İnşallah güzel haber vermek nasibimde vardırhadi bakalım bugün sonuçlarını bekliyoruz :)
Yok arkadaşım şimdi kan verdim dört gibi çıkacak sonuç ☺ dua edin güzel haber alayım
Ilk 2 gün oldu şimdi yokBende dün oldum bel ve kasık ağrım var doktor bir kaç gün olur dedi sizdede oldumu ilk günle r
ne zaman doktora gitcen ? :)İnşallah güzel haber vermek nasibimde vardır
bazen belirti olmuyormuş duydugum kadarıyla kendini ona odaklıyorsun bence birazda ondan da kaynaklanıyorArkadaslar pazartesi transfer oldum. Hiç belirti yok
O da bügun beşlerde belli olurmuş dün bilseydim böyle olacağını yalandan yere kan vermezdimİnşallahDünkü sonuç ne oldu?
Canım Olsun inşallah pozitif sonucu alıcaksın inanıyorum güzel haberler gelicek bugün:)O da bügun beşlerde belli olurmuş dün bilseydim böyle olacağını yalandan yere kan vermezdim
O da bügun beşlerde belli olurmuş dün bilseydim böyle olacağını yalandan yere kan vermezdim
Sağolasın kuzum inşallah inşallah mutlu haber vermeyi çok isterimCanım Olsun inşallah pozitif sonucu alıcaksın inanıyorum güzel haberler gelicek bugün:)
Sağolasın kuzum inşallah inşallah mutlu haber vermeyi çok isterimCanım Olsun inşallah pozitif sonucu alıcaksın inanıyorum güzel haberler gelicek bugün:)
Ya kuzum bir hafta rapor aldım.evde durdukça insan havadan nem kapıyor. İşe gidince kafa dağıttım ancak çünkü düşünecek vaktin kalmıyorbazen belirti olmuyormuş duydugum kadarıyla kendini ona odaklıyorsun bence birazda ondan da kaynaklanıyor
Birde kafana takmayıp kitap vesaire tv başka şeylerle ilgilenmeni tavsiye ederim :) sanki ben çok öyleymişim gibi benim transferim olmadan heyecan bastı ..
Canım kan verdim bekliyorum ,ne zaman doktora gitcen ? :)
Canım kan verdim bekliyorum ,☺
Üç gibi çıkıyormuş kuzumSonuç saat kaç gibi çıkacak?
saat 3 nasıl olacak şimdi bende meraklı melahat gibi oldum şuanda heyecanlandım :)Üç gibi çıkıyormuş kuzum
Üç gibi çıkıyormuş kuzum
saat 3 nasıl olacak şimdi bende meraklı melahat gibi oldum şuanda heyecanlandım :)
şuanda aktif değil bende onu bekliyorum :)
Merhaba bende sizin gibi aynı gün transfer oldum ve 11 ekim de kan testi vericem, neler hissedıyosunuz var mı bir belirti?Cnm bende 5. Gun transferi oldum pazar gunu benden 11 ekimde istediler testi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?