- 5 Ocak 2018
- 2.506
- 1.960
- 83
Iyi yapmissin canim kabizlik tehlikeliymis yaBende ilk iki gün oldu canım bugün iyiyim kayısı yemeye başladım bugün bende
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Iyi yapmissin canim kabizlik tehlikeliymis yaBende ilk iki gün oldu canım bugün iyiyim kayısı yemeye başladım bugün bende
Yaşadım yasasimybaya yaşadım.Anladım kuzum benim çok sağolkabızlık yaşadınmı canım transferden sonra
Iyi yapmissin canim kabizlik tehlikeliymis ya
Evet canım ıkınmayın diyorlar kabızlıkta çok zor bide bu durumdaIyi yapmissin canim kabizlik tehlikeliymis ya
Ben yemegidim kayısı kalmadı bol bol su içtiğim halde kabız oldum. Doktor kabız olursan duphalac mi ne öyle bir şurup var onu al demisti aldım bir kaç kere içtim rahatladım![]()
İlaçlar yapıyor herlde kuzum ya ilk iki gün zordu benim için şimdi iyiyim Allah’a şükürBen yemegidim kayısı kalmadı bol bol su içtiğim halde kabız oldum. Doktor kabız olursan duphalac mi ne öyle bir şurup var onu al demisti aldım bir kaç kere içtim rahatladım![]()
Şuan sıkıntı çektiğinde hala kullanıyor musun canımO şurup gerçekten işe yarıyor. Ben de kullanıyorum.
İyi iyi sevindim senin adınaİlaçlar yapıyor herlde kuzum ya ilk iki gün zordu benim için şimdi iyiyim Allah’a şükür![]()
Sağol canım benimİyi iyi sevindim senin adına![]()
Şuan sıkıntı çektiğinde hala kullanıyor musun canım ☺
Insallah bebisin tutunuyodur canimSağol canım benimsol kasığımda sızı var dünden beri canım
![]()
Insallah bebisin tutunuyodur canim![]()
Ay inşAllah canım yaInsallah bebisin tutunuyodur canim![]()
Sag yada sol canim rahim duvarina tutunuyor cunku.. rahim kalinligin kcti canim transfer oncesi?Ay inşAllah canım yailk iki gün komple bir sızı bel ağrısı hissettim ama dünden beri sol kasığımda bir sızı var acaba bu bebişler ne tarafa tutunuyor sağ yada sol mu ortaya mı
![]()
Canım transferden 4gün önce 8. Bişey demişti doktor yanı sekiz buçuk gibi bsey herlde canım estrofem kullandığım için ozamana kadar belki biraz daha kalınlaşmıştır doktor güzel kalınlık demişti senin kaçtıSag yada sol canim rahim duvarina tutunuyor cunku.. rahim kalinligin kcti canim transfer oncesi?
Herkeste belirti olmuyormuş benimde 2ekimdeydi 3.gün ilk iki gün ağrım oldu bugünde sol kaşıkta sızlamam varselam. benim transferimde 3 ekimde oldu.5.güm embriyosuydu.Ama belirti diyebileyeceğim bir şey yok insan fazlasıyla merak ediyor.
Benim transfer gunu 12.4 canim.. seninkide guzel zaten transfer gunu 10 olmstr rahat..Canım transferden 4gün önce 8. Bişey demişti doktor yanı sekiz buçuk gibi bsey herlde canım estrofem kullandığım için ozamana kadar belki biraz daha kalınlaşmıştır doktor güzel kalınlık demişti senin kaçtı