Transfer Sonrası Sonuç Bekleyenler

Canım bende üşüdüm biraz önce akşam oldu ev soğudu dye düşündüm dün gecede bi on beş dakka ter bastı ilaçlar mı yapıyor anlamadım
Canim tekrar aradim doktorumu ilaclar yapiyor dedi progesteron arttikca bu etkileri yapiyormus sikinti yok dedi

Canim tekrar aradim doktorumu ilaclar yapiyor dedi progesteron arttikca bu etkileri yapiyormus sikinti yok dedi
evet canım ilaçlar yapıyor ben de dün gece şıpır şıpır ter döktüm şimdide üşüme var biraz

O zaman sen hemen idrar ypma canim onun etkisi en az 10 gun sryor
Transfer edilen embriyonunmu etkisi oluyor.Anlamadım sanırım.Ben çatlatma iğnesi üzerinden 12 gün geçinde idrarda etkisi kalmıyor diye okudum ama yanlış anlamış olabilir.Yani ona göre düşününce salı günü israr testi yapabilirim.

Hayırlısı canım.İnşallah sağlıkla ve hayırla tutunmuştur.Benim hissettiğim bir şey yok hatta hiç transfer olmamış gibiyim.Bilmiyorum ki sorun bende mi?
Yok canım herkeste farklı oluyormuş çok var hiç birşey hissetmeyip pozitifi gören onu hiç düşünme canım test tarihine yakında olabilir

Çatlatma iğnesini ne zaman vuruluyorduk canım ben hatırlayamadım onu

Yok canim taze embryo olunca yumurta toplamdn once catlatma yapiyorlar ya onun etkisi oluyor dondurulmusta catlatma ignesinin etkisi gecmis oluyor

Evet Maalesef bende bebeklikten gelen bir problem olduğu için her ihtiyaç duyduğumda kullanıyorum. Doktoruma danışmıştım.
Evet iyi o zaman ben de kullandım doktor dediği halde ama çok kullanmamaya dikkat ettim yine ama bir sıkıntı olmuyorsa kullanacağım bu akşam da acile gittim.degerim tam iki katına çıkmış canım 11. Gün 667 13. Gün bugün 1342 çıkmış üstümden büyük bir yük kalktı ya yarın hemen hemşireye sonucumu atacağım

Bende de oluyordu sızı kasiklarimda kuzum böyle inceden inceden ☺
Ayy öylemi canım inşAllah benimkide tutunuyordu r senin ki kaçıncı güne kadar oldu kuzum benim ilk 2 gün komple sağlı sollu bir sızıydı birde bel ağrısı dünden beride solda var böyle bir geliyor bir gidiyor şekilde 4.günüm bugün de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…