- 10 Eylül 2018
- 304
- 368
- 103
5.gün embriyo benim de 9.günümAlırsın ben bugün 9. Günüm kan verdim![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
5.gün embriyo benim de 9.günümAlırsın ben bugün 9. Günüm kan verdim![]()
Bana 3. Gün transfer edildiği halde kan verdim kuzum krimizi lekelerimden korktum senin hayli hayli çıkar kan sonucun5.gün embriyo benim de 9.günüm
İnşallah kuzum inşallahÖyle düşünme. Belki de tam tersi olacak![]()
O lekeler bendede oldu yerleşme kanaması olabilir kuzum veya jeldende gelebilir bendede geldi onlar Kan sonucun çıkar çıkmaz yaz hemencikkkk bende cumartesi kalp atışına gidicaaam korkuyorum çokYaa öyle mi canım bilgi verdiğin için çok teşekkür ediyorum ☺ kuzum ikinci günü bende de açık pembe lekeler olmuştu onu sormuştum hastaneye jel kılcal damarlarda baskı uygulayıp leke yaabiliyormus. Ama dün adet gibi ağrı kasıklarim ağırdı . Çalışıyorum işteyim çok kastım galiba düştü mü olusmadan acaba çok korkuyorum
Bitmez cilemiz varmışO lekeler bendede oldu yerleşme kanaması olabilir kuzum veya jeldende gelebilir bendede geldi onlar Kan sonucun çıkar çıkmaz yaz hemencikkkk bende cumartesi kalp atışına gidicaaam korkuyorum çok
İnşallah canım benim sen bugün kan verdin mi yarın mi vereceksinİnşallah güzel haberlet verelim birbirimize
yarın inşallah canim sen verdin miİnşallah canım benim sen bugün kan verdin mi yarın mi vereceksin
Hiç sorma kuzumm inşallaah sende bende güzel haberler aşırız bir oh çekerizBitmez cilemiz varmışher şey stres kuzum. Gebeliği zor elde edince kalp atışı kese görünmesi hepsinden korkuyoruz
Rabbim sevincine sevinç katsın kuzum bebisini sağlıklı sıhhatli kucağına alırsın inşallah
kan sonucumu öğrenince haber veririm tabi
![]()
Kuzum dün verdim ama görev yaptığım.ilce merkeze uzak o yüzden yarın cikackmis sonuç beslerde. Ben merkezde oturuyorum yarın bir daha kn vermeyi düşünüyorum en azından 10. Gün kan değerim oluryarın inşallah canim sen verdin mi
İnşallah kuzum benimHiç sorma kuzumm inşallaah sende bende güzel haberler aşırız bir oh çekeriz
Hayırlı haberler inşallahKuzum dün verdim ama görev yaptığım.ilce merkeze uzak o yüzden yarın cikackmis sonuç beslerde. Ben merkezde oturuyorum yarın bir daha kn vermeyi düşünüyorum en azından 10. Gün kan değerim olur
hadi bakalım bugün sonuçlarını bekliyoruz :)İnşallah kuzum benim![]()
Arkadaslar pazartesi transfer oldum. Hiç belirti yok![]()
Yok arkadaşım şimdi kan verdim dört gibi çıkacak sonuç