- 9 Ağustos 2019
- 5.072
- 2.468
- 123
Anladım banada 10.gün yap dediler çıkmıyormu kibugün 10.gün test günü cuma dedi hemşireler ama bekleyemedim 8.gün( cumartesi) test yaptım tek çizgi görünce moralim bozuldu şimdi bekliyorum gününü
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Anladım banada 10.gün yap dediler çıkmıyormu kibugün 10.gün test günü cuma dedi hemşireler ama bekleyemedim 8.gün( cumartesi) test yaptım tek çizgi görünce moralim bozuldu şimdi bekliyorum gününü
Canim 3.gun embryosu cikmayabilir hic moralini bozma kan verbugün 10.gün test günü cuma dedi hemşireler ama bekleyemedim 8.gün( cumartesi) test yaptım tek çizgi görünce moralim bozuldu şimdi bekliyorum gününü
Sizin test gününüz bugün değil mimerhaba benim de transferim (27 eylül)cumaydı ben de öğretmenim 2 gün dinlendim pazartesi çocuklarla beraberdim hayırlısı olsun hepimiz için
Benimkinde sayılmıyor herlde canım 10.gün test tarihim sayarlarsa 11.güne denk geliyorKizlar benim doktorum transfer gununu 1.gun sayiyor siz nasil sayiyorsunuz?
Benimde 12.gun test gunum canim ama ben 10.gunumde yapcam..Benimkinde sayılmıyor herlde canım 10.gün test tarihim sayarlarsa 11.güne denk geliyor
Kuzum ona hiç dikkat etmedim açıkçasıOkudum bugün kuzumgene okuycam
Allah’ım dualarımız kabul eylesin
kuzum tek taraflıda oldumu sızın birde bu embriyolar sağ yada sola mı tutunuyor kuzum yoksa ortaya falan mı
![]()
İnşallah kuzum korka korka kan sonucuma bakıyorum hala inan hala inanamıyorumİşte bu güzel bir haberinşallah hep böyle sağlıkla devam eder
![]()
Canim senin gogus uclarinda agri oldumu bende hicbisey yok hatta bugun hic agrim yok moralim bozuk bugun birazKuzum ona hiç dikkat etmedim açıkçası ☺ genel olarak sizliyordu
Çıktı kuzum 31210.gün yapınca sonuç belli oldu mu? Kaç çıktı hcg ?
Ayy ne heycanli insallah on keseyi sonra kalp atislarini duyarsin minigininİnşallah kuzum korka korka kan sonucuma bakıyorum hala inan hala inanamıyorum ☺ hemşire 10 gün sonraya randevu almamı istedi ☺ kese görülecek galiba nasıl sabredemeyecegim ☺
Çok olmadi ama kuzum dedim y benim 5.6.7 o günlerde hiç bir belirtim yoktu kesildi bir anda ben de senin gibi telaş yapmıştımCanim senin gogus uclarinda agri oldumu bende hicbisey yok hatta bugun hic agrim yok moralim bozuk bugun biraz![]()
Ay insallah bende senin gbi guzel haberler alirim canimÇok olmadi ama kuzum dedim y benim 5.6.7 o günlerde hiç bir belirtim yoktu kesildi bir anda ben de senin gibi telaş yapmıştım ☺
Hiç moralini bozma hatırlıyosan iki gün önce ben yaptım.7 günü negatif çıkmıştı dün gece yaptım 9 gün çok çok hafif pembe çıktı ucuz testlerden yaptım.biraz daha bekle herkesin aynı dil bir gün bile farkedebiliyor.bakalım çarşamba test günümbugün 10.gün test günü cuma dedi hemşireler ama bekleyemedim 8.gün( cumartesi) test yaptım tek çizgi görünce moralim bozuldu şimdi bekliyorum gününü
Sağolasın kuzum benim bu stres cidden bitmiyor Rabbim sizlere de bu duyguyu tattirmayi nasip etsinAyy ne heycanli insallah on keseyi sonra kalp atislarini duyarsin miniginin![]()
İnşallah kuzum korka korka kan sonucuma bakıyorum hala inan hala inanamıyorum ☺ hemşire 10 gün sonraya randevu almamı istedi ☺ kese görülecek galiba nasıl sabredemeyecegim ☺
Aminnn canim olsun guzel heycanlar yaSağolasın kuzum benim bu stres cidden bitmiyor Rabbim sizlere de bu duyguyu tattirmayi nasip etsin ☺ heyecanla 17 ekimi bekliyorum![]()
Tamam kuzum çok sağolKuzum ona hiç dikkat etmedim açıkçası ☺ genel olarak sizliyordu
Yaaa öyle mi 10 gün sonra kalp atışını da duyar mıyım yehhuKalp atışını bile duyabilirsin6+4 haftalıkken kem keseleri görmüştük hem de kalp atışlarını duymuştuk biz
Aklında bulunsun, videoya çek o anları. Biz arada açıp açıp bakıyoruz, dünyanın en güzel melodilerini dinliyoruz
![]()