzum senin vajinal ultrason ile mi baktı kalp ve keseye
çokta umutsuz olma canım benım 9. günüm 6 10. gunum 11,36 ve buğun bakalım yine baktırdım çok nadırde olsa gec tutunma oluyor sanırım bende cok bılmıyorum bu basıma gelen nedir ne değildir amaSağolun ben az önce kan testi sonucumu aldım 1.51 negatif . 7.günüm benimde
Anladım canım bazıları vajinal ultrason riskli doktor yaparsa da izin verme felan dediler. Ban saçma gelmiştiEvet, ilk kontrolde öyle oldu. Henüz küçük olduğu için vajinal ultrasondan belli oluyor.
Anladım canım bazıları vajinal ultrason riskli doktor yaparsa da izin verme felan dediler. Ban saçma gelmişti
Kendini 2 kat yapmış yinede .tabiki allahtan umut kesilmez.hep biliyorum teoride iyiyim de uygulamada kendini ikna etmek zor oluyorçokta umutsuz olma canım benım 9. günüm 6 10. gunum 11,36 ve buğun bakalım yine baktırdım çok nadırde olsa gec tutunma oluyor sanırım bende cok bılmıyorum bu basıma gelen nedir ne değildir ama
Maşallah tebrik ederimCanlarim merhaba 2.gun embriyosu konulmustu veee bugun test gunumdu 12.gun degerim 148 cikti :) Hamileyim
Cuma gunu tekrar degerlerimin kontrolu icin doktora gidicem :)
ALLAH im kimseye aratmasin hepinizin gobisleri bebekle dolsun insALLAH dualarim sizlerle kizlar
Ya sorma bana da saçma gelmişti ki tüp bebek doktorlari bu konuda hassasÖyle bir şey olsa riske atarlar mı sence?Hem ben hamileliğim boyunca birkaç defa daha vajinal ultrasonla muayene oldum. Hiç endişe etme
Yaa canım çok sevindim gayet güzel çıkmış değerin Rabbim yüzünü güldürmeye devam etsinCanlarim merhaba 2.gun embriyosu konulmustu veee bugun test gunumdu 12.gun degerim 148 cikti :) Hamileyim
Cuma gunu tekrar degerlerimin kontrolu icin doktora gidicem :)
ALLAH im kimseye aratmasin hepinizin gobisleri bebekle dolsun insALLAH dualarim sizlerle kizlar
Biraz geri çıkıyor kuzumProgestan fitil de sizinde birazı geri çıkıyormu ?
Evet kuzum benimkide öyle oluyor umarım etkisi sürüyordurBiraz geri çıkıyor kuzum ☺ bir süre sonra tuvalete gidince akıyor akıntı şeklinde
Ya sorma bana da saçma gelmişti ki tüp bebek doktorlari bu konuda hassasteşekkür ediyorum bu konuda da bilgilendim.
E et çok doğru söylüyorsun bu süreci atlatan kişiler de var tanıdığını çok pimpirikliRica ederimBir de şunu ekleyeyim. Artık bazı şeylere kulaklarını kapa çünkü hamilelik döneminde birçok kişiden bir sürü şeyler duyacaksın. Bazıları seni endişelendirecek, şüpheye düşürecek. Sana naçizane tavsiyem, 9 ayın tadını çıkar
Canim cok tesekkur ederim :) Aynn cnm 2.gun embriyosu diye uzulmustum ama tutundu sukur :) darisi tum isteyenlerin basinaYaa canım çok sevindim gayet güzel çıkmış değerin Rabbim yüzünü güldürmeye devam etsinbak demek ki 2. Gün 3. Gün diye üzülmemek gerekiyormuş Rabbim nasip edince ediyor ah ah benim de 3. Gün embriyosu idi. Sen de çok güzel bir şey kanıtladın
Teşekkür ederim destekleriniz için birazdan ilaç yazdırmaya gideceğim acaba kan da versem miHiç moralini bozma hatırlıyosan iki gün önce ben yaptım.7 günü negatif çıkmıştı dün gece yaptım 9 gün çok çok hafif pembe çıktı ucuz testlerden yaptım.biraz daha bekle herkesin aynı dil bir gün bile farkedebiliyor.bakalım çarşamba test günüm
Bak demistik sana bosuna uzuldun canim darisi bize insallah rabbim saglikla almayi nasip etsin kucagina bebisiniCanim cok tesekkur ederim :) Aynn cnm 2.gun embriyosu diye uzulmustum ama tutundu sukur :) darisi tum isteyenlerin basina
Test gunun ne zamn canim?Teşekkür ederim destekleriniz için birazdan ilaç yazdırmaya gideceğim acaba kan da versem miCuma’yı mı beklesem bilemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?