• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Transfer Sonrası Sonuç Bekleyenler

Nasibimizde varsa böyle de tutunur zaten bize bebişlerimiz 🤲🏻

Senin 5. Gün embriyosu ise neden olmasın 😆 gerçi farketmez adet sancısı bebiş sinyali diyorlar benim 3. Gün embriyosu idi kuzum. Rabbim güzel sonucu almayı nasip etsin 😊 sonucunuzu bize de bildirin 😍
Evet 5.gun embryosu canim insallah yaaa :cool: idrarda ilk ne zaman baksam sence :-)
[/QUOTE]
Ben fikrimi söyleyeyim kuzum bence idrarda hiç bakmayın kafanızı bulandirmayin ben 9. Gün kan testi vermiştim siz daha erken verebilirsiniz 8. Gün direk kan ver hiç aklını bulandirma derim tabi ki sen bilirsin ☺️😅

Kızlar benim fitilim böyle hafif turunculu gibi çıkıyo dışarı afedersiniz bugün oldu normalde birr haftadır kullanıyorum fitili normal mi acaba ?

Evet 5.gun embryosu canim insallah yaaa :cool: idrarda ilk ne zaman baksam sence :-)
Ben fikrimi söyleyeyim kuzum bence idrarda hiç bakmayın kafanızı bulandirmayin ben 9. Gün kan testi vermiştim siz daha erken verebilirsiniz 8. Gün direk kan ver hiç aklını bulandirma derim tabi ki sen bilirsin ☺😅
[/QUOTE]
Kan vermeye cesaret edemiyorum canim o bir saat bana bin saat gbi geliyor :cool:

Kızlar benim fitilim böyle hafif turunculu gibi çıkıyo dışarı afedersiniz bugün oldu normalde birr haftadır kullanıyorum fitili normal mi acaba ?

Fitil dediğin crinone jel ise gayet normal. Ben kullandığımda kimi zaman pembe kimi zaman turuncu hatta siyah tortu halinde geldiğini biliyorum.

Yok progestan fitil kullanıyorum o dediğiniz değil ama normal demekki ilaçlar farklı olsada aynı şekilde olmuşuz

Ay bende hic kabizlik olmadi cok raht yapiyorum kayisi ve kefir iciyorum ondan sanirim

Bende ilk iki gün oldu canım bugün iyiyim kayısı yemeye başladım bugün bende

Back