Progestanı transferden üç gün önce verdi kuzum.valla çok.bilmiyorum neden verdi ben hipo hipo hastasıyım her kişinin değeri farklı bana da o yüzden vermiştirbu arada jeli ne için kullanıyorsun ?
Kan sulandırıcı benimde kan pıhtılasması yüksek çıktı ondan dolayı mı veriyorlar ?
progestan tutunması için diye biliyorum (transfer sonrası doktor kesin veriyor mu ? ) her gebeliğe veriyor mu onu acaba
Sağolasın kuzum bunu en iyi yaşayan bilir gerçektenBen bu mutluluğu bir yerden hatırlıyorumNe zaman pozitif bir sonuç okusam kendi hamileliğimi öğrendiğim gün aklıma geliyor. Nasıl sevindim anlatamam Nesir Gözün aydın olsun canımmm İnşallah sağlıklı bir gebelik dönemi yaşarsın. Fikir olsun diye yazıyorum. Benim de 5. gün embriyosu transfer edilmişti 2 tane. 10. gün değerim 745 çıkmıştı ve doktorum yüksek ihtimalle ikiz olacağını söylemişti, öyle de oldu İnşallah senin de bebeğin veya bebeklerin sağlıkla dünyaya gelirler
Yaaa evett o gunleri de görebilecek miyim acaba ?Kuzummm gözün aydınnnnn kaç çıktı değerinnnnn hayırlısıylaa kucağına alırsın inşallaaah canımm 10. Günündü demi bugün birde iki tane embriyomuydu şimdi sırada kese sonrada kaalp sesi duymaktaaa
Canım.bugun hemen doktoru aradım ilaçlara aynı şekilde devam etmemi bir daha kan tahlili yaptirmami istediler. Siz kan verdiniz mi?Aynı gün olmuş transferlerimiz.Tebrik ediyorum güzel haberinizi. Doktorunuz size ilaçlarınızı testten sonrada kullanın dedi mi?
Sağolasın kuzum bunu en iyi yaşayan bilir gerçektenben de kişilerin yazdıklarını okurdum burada sonucu yazacaklari merakla beklerdim şimdi ben öyle oldum ne kadar ilginç. Eşime dönüp dönüp ne kadar mutluyum diyorum çok mutlu olduk esimle şuan havalardayız hala
Teşekkürler.Bende dayanamayıp 8.gün kan testi yaptırdım.35.5 çıktı.bugun 10. Gün tekrar verdim yarın çıkacak sonucum. Normal test günüm haftasonuna geldiği için doktorumla pazartesi gorusebilirim. Bana teste kadar kullanılacak diye jel ve estrofem vermişti.devam etmelimiyim diye merak ediyordum.Canım.bugun hemen doktoru aradım ilaçlara aynı şekilde devam etmemi bir daha kan tahlili yaptirmami istediler. Siz kan verdiniz mi?
Çok teşekkür ediyorumSoru bana değil ama tecrübelerimle cevaplayayım. İlaçları hamilelik sürecinde de belli bir zamana kadar kullanıyoruz.
Çok teşekkür ediyorumkafamdakiler gitti şimdi iyi oldu
Kuzum burada hamile kalıp ilaçlarını kesen yoktur bana kalırsa kullanmaya devam et işini riske atmaTeşekkürler.Bende dayanamayıp 8.gün kan testi yaptırdım.35.5 çıktı.bugun 10. Gün tekrar verdim yarın çıkacak sonucum. Normal test günüm haftasonuna geldiği için doktorumla pazartesi gorusebilirim. Bana teste kadar kullanılacak diye jel ve estrofem vermişti.devam etmelimiyim diye merak ediyordum.
Tabikiiiideee görüceksinnnn hayırlısıylaaaYaaa evett o gunleri de görebilecek miyim acaba ? ☺ 160 çıktı değerim kuzum çok sağolasın Allah razı olsun
Öyle yapacağımKuzum burada hamile kalıp ilaçlarını kesen yoktur bana kalırsa kullanmaya devam et işini riske atma
Diğer sonuclarim gelmeden pek kaptırmak istemiyorum kendimi.insallah güzel sonuçlar alırız hepimiz.AminRica ederimSonucunuz da pozitif çıkmış, çok sevindim İnşallah sağlıklı bir gebelik süreci olur sizin için
Öyle yapacağım
Çok teşekkür ederim.Yalniz bugün kahve leke oldu çok az.sonra her zamankinden daha şiddetli rahim ağrısı.Aksam jelimi kullandigimda içinde çok az kan vardı.Yerlesme kanaması olduğunu düşündüm ben.burda okuduğum yorumlara göre öyle olmalıKuzum hayırlı olsun bu arada Rabbim bebisini sağlıklı sıhhatli bir şekilde kucağına almayı nasip etsin
nasılsın senin durumun nasıl dinleniyor musun ?Nesir Tebriklerrr
nasılsın senin durumun nasıl dinleniyor musun ?
daha belli değil, smear testinin sonucu haftaya çıkacak doktor ilk baktığında enfeksiyon var dedi bişey vermedi sonuçları görünce verecek herhalde..Senin transferin ne zaman?
daha belli değil, smear testinin sonucu haftaya çıkacak doktor ilk baktığında enfeksiyon var dedi bişey vermedi sonuçları görünce verecek herhalde..
Birde kan pıhtılasması fazla görünüyor kan testlerimde bakalım ne vericekler bilmiyorum ne yapılması gerekiyor bilmiyorum bu belirsizlik beni öldürüyor
sonrasında yumurta toplamı işlemi olacak herhalde
Anlayacağın daha transferime çok var :)
inşallah canım ama ben eşimden dolayı morfoloji 1 sayı ve hız çok az olduğu için bişey beklemiyorum yıllarca bekledim bir kere bile hamile kalmadım .. Nasıl bir duygu onu bile bilmiyorum Allah herkese hayırlısını versin tüp bebekte bir süreç olduğunu bunu yaşamam gerektiğini yani uğraşmam gerektiğini düşünüyorumİnşallah senin de sonucunu heyecanla bekleyeceğimiz o gün gelir hayırlısıyla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?