Kuzum benim gittiğim hastanede hemsireler de bana öyle dedi ben de ümidi kesmiştim ama son dakika çift transfer etti doktor. Bence doktor faktörü de önemli bizim faktörumuz de önemli ben hipo hipo hastasıyım belki riske atmak istemedi doktorİlk denemede çift koyulmuyı diyo doktorlar ama keşke konsa
Kaçıncı gün canımKizlar ben dayanamayip dun ve bugun ucuz idarar testlerinden yaptim ikisindede silik cikti.pazartesi belki kan verebilirim.bu sefer kendime soz vermistim gununden once test yapmicam diye ama yine dayanamayip test yaptim.ins pozitiftir ya guvenemiyorum idrar testinede
Evet kuzum tek kondu
Kaçıncı gündüBugün erken gebelik testi yaptim negatif cikti. Bide kan pihtisi düştü. Dayanamayip hastaneye gittim kan tahlilinde yine negatif çıktı hayirlisi böyleymis demek ki.Nasipten öteye köy yok ne yapalim. Simdi saracoglundan kur istetecem. 3 -5 ay sonra olmazsa tup bebek macerasina devam
Kacinci gunundu canimBugün erken gebelik testi yaptim negatif cikti. Bide kan pihtisi düştü. Dayanamayip hastaneye gittim kan tahlilinde yine negatif çıktı hayirlisi böyleymis demek ki.Nasipten öteye köy yok ne yapalim. Simdi saracoglundan kur istetecem. 3 -5 ay sonra olmazsa tup bebek macerasina devam
10.gundu. yarin test gunumduKacinci gunundu canim
10.gundu canımKaçıncı gündü
Rabbim tez zamanda kucağını doldursun10.gundu canım
Aman dikkat et grip falan olma sakınKizlar bisey sorcam bugun sabaha kadar bir usume titreme geldi cok korktum bu normalmidr ki :-(
Yok canim cok dikkat ediyorum doktoruma sordum cok normal usume,ates basmasi hic korkma dedi biraz rahatladim.. sen nasilsin canim nasil gidiyor heycanli bekleyisAman dikkat et grip falan olma sakın
Benim ağrılarım var karnıma ufak ufak ağrı giriyoYok canim cok dikkat ediyorum doktoruma sordum cok normal usume,ates basmasi hic korkma dedi biraz rahatladim.. sen nasilsin canim nasil gidiyor heycanli bekleyis
Evet kuzum tek kondu
Bana cuma konmuştu sabah pazartesiye kadar tutunursa tutunur demişti embiriyoloğum kuzum 3 günde çok dikkat et genelde dinlendir demişti şansıma tatile denk geldi öğretmenim benSonucun ne oldu canım benimde 3.gün tek kaçıncı günlerde tutunmaya başlıyor acaba
Bana cuma konmuştu sabah pazartesiye kadar tutunursa tutunur demişti embiriyoloğum kuzum 3 günde çok dikkat et genelde dinlendir demişti şansıma tatile denk geldi öğretmenim ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?