• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Transfer Sonrası Sonuç Bekleyenler

bugün 10.gün test günü cuma dedi hemşireler ama bekleyemedim 8.gün( cumartesi) test yaptım tek çizgi görünce moralim bozuldu şimdi bekliyorum gününü
Anladım banada 10.gün yap dediler çıkmıyormu ki

Kizlar benim doktorum transfer gununu 1.gun sayiyor siz nasil sayiyorsunuz?

Okudum bugün kuzum 🤲 gene okuycam 🙏 Allah’ım dualarımız kabul eylesin 🙏🙏🥰 kuzum tek taraflıda oldumu sızın birde bu embriyolar sağ yada sola mı tutunuyor kuzum yoksa ortaya falan mı 🤔
Kuzum ona hiç dikkat etmedim açıkçası ☺️ genel olarak sizliyordu

İnşallah kuzum korka korka kan sonucuma bakıyorum hala inan hala inanamıyorum ☺ hemşire 10 gün sonraya randevu almamı istedi ☺ kese görülecek galiba nasıl sabredemeyecegim ☺
Ayy ne heycanli insallah on keseyi sonra kalp atislarini duyarsin miniginin :anneadayı::KK200::anneadayı:

Canim senin gogus uclarinda agri oldumu bende hicbisey yok hatta bugun hic agrim yok moralim bozuk bugun biraz :110:
Çok olmadi ama kuzum dedim y benim 5.6.7 o günlerde hiç bir belirtim yoktu kesildi bir anda ben de senin gibi telaş yapmıştım ☺️

bugün 10.gün test günü cuma dedi hemşireler ama bekleyemedim 8.gün( cumartesi) test yaptım tek çizgi görünce moralim bozuldu şimdi bekliyorum gününü
Hiç moralini bozma hatırlıyosan iki gün önce ben yaptım.7 günü negatif çıkmıştı dün gece yaptım 9 gün çok çok hafif pembe çıktı ucuz testlerden yaptım.biraz daha bekle herkesin aynı dil bir gün bile farkedebiliyor.bakalım çarşamba test günüm

İnşallah kuzum korka korka kan sonucuma bakıyorum hala inan hala inanamıyorum ☺ hemşire 10 gün sonraya randevu almamı istedi ☺ kese görülecek galiba nasıl sabredemeyecegim ☺

Kalp atışını bile duyabilirsin 😊 6+4 haftalıkken hem keseleri görmüştük hem de kalp atışlarını duymuştuk biz 😊 Aklında bulunsun, videoya çek o anları. Biz arada açıp açıp bakıyoruz, dünyanın en güzel melodilerini dinliyoruz 🥰

Kalp atışını bile duyabilirsin 😊 6+4 haftalıkken kem keseleri görmüştük hem de kalp atışlarını duymuştuk biz 😊 Aklında bulunsun, videoya çek o anları. Biz arada açıp açıp bakıyoruz, dünyanın en güzel melodilerini dinliyoruz 🥰
Yaaa öyle mi 10 gün sonra kalp atışını da duyar mıyım yehhu 😆 ya cidden çok mantıklı video çekmek yapacağımm ben de ☺️

Back