Transfer Sonrası Sonuç Bekleyenler

hayırlı uğurlu olsun arkadaşım, maşallah sağlıkla kucağına al, belirtin varmıydı
Canım benim 4,5,6,7, günler hiç belirtim.yoktu sanki hiç tedavi olmamış sıradan bir insan gibiydim 9 ve 10. Günler belim ağırdı bir de vücudumun içinde bir seyler oluyordu farkedigordum kasik ağrısı hafiften hissettim teşekkür ediyorum bu arada Rabbim tez zamanda size de nasip etsin

Amin canım benim benimde 3.gün tek embryo inşAllah tekte tutar canım birde adetin kaçıncı günü olmuştu canım senin transferin ikiz mi acaba
Kuzum 10 Eylül tedaviye başladım adetin dördüncü günü 23 Eylüde transfer oldum bilmiyorum ki kuzum Rabbim tasiyabilecegim şekilde versin. İkiz erken doğum oluyor korkuyorum Rabbim sağlıkli sıhhatli bir tane versin mutluluktan uçarım,

Allah razı olsun , insan seviniyor burda olumlu haberleri gördükçe.. Gözlerim dolarak okuyorum şu an..

kanda ne çıktı sonuçlar

Allah razı olsun , insan seviniyor burda olumlu haberleri gördükçe.. Gözlerim dolarak okuyorum şu an..
Ben de senin gibi milletinin aldığı mutlu haberleri okuyordum ve kendim daha mutlu oluyordum bizim halimiz sen yalnız biz anlarız. Dert veren Rabbim dermanım da sende dedim şükürler olsun

14.gün oluyor heralde canım Benimde 15.gün oldu rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım benim ilk denemenmydi canım

Canım aradım hastaneyi ilaç eklemediler ben zaten ağızdan progestan hipor adlı kan sulandırıcı estrofem ve crinone vajinal jel kullanıyorum
bu arada jeli ne için kullanıyorsun ?
Kan sulandırıcı benimde kan pıhtılasması yüksek çıktı ondan dolayı mı veriyorlar ?
progestan tutunması için diye biliyorum (transfer sonrası doktor kesin veriyor mu ? ) her gebeliğe veriyor mu onu acaba

Ben bu mutluluğu bir yerden hatırlıyorum Ne zaman pozitif bir sonuç okusam kendi hamileliğimi öğrendiğim gün aklıma geliyor. Nasıl sevindim anlatamam Nesir Gözün aydın olsun canımmm İnşallah sağlıklı bir gebelik dönemi yaşarsın. Fikir olsun diye yazıyorum. Benim de 5. gün embriyosu transfer edilmişti 2 tane. 10. gün değerim 745 çıkmıştı ve doktorum yüksek ihtimalle ikiz olacağını söylemişti, öyle de oldu İnşallah senin de bebeğin veya bebeklerin sağlıkla dünyaya gelirler

Kuzummm gözün aydınnnnn kaç çıktı değerinnnnn hayırlısıylaa kucağına alırsın inşallaaah canımm 10. Günündü demi bugün birde iki tane embriyomuydu şimdi sırada kese sonrada kaalp sesi duymaktaaa

Jelin içinde progesteron hormonu var tutunmayı artırmak için, o yüzden kullanıyoruz. Kan sulandırıcı da dediğin gibi herhangi bir pıhtılaşma sorunu olmasın diye veriliyor. Zaten sende de varmış pıhtılaşma sorunu, hamileliğin boyunca kullanmak zorunda kalabilirsin.

Gabi tabi dondulmus 2 tane 3 günlük embriyo 23 Eylülde transfer edildi bugün 9. Günüm
Aynı gün olmuş transferlerimiz.Tebrik ediyorum güzel haberinizi. Doktorunuz size ilaçlarınızı testten sonrada kullanın dedi mi?

Aynı gün olmuş transferlerimiz.Tebrik ediyorum güzel haberinizi. Doktorunuz size ilaçlarınızı testten sonrada kullanın dedi mi?

Soru bana değil ama tecrübelerimle cevaplayayım. İlaçları hamilelik sürecinde de belli bir zamana kadar kullanıyoruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…