Transfer Sonrası Sonuç Bekleyenler

Arkadaşlar pazartesi transferim olacak. Siz transfer sonrası ne kadar süre yattıınız, dinlendiniz? Ben ne yapsam karar veremedim öğretmenim, işim ağır değil. Bir hafta rapor alacağım iki haftaya mi çıkarsam rapor olayını siz ne düşünüyorsunuz?

Ben sadece iki gün evde dinlendim, 3. gün duşumu aldım, işe gittim gezdim alışveriş yaptım. O 3 gün içinde de yemeğimizi de yaptım kimseyi çağırmadım. Zaten sürekli yatmak tavsiye edilmiyor.

İşin ağır değilse, cok ayakta vs durman gerekmiyorsa bence raporu uzatma. Çalışırken daha hızlı vakit geçiyor.
Benim transferin perşembe günü olmuştu, ben salı günü işe başlamıştım. Hatta doktor pazartesiye rapor vermek istemedi, gidebilirsin işe bir sıkıntı yok dedi de ben talep etmiştim

Teşekkür ediyorum canım içim rahatladı benim gibi düşünen birileri varmış

Ben sadece iki gün evde dinlendim, 3. gün duşumu aldım, işe gittim gezdim alışveriş yaptım. O 3 gün içinde de yemeğimizi de yaptım kimseyi çağırmadım. Zaten sürekli yatmak tavsiye edilmiyor.
Teşekkür ediyorum canım

Kızlar merhaba
Bugün transferin 21.gunu pozitif sonuç aldık çok şükür ama bugün pembemsi leke geldi çok korktum .. var mı sizde de böyle bişey ?

Ben de öğretmenim. Transferden sonra sonucu öğrenene kadar raporluydum yani 10 gün. Kendi isteğim üzerine verdi doktorum raporu. İyi ki de gitmemişim okula. Çok iyi geldi bana dinlenmek. O 10 günlük süreci çok pozitif geçirdim İnşallah siz de olumlu sonuç alırsınız.

[/QUOTE] Teşekkür ediyorum canım benim herkes farklı şeyler yapmış benim de kafam karıştı ben yatınca bunaliyorum okulda vakit hızlı geçiyor bilmiyorum pazar günü ruhsal durumuma göre ayarlayacagim galiba. Tecrübenizi benimle paylaştığıniz için teşekkür ediyorum hocam

Rica ederim bence kimseyi dinleme. İçinden nasıl geçiyorsa, kendini nasıl rahat hissedeceksen öyle yap Olumlu haberlerini bekliyorum

Arkadaşlar dün transfer oldum az önce azıcık pembe lekeler gördüm sizce sıkıntı mı hastaneyi aramam gerekiyor mu.

Evet canım crinone jel kullanıyorum o sadece kahverengi tortu gibi lekeler yapmıyor mu? Hipor diye kan sulandırıcı da kullanıyorum

Bazen pembe şekilde de geldiğini okumuştum da burada, o yüzden sordum. Bence en iyisi hastaneyi arayıp bilgi almak çünkü transferden hemen sonra pembe lekelenme hiç duymadım.

Bazen pembe şekilde de geldiğini okumuştum da burada, o yüzden sordum. Bence en iyisi hastaneyi arayıp bilgi almak çünkü transferden hemen sonra pembe lekelenme hiç duymadım.
Tamam canım teşekkür ediyorum yarın ilk isim hastaneyi aramak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…