- 5 Ocak 2018
- 2.506
- 1.960
- 83
Bence bozma moralini arkadasim 10.gun idrarda negatifi gordu kanda 90 cikti canim bazilarinin idrara gec geciyor5 gün.
İnş öyledir.benim.daha önce pozitiflet gördüm bunu böyle görünce insanın canı sıkılıyoBence bozma moralini arkadasim 10.gun idrarda negatifi gordu kanda 90 cikti canim bazilarinin idrara gec geciyor
Kuzum kaç yaşındasın olsun ne güzel 3 tane yumurta olsunn bizim olsun benimde 1.1 5 tane embriyom oldu biri transfer edildi 4 tane kaldı iyi olucaaak inşallah0.32 canim amh zar zor bir kac toplamada uc embriyo elde edildi biri iyi ikisi orta kalite
Hicc canini sikma canim yaİnş öyledir.benim.daha önce pozitiflet gördüm bunu böyle görünce insanın canı sıkılıyo
7.gündemi pembelik geldi acabaKızlaaar. Kanama geldi 2-3 damla açık kırmızı pembr gibi. Bu kötü bişey değildir dimi
Gayet güzel kuzum maşallahKızlar bugün 12.gün kan değerim 327 çıktııı
Kaçıncı gününü transferin yerleşme kanaması olabilirmi7.gündemi pembelik geldi acaba
İnsallah canim allahim tum isteyenlere kalbine gonlune gore sorunsuz bi sekilde nasip etsinKuzum kaç yaşındasın olsun ne güzel 3 tane yumurta olsunn bizim olsun benimde 1.1 5 tane embriyom oldu biri transfer edildi 4 tane kaldı iyi olucaaak inşallah
Pazar günü vermiştim dayanamamıştım 26 çıkmıştı kuzum:) bide bugun verdim:)Gayet güzel kuzum maşallah ☺ sen ilk kez mi verdin kan ☺
Amiiiinnn kuzum şuan hamileyim kalp atışını duyduk bugünnİnsallah canim allahim tum isteyenlere kalbine gonlune gore sorunsuz bi sekilde nasip etsin
Rabbim hayırlı evlat etsin inşallah.ne gibi belirtileriniz oldu acabaAmiiiinnn kuzum şuan hamileyim kalp atışını duyduk bugünn ♥♥
benim kanamam yok ta şirine nin eski yazdıklarında kanaması olmuş. Kaçıncı gün oldu diye sordumKaçıncı gününü transferin yerleşme kanaması olabilirmi
Rabbim hayırlı evlat etsin inşallah.ne gibi belirtileriniz oldu acaba
kuzum hiçbir belirtim olmadı sadece kasık ağrısı o kadarRabbim hayırlı evlat etsin inşallah.ne gibi belirtileriniz oldu acaba
O da sanırım tutsun tutmasın herkeste oluyorkuzum hiçbir belirtim olmadı sadece kasık ağrısı o kadar
Ya benim dün oldu daha transferim ondan beri kasığım ağrıyokuzum hiçbir belirtim olmadı sadece kasık ağrısı o kadar
Baak benimde transferden sonra hiçbirşeyim olmadı taaa ki bebek tutunana kadar hcg değerlerim yükseldi kasık ağrılarım başladı buara sol kasığım daha bir ağrıyorYa benim dün oldu daha transferim ondan beri kasığım ağrıyo
Ne kadar güzel içinizde büyüyen bi bebek varBaak benimde transferden sonra hiçbirşeyim olmadı taaa ki bebek tutunana kadar hcg değerlerim yükseldi kasık ağrılarım başladı buara sol kasığım daha bir ağrıyor
Canı gönülden söylüyorum bunu rabbim isteyen herkese nasip etsin ben hala inanamıyorum video çektim kalp atışını onu izleyip mutlu oluyorumNe kadar güzel içinizde büyüyen bi bebek var ☺ Bizede nasip olsun inşallh
Amin inşallah bemde transferden kalan görüntüsüne bakıp duruyorumCanı gönülden söylüyorum bunu rabbim isteyen herkese nasip etsin ben hala inanamıyorum video çektim kalp atışını onu izleyip mutlu oluyorum
Kaçıncı gün embieiyosu kuzum ilk denemenmi bende oda yoktuAmin inşallah bemde transferden kalan görüntüsüne bakıp duruyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?