Transfer Sonrası Sonuç Bekleyenler

Kizlar bisey sorcam bugun sabaha kadar bir usume titreme geldi cok korktum bu normalmidr ki :-(

İlk denemede çift koyulmuyı diyo doktorlar ama keşke konsa
Kuzum benim gittiğim hastanede hemsireler de bana öyle dedi ben de ümidi kesmiştim ama son dakika çift transfer etti doktor. Bence doktor faktörü de önemli bizim faktörumuz de önemli ben hipo hipo hastasıyım belki riske atmak istemedi doktor

Kaçıncı gün canım inşallah kan testinde de görürsün

Bugün erken gebelik testi yaptim negatif cikti. Bide kan pihtisi düştü. Dayanamayip hastaneye gittim kan tahlilinde yine negatif çıktı hayirlisi böyleymis demek ki.Nasipten öteye köy yok ne yapalim. Simdi saracoglundan kur istetecem. 3 -5 ay sonra olmazsa tup bebek macerasina devam

Kaçıncı gündü

Kacinci gunundu canim

Kuzularim Allah isteyen, arzulayan ozlemle hasretle bekleyen herkesin kucagini doldursun.. Yakin zamanda bende transfer oldum ve tuttu ikizlerime hamileyim hamilelik boyuncada cok sikintili gecirdim.. uc ay boyunca neler cektim ama herseyde bir hayir vardir diyin icinizi rahat tutun, olmasi gerektigi zamanda size tutanacaktir insallah, dileyen herkese bu mutlulugu yasatsin

Sonucun ne oldu canım benimde 3.gün tek kaçıncı günlerde tutunmaya başlıyor acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…