Transfer Sonrası Sonuç Bekleyenler

Arkadaşlar bu sabah kirmizi akıntı azıcık geldi dünde sanki hafif bir adet ağrısı çekiyordum herlade adet olacağım olmadı resmen bugün transferden sonra 9. Günüm çok üzgünüm ağlayacağım heralde,

Bugün kan vereyim artık olumsuzluk sonuclansin püf çok üzüldüm

Yoo mu benim gibi olan ? Benim gibi kırmızı akıntı gördükten sonra adet mi oldunuz

Canim benimde bugun transferin 4.gunu crinone jel kullaniyorum o bende hafif pembe leke yapiyo oda vajeni tahrij ettiginden dolayi o yuzden ben o lekeye takilmiyorum.acaba seninde ondan kaynakli olabikirmi.benim bi arkadasimda ayni seyi yasadi cok sukur suan hamile.iyi dusun ins.guzel sonuclar alirsin

Yaa öyle mi canım bilgi verdiğin için çok teşekkür ediyorum kuzum ikinci günü bende de açık pembe lekeler olmuştu onu sormuştum hastaneye jel kılcal damarlarda baskı uygulayıp leke yaabiliyormus. Ama dün adet gibi ağrı kasıklarim ağırdı . Çalışıyorum işteyim çok kastım galiba düştü mü olusmadan acaba çok korkuyorum

Benimde bugun 4.gun oldu zaman gecmiyoe sanki bide kizlar tutunma suresi ney yani suanda belkide tutundu yada tutunmadi belli mi sizce

Yaa o süreler çok heyecanlı içimden ben de derdim.acaba embriyolar ne yapıyor şuan hangi aşamadalar 5. Gün embriyosu ise tutunmak üzeredir
Hadiii yaaa daha yeni mi 4 gunde evet ya bide belirtim yok sadece jelden dolayi kasik bel agrisi o kadar bide gogus ucu agrisi var dokunuldugunda normal heralde belirti ariyorum resmen ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…