• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Transfer Sonrası Sonuç Bekleyenler

evet ilk denemem canım.Biraz bilgisizim sanırım bana kimse rahim kalınlığından bahsetmedi mesela bende bilmediğimden soramadım.sadece emriyo kalitesi ve günü söylendi.
Benimde ilk denemem insallah bebislerimiz tutarda son olur bu :-) nerde yaptirdin canim doktorunun bilgilendirmesi gerekiyodu aslinda

Aminnnn canim test gunun ne zaman :-)
13 ekim.Ama okuduklarımdan anladığım çatlatma iğnesinin etkisi 12 günde geçiyormuş ondan sonra idrarda pozitif çıkması sonucu gösterebilir.Yani kan testini beklemeden idrar testi yapabilirim.Yaparmıyım?Yapsammı?Ay gerçekten durup durup düşünüyorum.İğne süreci ,opusu transferi değilde beklemesi gerçekten sürecin geçmek bilmeyen aşaması.
Birde sarıp sarıp düşünüyorum ilk gün şöyle yapmıştım sonraki gün yan dönmüştüm falan:KK48: bekleme süresince sabit durmak mümkün değil zaten ama işte kafaya takmak olsun.

Bende ayni senin gbi aliyorum canim.. ya ben bugun yine usuyorum acaba bu iyimi kotumu anlamadim
Canım bende üşüdüm biraz önce akşam oldu ev soğudu dye düşündüm dün gecede bi on beş dakka ter bastı ilaçlar mı yapıyor anlamadım

13 ekim.Ama okuduklarımdan anladığım çatlatma iğnesinin etkisi 12 günde geçiyormuş ondan sonra idrarda pozitif çıkması sonucu gösterebilir.Yani kan testini beklemeden idrar testi yapabilirim.Yaparmıyım?Yapsammı?Ay gerçekten durup durup düşünüyorum.İğne süreci ,opusu transferi değilde beklemesi gerçekten sürecin geçmek bilmeyen aşaması.
Birde sarıp sarıp düşünüyorum ilk gün şöyle yapmıştım sonraki gün yan dönmüştüm falan:KK48: bekleme süresince sabit durmak mümkün değil zaten ama işte kafaya takmak olsun.

Kaçıncı gün embriyosuydu canım kaç tane

Canim senin taze embriyomuydu?

Back