• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Transfer Sonrası Sonuç Bekleyenler

Ben yemegidim kayısı kalmadı bol bol su içtiğim halde kabız oldum. Doktor kabız olursan duphalac mi ne öyle bir şurup var onu al demisti aldım bir kaç kere içtim rahatladım 😅

Ben yemegidim kayısı kalmadı bol bol su içtiğim halde kabız oldum. Doktor kabız olursan duphalac mi ne öyle bir şurup var onu al demisti aldım bir kaç kere içtim rahatladım 😅

O şurup gerçekten işe yarıyor. Ben de kullanıyorum.

İlaçlar yapıyor herlde kuzum ya ilk iki gün zordu benim için şimdi iyiyim Allah’a şükür 🤣

Şuan sıkıntı çektiğinde hala kullanıyor musun canım ☺

Evet 😊 Maalesef bende bebeklikten gelen bir problem olduğu için her ihtiyaç duyduğumda kullanıyorum. Doktoruma danışmıştım.

Insallah bebisin tutunuyodur canim :cool:
Ay inşAllah canım ya 🥰 ilk iki gün komple bir sızı bel ağrısı hissettim ama dünden beri sol kasığımda bir sızı var acaba bu bebişler ne tarafa tutunuyor sağ yada sol mu ortaya mı 🤔

Ay inşAllah canım ya 🥰 ilk iki gün komple bir sızı bel ağrısı hissettim ama dünden beri sol kasığımda bir sızı var acaba bu bebişler ne tarafa tutunuyor sağ yada sol mu ortaya mı 🤔
Sag yada sol canim rahim duvarina tutunuyor cunku.. rahim kalinligin kcti canim transfer oncesi?

Sag yada sol canim rahim duvarina tutunuyor cunku.. rahim kalinligin kcti canim transfer oncesi?
Canım transferden 4gün önce 8. Bişey demişti doktor yanı sekiz buçuk gibi bsey herlde canım estrofem kullandığım için ozamana kadar belki biraz daha kalınlaşmıştır doktor güzel kalınlık demişti senin kaçtı

selam. benim transferimde 3 ekimde oldu.5.güm embriyosuydu.Ama belirti diyebileyeceğim bir şey yok insan fazlasıyla merak ediyor.
Herkeste belirti olmuyormuş benimde 2ekimdeydi 3.gün ilk iki gün ağrım oldu bugünde sol kaşıkta sızlamam var

Canım transferden 4gün önce 8. Bişey demişti doktor yanı sekiz buçuk gibi bsey herlde canım estrofem kullandığım için ozamana kadar belki biraz daha kalınlaşmıştır doktor güzel kalınlık demişti senin kaçtı
Benim transfer gunu 12.4 canim.. seninkide guzel zaten transfer gunu 10 olmstr rahat..

Back