- 5 Ocak 2018
- 2.506
- 1.960
- 83
Canim tekrar aradim doktorumu ilaclar yapiyor dedi progesteron arttikca bu etkileri yapiyormus sikinti yok dediCanım bende üşüdüm biraz önce akşam oldu ev soğudu dye düşündüm dün gecede bi on beş dakka ter bastı ilaçlar mı yapıyor anlamadım
Hayırlısı canım.İnşallah sağlıkla ve hayırla tutunmuştur.Benim hissettiğim bir şey yok hatta hiç transfer olmamış gibiyim.Bilmiyorum ki sorun bende mi?5.gün daha erken tutunuyormuş canım transferden sonraki gün herlde
Evet canım.Taze embriyo transferi yapıldı bana.Canim senin taze embriyomuydu?
Yok canim bende ole hissediyorum cok normal bu bunlari hic takma kafanaHayırlısı canım.İnşallah sağlıkla ve hayırla tutunmuştur.Benim hissettiğim bir şey yok hatta hiç transfer olmamış gibiyim.Bilmiyorum ki sorun bende mi?
O zaman sen hemen idrar ypma canim onun etkisi en az 10 gun sryorEvet canım.Taze embriyo transferi yapıldı bana.
Canim tekrar aradim doktorumu ilaclar yapiyor dedi progesteron arttikca bu etkileri yapiyormus sikinti yok dedi
Transfer edilen embriyonunmu etkisi oluyor.Anlamadım sanırım.Ben çatlatma iğnesi üzerinden 12 gün geçinde idrarda etkisi kalmıyor diye okudum ama yanlış anlamış olabilir.Yani ona göre düşününce salı günü israr testi yapabilirim.O zaman sen hemen idrar ypma canim onun etkisi en az 10 gun sryor
Yok canım herkeste farklı oluyormuş çok var hiç birşey hissetmeyip pozitifi gören onu hiç düşünme canım test tarihine yakında olabilirHayırlısı canım.İnşallah sağlıkla ve hayırla tutunmuştur.Benim hissettiğim bir şey yok hatta hiç transfer olmamış gibiyim.Bilmiyorum ki sorun bende mi?
Çatlatma iğnesini ne zaman vuruluyorduk canım ben hatırlayamadım onuTransfer edilen embriyonunmu etkisi oluyor.Anlamadım sanırım.Ben çatlatma iğnesi üzerinden 12 gün geçinde idrarda etkisi kalmıyor diye okudum ama yanlış anlamış olabilir.Yani ona göre düşününce salı günü israr testi yapabilirim.
Yok canim taze embryo olunca yumurta toplamdn once catlatma yapiyorlar ya onun etkisi oluyor dondurulmusta catlatma ignesinin etkisi gecmis oluyorTransfer edilen embriyonunmu etkisi oluyor.Anlamadım sanırım.Ben çatlatma iğnesi üzerinden 12 gün geçinde idrarda etkisi kalmıyor diye okudum ama yanlış anlamış olabilir.Yani ona göre düşününce salı günü israr testi yapabilirim.
10 ekim gbi etkisi kalmaz aslinda canim igneninBen 26 eylülde vuruldum.28 eylülde opu oldu canım.3 ekim de de transfer oldu.
Çatlatma iğnesini ne zaman vuruluyorduk canım ben hatırlayamadım onu
10 ekim gbi etkisi kalmaz aslinda canim ignenin
Evet iyi o zaman ben de kullandım doktor dediği halde ama çok kullanmamaya dikkat ettim yineEvetMaalesef bende bebeklikten gelen bir problem olduğu için her ihtiyaç duyduğumda kullanıyorum. Doktoruma danışmıştım.
Canim hipo hipo neKaçıncı gün canıminşallah kan testinde de görürsün
Bende de oluyordu sızı kasiklarimda kuzum böyle inceden incedenSağol canım benimsol kasığımda sızı var dünden beri canım
Kuzum doğuştan bir hastalık ilaçsız adet olamıyorum beyin var olan yumurtalarimi büyütüp catlatmiyorCanim hipo hipo ne
Canım hayırlı sonuçlar almanı nasip etsin Rabbimselam. benim transferimde 3 ekimde oldu.5.güm embriyosuydu.Ama belirti diyebileyeceğim bir şey yok insan fazlasıyla merak ediyor.
Ayy öylemi canımBende de oluyordu sızı kasiklarimda kuzum böyle inceden inceden ☺
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?