Banada olmuştur gibi geliyor canım estrofem sabah iki akşam iki alıyorum çünkü canım sen nasıl alıyorsunBenim transfer gunu 12.4 canim.. seninkide guzel zaten transfer gunu 10 olmstr rahat..
Benden bir gun once olmussun canimselam. benim transferimde 3 ekimde oldu.5.güm embriyosuydu.Ama belirti diyebileyeceğim bir şey yok insan fazlasıyla merak ediyor.
Bende ayni senin gbi aliyorum canim.. ya ben bugun yine usuyorum acaba bu iyimi kotumu anlamadimBanada olmuştur gibi geliyor canım estrofem sabah iki akşam iki alıyorum çünkü canım sen nasıl alıyorsun
dün belli belirsiz solda batma vardı ama belirti demek ne kadar doğru bilmiyorum.Hayırlısı bekleyip göreceğiz inşaallahHerkeste belirti olmuyormuş benimde 2ekimdeydi 3.gün ilk iki gün ağrım oldu bugünde sol kaşıkta sızlamam var
Ilk denemenmi canim?dün belli belirsiz solda batma vardı ama belirti demek ne kadar doğru bilmiyorum.Hayırlısı bekleyip göreceğiz inşaallah
evet ilk denemem canım.Biraz bilgisizim sanırım bana kimse rahim kalınlığından bahsetmedi mesela bende bilmediğimden soramadım.sadece emriyo kalitesi ve günü söylendi.Ilk denemenmi canim?
Benimde ilk denemem insallah bebislerimiz tutarda son olur buevet ilk denemem canım.Biraz bilgisizim sanırım bana kimse rahim kalınlığından bahsetmedi mesela bende bilmediğimden soramadım.sadece emriyo kalitesi ve günü söylendi.
Brüksel tüp bebekte denedim canım.Benimde ilk denemem insallah bebislerimiz tutarda son olur bunerde yaptirdin canim doktorunun bilgilendirmesi gerekiyodu aslinda
Anladim canim .. ya beni bi ates basiyo bi usuyorum hic boyle oldunmu ?Brüksel tüp bebekte denedim canım.
Anladim canim .. ya beni bi ates basiyo bi usuyorum hic boyle oldunmu ?
Allahim insallah bunlar guzel seylere isarettir canim yaaevet bende değişiğim o yönden hırkam var bir giyip bir çıkarıyorum :)
inşallah canım.Rabbim yüzümüzü isteyen cümlesi ile beraber güldürsün.Allahim insallah bunlar guzel seylere isarettir canim yaa
Aminnnn canim test gunun ne zamaninşallah canım.Rabbim yüzümüzü isteyen cümlesi ile beraber güldürsün.
13 ekim.Ama okuduklarımdan anladığım çatlatma iğnesinin etkisi 12 günde geçiyormuş ondan sonra idrarda pozitif çıkması sonucu gösterebilir.Yani kan testini beklemeden idrar testi yapabilirim.Yaparmıyım?Yapsammı?Ay gerçekten durup durup düşünüyorum.İğne süreci ,opusu transferi değilde beklemesi gerçekten sürecin geçmek bilmeyen aşaması.Aminnnn canim test gunun ne zaman
Canım bende üşüdüm biraz önce akşam oldu ev soğudu dye düşündüm dün gecede bi on beş dakka ter bastı ilaçlar mı yapıyor anlamadımBende ayni senin gbi aliyorum canim.. ya ben bugun yine usuyorum acaba bu iyimi kotumu anlamadim
13 ekim.Ama okuduklarımdan anladığım çatlatma iğnesinin etkisi 12 günde geçiyormuş ondan sonra idrarda pozitif çıkması sonucu gösterebilir.Yani kan testini beklemeden idrar testi yapabilirim.Yaparmıyım?Yapsammı?Ay gerçekten durup durup düşünüyorum.İğne süreci ,opusu transferi değilde beklemesi gerçekten sürecin geçmek bilmeyen aşaması.
Birde sarıp sarıp düşünüyorum ilk gün şöyle yapmıştım sonraki gün yan dönmüştüm falanbekleme süresince sabit durmak mümkün değil zaten ama işte kafaya takmak olsun.
1 tane 5.gün embriyosu transfer edildi canım.Kaçıncı gün embriyosuydu canım kaç tane
5.gün daha erken tutunuyormuş canım transferden sonraki gün herlde1 tane 5.gün embriyosu transfer edildi canım.
Canim senin taze embriyomuydu?13 ekim.Ama okuduklarımdan anladığım çatlatma iğnesinin etkisi 12 günde geçiyormuş ondan sonra idrarda pozitif çıkması sonucu gösterebilir.Yani kan testini beklemeden idrar testi yapabilirim.Yaparmıyım?Yapsammı?Ay gerçekten durup durup düşünüyorum.İğne süreci ,opusu transferi değilde beklemesi gerçekten sürecin geçmek bilmeyen aşaması.
Birde sarıp sarıp düşünüyorum ilk gün şöyle yapmıştım sonraki gün yan dönmüştüm falanbekleme süresince sabit durmak mümkün değil zaten ama işte kafaya takmak olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?