Canım aradım. Doktorumun hemşireleri vajinal jel kılcal damarları tahriş edip pembe lekelere neden olabildiğini söyledi. Zaten ikinci gün düşük nedeniyle kanama olmaz dedi.Bana da bilgi ver, olur mu?
Ben de pazartesi 3. Gün iki tane dondurulmuş embriyo transferi oldum sonucunu ne zaman ogreneceksinMerhaba bende Pazartesi 5.gün dondurulmuş embriyo transferi oldum
İnşallah Rabbim bizlere pozitif sonucu almayı nasip eder canımBen de pazartesi 3. Gün iki tane embriyo transferi oldum sonucunu ne zaman ogreneceksin ☺
Canım aradım. Doktorumun hemşireleri vajinal jel kılcal damarları tahriş edip pembe lekelere neden olabildiğini söyledi. Zaten ikinci gün düşük nedeniyle kanama olmaz dedi.
Teşekkür ederim kuzum Allah razı olsunBenim tahmin ettiğim şeymiş yaniçok sevindim kötü bir şey olmadığına. İnşallah hayırla tamamlanır bu süreç senin için
Ben de 5 Ekim'de öğreneceğim inşallah canım 5 Ekim ve sonrasında yüzümüz gülerİnşallah Rabbim bizlere pozitif sonucu almayı nasip eder canımBenm 5 Ekim kan testi için
Amin canım benimBen de 5 Ekim'de öğreneceğim inşallah canım 5 Ekim ve sonrasında yüzümüz güler ☺
Benim 3. Gün embriyosuydu 10.gün yaptım testi canım 9 da da çıkar heralde bilmiyorum amaArkadaşlar üçüncü gün embriyosunu 9. Gün kan tahlilinde öğrenebilir miyim. Çok merak ettim aslında 10. Gün verecektim kan ama yarın sabredemeyecegim galiba
Yaa canım Rabbim sağlık sıhhat versinBenim 3. Gün embriyosuydu 10.gün yaptım testi canım 9 da da çıkar heralde bilmiyorum ama
Bende ilk 3.gün transfer olacağını duyduğumda üzülmüştüm canım ama umutsuzluğa kapılma Allah ol dedikten sonra gerisi hiç önemli değil inşallah güzel haberler verirsinYaa canım Rabbim sağlık sıhhat versinüçüncü gün embriyolarin tuttuğunu görünce seviniyorum
Cnm bende 5. Gun transferi oldum pazar gunu benden 11 ekimde istediler testi.Selam kizlar bende cumartesi 5aa transfer oldum bir tane transfer edildi 7 ekimde test gunum
Allah razı olsun kuzum benimBende ilk 3.gün transfer olacağını duyduğumda üzülmüştüm canım ama umutsuzluğa kapılma Allah ol dedikten sonra gerisi hiç önemli değil inşallah güzel haberler verirsin
Selam kuzum benimde 3. Gün taze embiriyosu ve kesemiz var cumartesi kalp görmeye gideceğizzz bence bi bak derim çünkü bende baktım 9. Gün 33 çıkmıştıArkadaşlar üçüncü gün embriyosunu 9. Gün kan tahlilinde öğrenebilir miyim. Çok merak ettim aslında 10. Gün verecektim kan ama yarın sabredemeyecegim galiba
Yaaa ciddenSelam kuzum benimde 3. Gün taze embiriyosu ve kesemiz var cumartesi kalp görmeye gideceğizzz bence bi bak derim çünkü bende baktım 9. Gün 33 çıkmıştı
Amiiiinnn canımm benim hadi güzeel haber ver yarın hemencik yaz olurmuuuYaaa ciddenyerimm ben o üçüncü gün embriyosunu teşekkür ediyorum canım benim sağlık ocağı yakın ben bir koşuda yarın vereyim. Rabbim evladını sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?