Transfer Sonrası Sonuç Bekleyenler

Canım aradım. Doktorumun hemşireleri vajinal jel kılcal damarları tahriş edip pembe lekelere neden olabildiğini söyledi. Zaten ikinci gün düşük nedeniyle kanama olmaz dedi.

Benim tahmin ettiğim şeymiş yani 😊 çok sevindim kötü bir şey olmadığına. İnşallah hayırla tamamlanır bu süreç senin için 🙏🏻

Bugün okuldaki bir çocuğu kucağıma almak zorunda kaldım inşallaah birşey olmamıştır ya 😨😨 gün içinde herhangi bir kanama anormal birşeyim olmdı

Selam kizlar bende cumartesi 5aa transfer oldum bir tane transfer edildi 7 ekimde test gunum

Arkadaşlar üçüncü gün embriyosunu 9. Gün kan tahlilinde öğrenebilir miyim. Çok merak ettim aslında 10. Gün verecektim kan ama yarın sabredemeyecegim galiba 🥺😟😕🤭🤭

Arkadaşlar üçüncü gün embriyosunu 9. Gün kan tahlilinde öğrenebilir miyim. Çok merak ettim aslında 10. Gün verecektim kan ama yarın sabredemeyecegim galiba 🥺😟😕🤭🤭
Benim 3. Gün embriyosuydu 10.gün yaptım testi canım 9 da da çıkar heralde bilmiyorum ama

Yaa canım Rabbim sağlık sıhhat versin 😊 üçüncü gün embriyolarin tuttuğunu görünce seviniyorum
Bende ilk 3.gün transfer olacağını duyduğumda üzülmüştüm canım ama umutsuzluğa kapılma Allah ol dedikten sonra gerisi hiç önemli değil inşallah güzel haberler verirsin

Ben sisli memorialde yaptirdim 9 gun sonra istiyormus onlar galiba merkezden merkeze degisiyor diye biliyorum

Selam kuzum benimde 3. Gün taze embiriyosu ve kesemiz var cumartesi kalp görmeye gideceğizzz bence bi bak derim çünkü bende baktım 9. Gün 33 çıkmıştı 🥰🥰

Selam kuzum benimde 3. Gün taze embiriyosu ve kesemiz var cumartesi kalp görmeye gideceğizzz bence bi bak derim çünkü bende baktım 9. Gün 33 çıkmıştı 🥰🥰
Yaaa cidden 🤭 yerimm ben o üçüncü gün embriyosunu 😅😅😅 teşekkür ediyorum canım benim sağlık ocağı yakın ben bir koşuda yarın vereyim. Rabbim evladını sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin 🥰

Yaaa cidden 🤭 yerimm ben o üçüncü gün embriyosunu 😅😅😅 teşekkür ediyorum canım benim sağlık ocağı yakın ben bir koşuda yarın vereyim. Rabbim evladını sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin 🥰
Amiiiinnn canımm benim hadi güzeel haber ver yarın hemencik yaz olurmuuu ♥️🙏🏻 İyi haberlerini bekliyorummm

Back