- 11 Ağustos 2018
- 442
- 332
- 53
- 30
İlk denemem evet 5.gün embriyosuydu.senin kaçıncı gündüKaçıncı gün embieiyosu kuzum ilk denemenmi bende oda yoktu![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İlk denemem evet 5.gün embriyosuydu.senin kaçıncı gündüKaçıncı gün embieiyosu kuzum ilk denemenmi bende oda yoktu![]()
Benim taze 3. Gün embiriyosu a kalite idi kuzum 4 tanede dondurulmuşum varİlk denemem evet 5.gün embriyosuydu.senin kaçıncı gündü
Benimde 7 tane daha var dondurulmuşum ama inşallah tutar bu.idrar testi yaptın mı daha öncesindenBenim taze 3. Gün embiriyosu a kalite idi kuzum 4 tanede dondurulmuşum var![]()
Benim taze 3. Gün embiriyosu a kalite idi kuzum 4 tanede dondurulmuşum var![]()
İlk denemede çift koyulmuyı diyo doktorlar ama keşke konsaMerhaba canım 3.gün embriyosu tek mi konuldu benimde 3.gün tek
İlk denemede çift koyulmuyı diyo doktorlar ama keşke konsa
Aaa ne kadar güzel hangi klinik nerde ?Yoo, bazı klinikler çift embriyo transfer ediyor. Mesela ben![]()
İlk denemede çift koyulmuyı diyo doktorlar ama keşke konsa
Aaa ne kadar güzel hangi klinik nerde ?
Evet bende bu şekilde biliyorum.nasibimizde varsa onla da olucak .senin kaçıncı gününYaş genç olup problem olmayınca yumurta rezervlerin iyiyse pek koymuyorlar benim doktorumda denetlemeler olduğu için koyamıyoruz dedi koyan yerlerde tek bir tane koyuldu dye gösteriyorlar büyük bir probleminiz yoksa
Evet bende bu şekilde biliyorum.nasibimizde varsa onla da olucak .senin kaçıncı günün
Benimde bu ikinci denemem ikisindede drlar ben soylemeden kendileri cift koydularİlk denemede çift koyulmuyı diyo doktorlar ama keşke konsa
Cokk sevindim canim kacinci gununKizlar ben dayanamayip dun ve bugun ucuz idarar testlerinden yaptim ikisindede silik cikti.pazartesi belki kan verebilirim.bu sefer kendime soz vermistim gununden once test yapmicam diye ama yine dayanamayip test yaptim.ins pozitiftir ya guvenemiyorum idrar testinede![]()
Yaptım kuzumm 9. Gün silik çıktı sonra yine aldım iki gün sonrq biraz daha belirdiBenimde 7 tane daha var dondurulmuşum ama inşallah tutar bu.idrar testi yaptın mı daha öncesinden
Evet kuzum tek konduMerhaba canım 3.gün embriyosu tek mi konuldu benimde 3.gün tek
Bende yaparım kesin dayanamam çünküYaptım kuzumm 9. Gün silik çıktı sonra yine aldım iki gün sonrq biraz daha belirdi