- 17 Ekim 2018
- 209
- 160
- 103
Yarin sabah ilk idrarla test yapup yine silik cikarsa yarin kan vermeyi planliyorumGörürsün kuzum görürsün ne zaman kan vereceksin?![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yarin sabah ilk idrarla test yapup yine silik cikarsa yarin kan vermeyi planliyorumGörürsün kuzum görürsün ne zaman kan vereceksin?![]()
Canım benim 9. Günümde adet sancısı çektim baya ağırdıCanim ya biraz once sag tarafmda adet sancisi gbi bir sanci basladi yaniyor resmen sende hic boyle bisey oldumu ?
Bizi de haberdar etYarin sabah ilk idrarla test yapup yine silik cikarsa yarin kan vermeyi planliyorum![]()
Benim de 3. Gündü ben kn tahlili 10. Gün yaptımArkadaşlar 3.gün transferinde kese ve kalp atışı ne zaman görünüyor? Ben de dün transfer oldum. 13.gün test günü dediler.
Benim de 3. Gündü ben kn tahlili 1. Gün yaptımban 12. Gün yap demişlerdi
yarın doktoruma sonuçları atacağım bakalım ne zaman çağıracak beni kuzum benim bügun 13. Günüm
10. Gün de yaptım yukarıda yazamamisimCanım ilk kan tahlilini ne zaman yaptırmştn birde yerleşme kanaman oldumu olduysa kaçıncı günlerde olmuştu
Ayneen öyle kuzumm hatta olumsuz diye düşünüpTebrik ediyorum seni canım ben de öğretmenim bir hafta rapor aldım o bir hafta ömrümden ömür gitti çok sıkıldım psikolojik acidany çöktümsonra herkes ailem bana yat gitme ikinci hafta dedi ben dinlemedim gittim iyi ki gitmişim okula ben de inanıyorum Rabbim nasip ederse sen ne yaparsan yap olur ya da olmaz her şey Allah'tan ☺
Çook sağoll kuzumm bende okulda koyverdim gittiii ondan sonra değerlerim yükseldi inan ben hiç evde pturmadım işe gidip geldimTebrik ediyorum seni canım ben de öğretmenim bir hafta rapor aldım o bir hafta ömrümden ömür gitti çok sıkıldım psikolojik acidany çöktümsonra herkes ailem bana yat gitme ikinci hafta dedi ben dinlemedim gittim iyi ki gitmişim okula ben de inanıyorum Rabbim nasip ederse sen ne yaparsan yap olur ya da olmaz her şey Allah'tan ☺
10. Gün de yaptım yukarıda yazamamisim9. Günde kırmızı akıntı çok az oldu sonra kahveye döndü. Kuzum bir de ben ikinci gün açık pembe leke gördüm hastaneyi aradım jelden kaynaklıdır dediler
Aminn canim benim.mutlaka yazarim sonucu burayaBizi de haberdar etRabbim sana hayırlı sonuç nasip etsin
![]()
İyi yapmışsın kuzum helal olsunAyneen öyle kuzumm hatta olumsuz diye düşünüp
Çook sağoll kuzumm bende okulda koyverdim gittiii ondan sonra değerlerim yükseldi inan ben hiç evde pturmadım işe gidip geldimanaokulumu seninde kuzum
Ben progestan ağızdan alıyorum bir de jel kullanıyorum ayrıca climare Forte bant, estofrem kullanıyorumsağol canım bende jel yok progestan fitil var senin tek jelmiydi canım
Ayy agzindan bal damliyor canim benim daha 48 saat oldu transfer olali insallah tutunmustur bebisimCanım benim 9. Günümde adet sancısı çektim baya ağırdıaslında bebisin sinyali olabilir ☺
amin canımRabbim tez zamanda kucağını doldursun
Senin 5. Gün embriyosu ise neden olmasınAyy agzindan bal damliyor canim benim daha 48 saat oldu transfer olali insallah tutunmustur bebisim![]()
Ben progestan ağızdan alıyorum bir de jel kullanıyorum ayrıca climare Forte bant, estofrem kullanıyorum