- 3 Nisan 2018
- 1.654
- 1.676
- 83
inşallah canım ama ben eşimden dolayı morfoloji 1 sayı ve hız çok az olduğu için bişey beklemiyorum yıllarca bekledim bir kere bile hamile kalmadım .. Nasıl bir duygu onu bile bilmiyorum Allah herkese hayırlısını versin tüp bebekte bir süreç olduğunu bunu yaşamam gerektiğini yani uğraşmam gerektiğini düşünüyorum
Uğraşmazsam neden yapmadım diye aklımda kalacak hep bakalım hayırlısı çok umutlanmıyorum..
Daha olmadan bebek koyulmadan kendimi bunu alıştırdım sonrasında ben üzülüuyorum
amin:)Nasip bu işler. Kaderinde varsa elbette seni bulur. Umutsuzluğa kapılma. İnşallah gönlünden geçen olur
Kuzum aynısını ben yaşadım sakın moralini bozma ben dokuzuncu gün kelle birlikte gelen kırmızı akıntı gördüm azıcık bir kaç kere. Çok korktum düştü diye meğer yerleşme kanaması imiş kuzum ve onuncu gün işten geldikten sonra adet sancısı çektim resmen bebisim yapıyormuşÇok teşekkür ederim.Yalniz bugün kahve leke oldu çok az.sonra her zamankinden daha şiddetli rahim ağrısı.Aksam jelimi kullandigimda içinde çok az kan vardı.Yerlesme kanaması olduğunu düşündüm ben.burda okuduğum yorumlara göre öyle olmalısiz de yaşadınız mi
Ben edebiyat öğretmeniyim kuzum bu hafta okula başladım ben kafam dağılsın diye ama işte kendimi yormuyorum oturarak ders anlatıyorum kuzum eve gidince hiç bir iş yapmıyorum eşim yemek hazırlıyor dikkat ediyorum kuzumnasılsın senin durumun nasıl dinleniyor musun ?
İnşallah olumlu sonuç alırsın benim de 4. Günüm bugünSelam arkadaslar. 25eylulde iki orta bir tane iyi kalite embriyo trabsferim oldu bugun 9.gunum ve gidip kan testi verdim su an heyecandan vakit gecmio ogleden sonra uc gibi yada daha gec bilmiyorum cikarmis bazen ertesi gunune kalabiliyormus sadece 7.gunde bi adet agrisi gibi bi agri yasadim onun disinda ne yerlesme kanamasi ne goguslerde agri sizi hicbirsey yasamadim cok umutlu değilim dua edin lutfen
silik çizgi var kanda daha net sonuç çıkarArkadaslar gunaydin ALLAH im herkese pozitif sonuc gostersin ve saglikla da bebisler gelsin insALLAH
Canlarim benim 2.gun embriyosu ve 2 tane transfer edildi bugun transferden sonraki 9.gunum pazartesi de kan testiyle ogrenicem ve ilk tup bebek denemem
Sorum su ki sabah ac karinla 08.30 gibi troid ilacimi aldim ve sonrasinda bir dilim ince kek yedim dun almis oldugum idrar testi vardi erken gebelik testi eczaci bana ac karinla yap dedi ama malesef birden yaptim
Sizce ac karinlami yapilmasi gerekiodu?
Bir de ikinci cizgi cok silik cikti
Canim tok karinla yapmistim bir de tiroidilacini almistim ya belki onlaretkilemistirsilik çizgi var kanda daha net sonuç çıkar
Rabbim yüzünüzü güldürsün canım dün ben o sevinci yaşadım inşallah Rabbim sana da yaşatır ,,Selam arkadaslar. 25eylulde iki orta bir tane iyi kalite embriyo trabsferim oldu bugun 9.gunum ve gidip kan testi verdim su an heyecandan vakit gecmio ogleden sonra uc gibi yada daha gec bilmiyorum cikarmis bazen ertesi gunune kalabiliyormus sadece 7.gunde bi adet agrisi gibi bi agri yasadim onun disinda ne yerlesme kanamasi ne goguslerde agri sizi hicbirsey yasamadim cok umutlu değilim dua edin lutfen
3.gun embriyosu canim .allahim sag salim kucagina almayi nasip etsin o sevinci bizede yasatsinRabbim yüzünüzü güldürsün canım dün ben o sevinci yaşadım inşallah Rabbim sana da yaşatır ,,☺ kaçıncı gün embriyosu
Selam canım çok sevindim:)) hissetmiştim ama seni:) değerlerin ikizi gösteriyor valla canımArkadaşlar ben 9. Gün verdiğim kan değeri 160mıs 10. Gün verdiğim kan değeri 321 çıktı sizce ikiz mi? Bir günde baya artmış ☺
Arkadaşlar ben 9. Gün verdiğim kan değeri 160mıs 10. Gün verdiğim kan değeri 321 çıktı sizce ikiz mi? Bir günde baya artmış ☺
Ya cidden öyle mi hissetmiştinSelam canım çok sevindim:)) hissetmiştim ama seni:) değerlerin ikizi gösteriyor valla canım
Çoğu zaman değerleri yüksek çıkanlar çoğul sonuçlanmış ama yüksek değer olup tekil olanlar da mevcut.Arkadaşlar ben 9. Gün verdiğim kan değeri 160mıs 10. Gün verdiğim kan değeri 321 çıktı sizce ikiz mi? Bir günde baya artmış
Yaa öyle mi oy maşallah senin değerinin yanında benimki minnak kalmışBenim 10. gün değerim 745, 12. gün değerim 2148 çıkmıştı. Belki fikir olur
Rabbim sağlıkli sıhhatli bir tane versin ben her türlü razıyım ama insan merak etmiyor degilÇoğu zaman değerleri yüksek çıkanlar çoğul sonuçlanmış ama yüksek değer olup tekil olanlar da mevcut.
eğer testin varsa sürekli her gün tekrar et mutlaka koyulaşacaktırCanim tok karinla yapmistim bir de tiroidilacini almistim ya belki onlaretkilemistir
Yaa öyle mi oy maşallah senin değerinin yanında benimki minnak kalmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?