- 5 Mayıs 2018
- 454
- 281
- 103
- 31
Kaç yaşındasın bazı hastaneler 20 ve 30 üzeri tadevi gören hastalara iki embrio normalde yasak çok büyük problemi olmadığı sürece bana da ohke oldu iki embrio koyuldu ama kagitti tek embrio vardi aciklamasi yapıldı bizim kagitlarimiz SGK devlete gidiyor mecburen öyle yapmak zorundalar açıklama yapamıyorlar çünkü doktorun snaa uygun görüyor ama diğer tarafa aanlatmak zor oluyor hatta yasal isleme baslaniliyor belki snaa açıklama yapıldı ama sen o heyecanla pek anlayamadınMerhaba arkadaşlar. Benim de Çarşamba günü transferim oldu. Kafam karıştı. Bana embriyoların çok sağlıklı dendi. 2 embriyo transfer edeceğim dedi doktor. Ama sonra verdiklerini evrakta transfer sayısı 1 , kalite de 4BB yazıyor. Anlamadım.
25 yaşındayim evet doktor biseyler söyledi ve 2 embriyo transfer yapacağını anlattı ama dediğiniz gibi ben o anın gerginligi ve heyecanıyla anlamadım benKaç yaşındasın bazı hastaneler 20 ve 30 üzeri tadevi gören hastalara iki embrio normalde yasak çok büyük problemi olmadığı sürece bana da ohke oldu iki embrio koyuldu ama kagitti tek embrio vardi aciklamasi yapıldı bizim kagitlarimiz SGK devlete gidiyor mecburen öyle yapmak zorundalar açıklama yapamıyorlar çünkü doktorun snaa uygun görüyor ama diğer tarafa aanlatmak zor oluyor hatta yasal isleme baslaniliyor belki snaa açıklama yapıldı ama sen o heyecanla pek anlayamadın
Canım çok şükür pozitif
Çok sevindim canımCanım çok şükür pozitifcumartesi keseyi görmeye gideceğiz.
Sende durumlar nasıl?
Hayırlısı olsun, en doğru zamanda bebegin seni bulsun insallahÇok sevindim canım
Bende aynı şunda dinlenme moduna girdim biraz ara verdim daha sonra düşüncem cnm
İnşallah cnmHayırlısı olsun, en doğru zamanda bebegin seni bulsun insallah ❤
Canım bende de ara ara devam ediyor kahverengi,doktorum bu dönemlerde olur lekelenme kırmızı gelmediği sürece korkma dedi 6 hafta bitecek benim de
Çok korktum gerçekten . Bir de beklediğim adet tarihimde bugün olunca iyice korktum. Bu aksam yine kan vereceğim. Doktor kan sonucunu tekrarla demişti. Korka korka gideceğim.Canım bende de ara ara devam ediyor kahverengi,doktorum bu dönemlerde olur lekelenme kırmızı gelmediği sürece korkma dedi 6 hafta bitecek benim de
Yerleşme kanaması da olabilir korkmaÇok korktum gerçekten . Bir de beklediğim adet tarihimde bugün olunca iyice korktum. Bu aksam yine kan vereceğim. Doktor kan sonucunu tekrarla demişti. Korka korka gideceğim.
İnşallah canım inşallahYerleşme kanaması da olabilir korkma
Stresten etkilenir bebek dedi doktor rahat ol dua et, inş bi şey olmayacak
Canım kese mi görmeye gittiniz 22. GünSelan kızlarr bugün doktoruma gittik 4+4 günlük minişimiz transferimin 22. Günündeyim ♥
Evet kuzum 4 haftalık çıktı 3. Gün embiriyosuyduCanım kese mi görmeye gittiniz 22. Gün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?