- 27 Temmuz 2018
- 6.604
- 7.319
- 198
- 31
Mrh cnm ya ben hic birsey hissetmiyorum acikcasi bu sefer kendimde belirti aramamaya calisiyorumMerhaba bende sizin gibi aynı gün transfer oldum ve 11 ekim de kan testi vericem, neler hissedıyosunuz var mı bir belirti?
şuanda aktif değil bende onu bekliyorum :)
ara ara ben tekrar bakacağım bize cevap yazmışmı diye ?Belki de mutluluktan buraya yazmayı unutmuştur o heyecanla
ay birde şu senin takvimine bakıyorum çok özeniyorum inşallah benimde tüp bebiş tutarsa bende yapacağımBelki de mutluluktan buraya yazmayı unutmuştur o heyecanla
ara ara ben tekrar bakacağım bize cevap yazmışmı diye ?Nesir
ay birde şu senin takvimine bakıyorum çok özeniyorum inşallah benimde tüp bebiş tutarsa bende yapacağım
çok hoşuma gidiyor :)
sorma ya bende ya pozitif olmasa bile bazen kendimi buluyorum okuduklarımda herkeste aynı telaş var :)Ben de kontrol ediyorum ve sabırsızlıkla bekliyorum
İnşallah canımHer şey gönlünce olsun. Buradaki pozitif haberleri okudukça inanılmaz mutlu oluyorum
sorma ya bende ya pozitif olmasa bile bazen kendimi buluyorum okuduklarımda herkeste aynı telaş var :)
İnşallah sende sağlıklı şekilde kucağına bebişini alırsın :)
Çok doğru bir tespitBelki de mutluluktan buraya yazmayı unutmuştur o heyecanla
Kuzum çok sağolasın olumlu Rabbim sana da nasip etsin bu duyguyusorma ya bende ya pozitif olmasa bile bazen kendimi buluyorum okuduklarımda herkeste aynı telaş var :)
İnşallah sende sağlıklı şekilde kucağına bebişini alırsın :)
Sana da çok teşekkür ediyorum canım benim çok destek oldun Allah razı olsunAmin amin inşallah
Arkadaşlar geldim geldimmmmm bir sürü şey yazmışsınız ancak müsait olabildimmmm hemen sonucu bildiriyorum veeeeee sonuç olumlu, hamileyim arkadaşlar. İnanamıyorum hala Rabbim hepinizin yüzünü güldürsun bu mutluluğu hepiniz hak ediyorsunuz. Bu yol çok stresli inşallah değerim düşmeden bebisimi sağlıklı sıhhatli bir şekilde kucağına alırım. İnşallah sizlerde de ☺
Evet canım 2 tane dondulmus 3. Gün embriyosu transfer edilmiştiAyyy canım yaa çok sevindimsağ Salim kucağına almayı nasip etsin rabbim 3.gün embriyosumuydu canım seninde birde donmuş embriyomuydu
Evet canım 2 tane dondulmus 3. Gün embriyosu transfer edilmişti ☺senin de mi 3. Gün ? Çok korkuyordum üçüncü gün tutmayacak diye ama tuttu Rabbim güzel kalpli eşimin ve benim yüzüme güldü çok teşekkür ediyorum canım benim Rabbim sana da nasip etsin
hayırlı uğurlu olsun arkadaşım, maşallah sağlıkla kucağına al, belirtin varmıydıEvet canım 2 tane dondulmus 3. Gün embriyosu transfer edilmişti ☺senin de mi 3. Gün ? Çok korkuyordum üçüncü gün tutmayacak diye ama tuttu Rabbim güzel kalpli eşimin ve benim yüzüme güldü çok teşekkür ediyorum canım benim Rabbim sana da nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?