Transfer Sonrası Sonuç Bekleyenler

9.gunde kesin sonuc cikiyoe kizlar kanda benim hastanem 9. Gunde test yapmami istedi benden cunku

Ben de 5. gün embriyosu transferi olmuştum ve 10. gün test yapmamı istemişlerdi. 9. günde de çıkar diye düşünüyorum.

O lekeler bendede oldu yerleşme kanaması olabilir kuzum veya jeldende gelebilir bendede geldi onlar Kan sonucun çıkar çıkmaz yaz hemencikkkk bende cumartesi kalp atışına gidicaaam korkuyorum çok

O lekeler bendede oldu yerleşme kanaması olabilir kuzum veya jeldende gelebilir bendede geldi onlar Kan sonucun çıkar çıkmaz yaz hemencikkkk bende cumartesi kalp atışına gidicaaam korkuyorum çok
Bitmez cilemiz varmış her şey stres kuzum. Gebeliği zor elde edince kalp atışı kese görünmesi hepsinden korkuyoruz Rabbim sevincine sevinç katsın kuzum bebisini sağlıklı sıhhatli kucağına alırsın inşallah kan sonucumu öğrenince haber veririm tabi

Hiç sorma kuzumm inşallaah sende bende güzel haberler aşırız bir oh çekeriz

yarın inşallah canim sen verdin mi
Kuzum dün verdim ama görev yaptığım.ilce merkeze uzak o yüzden yarın cikackmis sonuç beslerde. Ben merkezde oturuyorum yarın bir daha kn vermeyi düşünüyorum en azından 10. Gün kan değerim olur

Kuzum dün verdim ama görev yaptığım.ilce merkeze uzak o yüzden yarın cikackmis sonuç beslerde. Ben merkezde oturuyorum yarın bir daha kn vermeyi düşünüyorum en azından 10. Gün kan değerim olur
Hayırlı haberler inşallah

Sevgili meslektaşım Nesir , sonucunu öğrendin mi canım?

Bende dün oldum bel ve kasık ağrım var doktor bir kaç gün olur dedi sizdede oldumu ilk günle r

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…