Transfer Sonrası Sonuç Bekleyenler

Evet kuzum benim ilk beş güne kadar sızım oldu öyle kasıklarımda ama 5.7 günlerimde bir anda belirti yok oldu gibi hissedemedim pek. Sonra 9. Günde adet agirisi ve bel ağrısı çektim . Bel ağrısı başından beri vardı ama bende inşallah kuzum inşallah sen de güzel haber vereceksin bize bol bol Ayetel Kürsi oku karnını okşayarak

Okudum bugün kuzum gene okuycam Allah’ım dualarımız kabul eylesin kuzum tek taraflıda oldumu sızın birde bu embriyolar sağ yada sola mı tutunuyor kuzum yoksa ortaya falan mı

Çok heyecanlı kızlar daha adet günümü bekliyorum ama bu blog dan kopamıyorum Allah herkesin gönlüne göre versin. . ❤

İşte bu güzel bir haber inşallah hep böyle sağlıkla devam eder

Benim de 3. Gündü ben kn tahlili 10. Gün yaptım bana da 12. Gün yap demişlerdi yarın doktoruma sonuçları atacağım ne zaman çağıracak beni kuzum benim bügun 13. Günüm
10.gün yapınca sonuç belli oldu mu? Kaç çıktı hcg ?

Bana cuma konmuştu sabah pazartesiye kadar tutunursa tutunur demişti embiriyoloğum kuzum 3 günde çok dikkat et genelde dinlendir demişti şansıma tatile denk geldi öğretmenim ben
merhaba benim de transferim (27 eylül)cumaydı ben de öğretmenim 2 gün dinlendim pazartesi çocuklarla beraberdim hayırlısı olsun hepimiz için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…