Evet kuzum benim ilk beş güne kadar sızım oldu öyle kasıklarımda ama 5.7 günlerimde bir anda belirti yok oldu gibi hissedemedim pek. Sonra 9. Günde adet agirisi ve bel ağrısı çektim . Bel ağrısı başından beri vardı ama bendeAyy öylemi canıminşAllah benimkide tutunuyordu r senin ki kaçıncı güne kadar oldu kuzum benim ilk 2 gün komple sağlı sollu bir sızıydı birde bel ağrısı dünden beride solda var böyle bir geliyor bir gidiyor şekilde 4.günüm bugün de
İlk test kaçıncı günden itibaren yaptın bide transfer günü sayıyomusunuz.Tüm testlerim
Okudum bugün kuzumEvet kuzum benim ilk beş güne kadar sızım oldu öyle kasıklarımda ama 5.7 günlerimde bir anda belirti yok oldu gibi hissedemedim pek. Sonra 9. Günde adet agirisi ve bel ağrısı çektim . Bel ağrısı başından beri vardı ama bende ☺ inşallah kuzum inşallah sen de güzel haber vereceksin bize bol bol Ayetel Kürsi oku karnını okşayarak ☺
Evet iyi o zaman ben de kullandım doktor dediği halde ama çok kullanmamaya dikkat ettim yine ☺ ama bir sıkıntı olmuyorsa kullanacağım ☺ bu akşam da acile gittim.degerim tam iki katına çıkmış canım 11. Gün 667 13. Gün bugün 1342 çıkmış üstümden büyük bir yük kalktı ya ☺ yarın hemen hemşireye sonucumu atacağım ☺
7.yada 8.gün dü birkaç damla gelip durdu sanırım yerleşme kanamasıymış şuan hamileyim(şükür) darısı başınza :)7.gündemi pembelik geldi acaba
Sağolun ben az önce kan testi sonucumu aldım 1.51 negatif . 7.günüm benimde7.yada 8.gün dü birkaç damla gelip durdu sanırım yerleşme kanamasıymış şuan hamileyim(şükür) darısı başınza :)
çok erken keşke yapmasaydın. böyle erken yapınca moral bozuyor. sıkma canını belli olmamıştır daha.Sağolun ben az önce kan testi sonucumu aldım 1.51 negatif . 7.günüm benimde
2 güne artacağını sanmıyorum. Hani 5in üstü olsa yine anlarımda 1.5 artmaz benceçok erken keşke yapmasaydın. böyle erken yapınca moral bozuyor. sıkma canını belli olmamıştır daha.
Kaçıncı gün embriyosuydu2 güne artacağını sanmıyorum. Hani 5in üstü olsa yine anlarımda 1.5 artmaz bence
5.günKaçıncı gün embriyosuydu
Olsun yinede erken olabilir bazılarının son anda katlanmış geç tutunma olmuş
İnşallahOlsun yinede erken olabilir bazılarının son anda katlanmış geç tutunma olmuş
Amin canım.Cok teşekkür ederim insaallah.Canım hayırlı sonuçlar almanı nasip etsin Rabbim ☺
10.gün yapınca sonuç belli oldu mu? Kaç çıktı hcg ?Benim de 3. Gündü ben kn tahlili 10. Gün yaptımbana da 12. Gün yap demişlerdi yarın doktoruma sonuçları atacağım ne zaman çağıracak beni kuzum benim bügun 13. Günüm
merhaba benim de transferim (27 eylül)cumaydı ben de öğretmenim 2 gün dinlendim pazartesi çocuklarla beraberdim hayırlısı olsun hepimiz içinBana cuma konmuştu sabah pazartesiye kadar tutunursa tutunur demişti embiriyoloğum kuzum 3 günde çok dikkat et genelde dinlendir demişti şansıma tatile denk geldi öğretmenim ben
Kaçıncı gün embriyosuydumerhaba benim de transferim (27 eylül)cumaydı ben de öğretmenim 2 gün dinlendim pazartesi çocuklarla beraberdim hayırlısı olsun hepimiz için
3.gün tek kondu sizin ?Kaçıncı gün embriyosuydu
Benimde 3.gün tek canım 5.günüm bugün senin?3.gün tek kondu sizin ?
bugün 10.gün test günü cuma dedi hemşireler ama bekleyemedim 8.gün( cumartesi) test yaptım tek çizgi görünce moralim bozuldu şimdi bekliyorum gününüBenimde 3.gün tek canım 5.günüm bugün senin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?