Transfer Sonrası Sonuç Bekleyenler

Nasip bu işler. Kaderinde varsa elbette seni bulur. Umutsuzluğa kapılma. İnşallah gönlünden geçen olur

Arkadaslar gunaydin ALLAH im herkese pozitif sonuc gostersin ve saglikla da bebisler gelsin insALLAH

Canlarim benim 2.gun embriyosu ve 2 tane transfer edildi bugun transferden sonraki 9.gunum pazartesi de kan testiyle ogrenicem ve ilk tup bebek denemem

Sorum su ki sabah ac karinla 08.30 gibi troid ilacimi aldim ve sonrasinda bir dilim ince kek yedim dun almis oldugum idrar testi vardi erken gebelik testi eczaci bana ac karinla yap dedi ama malesef birden yaptim

Sizce ac karinlami yapilmasi gerekiodu?

Bir de ikinci cizgi cok silik cikti

Eklentiler

• 1570175697964-2048224819.jpg
    61,5 KB · Görüntüleme: 71
Kuzum aynısını ben yaşadım sakın moralini bozma ben dokuzuncu gün kelle birlikte gelen kırmızı akıntı gördüm azıcık bir kaç kere. Çok korktum düştü diye meğer yerleşme kanaması imiş kuzum ve onuncu gün işten geldikten sonra adet sancısı çektim resmen bebisim yapıyormuş

nasılsın senin durumun nasıl dinleniyor musun ?
Ben edebiyat öğretmeniyim kuzum bu hafta okula başladım ben kafam dağılsın diye ama işte kendimi yormuyorum oturarak ders anlatıyorum kuzum eve gidince hiç bir iş yapmıyorum eşim yemek hazırlıyor dikkat ediyorum kuzum

Selam arkadaslar. 25eylulde iki orta bir tane iyi kalite embriyo trabsferim oldu bugun 9.gunum ve gidip kan testi verdim su an heyecandan vakit gecmio ogleden sonra uc gibi yada daha gec bilmiyorum cikarmis bazen ertesi gunune kalabiliyormus sadece 7.gunde bi adet agrisi gibi bi agri yasadim onun disinda ne yerlesme kanamasi ne goguslerde agri sizi hicbirsey yasamadim cok umutlu değilim dua edin lutfen

İnşallah olumlu sonuç alırsın benim de 4. Günüm bugün

silik çizgi var kanda daha net sonuç çıkar

Rabbim yüzünüzü güldürsün canım dün ben o sevinci yaşadım inşallah Rabbim sana da yaşatır ,, kaçıncı gün embriyosu

Arkadaşlar ben 9. Gün verdiğim kan değeri 160mıs 10. Gün verdiğim kan değeri 321 çıktı sizce ikiz mi? Bir günde baya artmış

Arkadaşlar ben 9. Gün verdiğim kan değeri 160mıs 10. Gün verdiğim kan değeri 321 çıktı sizce ikiz mi? Bir günde baya artmış ☺
Selam canım çok sevindim:)) hissetmiştim ama seni:) değerlerin ikizi gösteriyor valla canım

Arkadaşlar ben 9. Gün verdiğim kan değeri 160mıs 10. Gün verdiğim kan değeri 321 çıktı sizce ikiz mi? Bir günde baya artmış ☺

Benim 10. gün değerim 745, 12. gün değerim 2148 çıkmıştı. Belki fikir olur

Selam canım çok sevindim:)) hissetmiştim ama seni:) değerlerin ikizi gösteriyor valla canım
Ya cidden öyle mi hissetmiştin çok ilginç en son aşılama yaptirdigimda 13. Gün 33 15. Gün 66 sonra düşmüştü değerim şimdi yüksek çıkınca şaşırdım

Arkadaşlar ben 9. Gün verdiğim kan değeri 160mıs 10. Gün verdiğim kan değeri 321 çıktı sizce ikiz mi? Bir günde baya artmış
Çoğu zaman değerleri yüksek çıkanlar çoğul sonuçlanmış ama yüksek değer olup tekil olanlar da mevcut.

Çoğu zaman değerleri yüksek çıkanlar çoğul sonuçlanmış ama yüksek değer olup tekil olanlar da mevcut.
Rabbim sağlıkli sıhhatli bir tane versin ben her türlü razıyım ama insan merak etmiyor degil

Yaa öyle mi oy maşallah senin değerinin yanında benimki minnak kalmış

Ben sadece örnek olsun diye yazdım. Herkesin hamileliği kendine özel. Bakalım seninki nasıl olacak? Yarın testi tekrarlayacak mısın?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…