- 9 Ağustos 2019
- 5.072
- 2.468
- 123
Evet tutunmayı kolayilaştırıyo. Ama banada vermedi hatta jel de yok bende fitille iğne var
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet tutunmayı kolayilaştırıyo. Ama banada vermedi hatta jel de yok bende fitille iğne var
Nasibimizde varsa böyle de tutunur zaten bize bebişlerimiz![]()
Nasibimizde varsa böyle de tutunur zaten bize bebişlerimiz![]()
Aminnnn inşAllahNasibimizde varsa böyle de tutunur zaten bize bebişlerimiz![]()
Senin kaçıncı günün canım ilk denemen mi?Aminnnn inşAllah![]()
Evet 5.gun embryosu canim insallah yaaaSenin 5. Gün embriyosu ise neden olmasıngerçi farketmez adet sancısı bebiş sinyali diyorlar benim 3. Gün embriyosu idi kuzum. Rabbim güzel sonucu almayı nasip etsin
sonucunuzu bize de bildirin
![]()
Kuzum kişiden kişiye değişiyor tedaviBantları duydum ama bana vermedi doktor herkese veriyorlarmı ki tutunmayı mı kolaylaştryor
Ben fikrimi söyleyeyim kuzum bence idrarda hiç bakmayın kafanızı bulandirmayin ben 9. Gün kan testi vermiştim siz daha erken verebilirsiniz 8. Gün direk kan ver hiç aklını bulandirma derim tabi ki sen bilirsin ☺Evet 5.gun embryosu canim insallah yaaaidrarda ilk ne zaman baksam sence
![]()
Kızlar benim fitilim böyle hafif turunculu gibi çıkıyo dışarı afedersiniz bugün oldu normalde birr haftadır kullanıyorum fitili normal mi acaba ?
Senin kaçıncı günün canım ilk denemen mi?
Kuzum kişiden kişiye değişiyor tedavi ☺ evet bana verdi ama çoğu kişiye vermemiş Doktorlar ☺
Anladım kuzum benim çok sağolKuzum kişiden kişiye değişiyor tedavi ☺ evet bana verdi ama çoğu kişiye vermemiş Doktorlar ☺
Ay bende hic kabizlik olmadi cok raht yapiyorum kayisi ve kefir iciyorum ondan sanirim