- 8 Eylül 2019
- 102
- 36
- 18
- 35
Sen test yapmışmıydınValla benim ara ara fena adet ağrısı gibi vuruyor. Bugun 8.günü aksam üzerinden beri de leke leke kanama geliyor. Korkuyorum![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sen test yapmışmıydınValla benim ara ara fena adet ağrısı gibi vuruyor. Bugun 8.günü aksam üzerinden beri de leke leke kanama geliyor. Korkuyorum![]()
Ayy hangi gün transfer olmustun sen? Bizim aynı mıydı ben mi karıştırıyorum. O kadar cok kisiyle iletisim kurup buradan okuyoruz ki, karıştırdım kusura bakma.Benimle aynı gün transfer olan bir arkadaş bugün test yaptı silik ikinci çizgiyi gördü kendimi zor tutuyorum
Sor bakalım ne diycek .. korkma kötü bişey değildir insAllah .. olabiliyoruz öyle şeylerEvet leke şeklinde yarına kadar bekliyim bakıyım. Yarın arıycam doktoru![]()
Yok yapmadım 13.ünde yaptırıcam.Sen test yapmışmıydın
Cuma günüydü benim transferimAyy hangi gün transfer olmustun sen? Bizim aynı mıydı ben mi karıştırıyorum. O kadar cok kisiyle iletisim kurup buradan okuyoruz ki, karıştırdım kusura bakma.
Aa arkadasın ne kadar erken sonuc almış, maşallah. Çift embriyo falan mıydı acaba?Cuma günüydü benim transferim
Evet çiftti. Çift olunca erken sonuç mu oluyor?Aa arkadasın ne kadar erken sonuc almış, maşallah. Çift embriyo falan mıydı acaba?
2 tane embriyo tutunmuş olursa, deger daha hızlı yükselir diye düşündüm. Ama gercekten sadece benim mantıksal bir düşüncem, inanın bilmiyorumEvet çiftti. Çift olunca erken sonuç mu oluyor?
Evet öyle oluyormuş .. çiftler daha çabuk belli oluyormuş bı de 5.gunse eğer .. gerçi 7.gunde kana karışıyor diyorlar ama .insAllah öyledir2 tane embriyo tutunmuş olursa, deger daha hızlı yükselir diye düşündüm. Ama gercekten sadece benim mantıksal bir düşüncem, inanın bilmiyorum![]()
Döllenmeden itibaren mi 7 gün sayıyorlar yoksa transferden sonra mı? Normal gebeliklerde embriyo oluşumundan 3-7 gün sonra implantasyon olur diyo ve yerleşme kanaması bu aşamada görülür diyor. Tüp bebek te biz aslında adet geciktikten sonra bakıyoruz nerdeyseEvet öyle oluyormuş .. çiftler daha çabuk belli oluyormuş bı de 5.gunse eğer .. gerçi 7.gunde kana karışıyor diyorlar ama .insAllah öyledir![]()
Transferden sonra 7.gun diye duymuştum benDöllenmeden itibaren mi 7 gün sayıyorlar yoksa transferden sonra mı? Normal gebeliklerde embriyo oluşumundan 3-7 gün sonra implantasyon olur diyo ve yerleşme kanaması bu aşamada görülür diyor. Tüp bebek te biz aslında adet geciktikten sonra bakıyoruz nerdeyse
Transferden sonra 7.gun diye duymuştum ben
[/QUOT
Evet iyi oluyo burasıfarklı birşey yaşarsanız ya da öğrenirseniz yazın kızlar en azından zaman geçiyor ☺☺
Oh masAllah ya hayrlı olsun gözünüz aydın bizede dua etArkadaslar, cok erken oldugunu bile bile yine de kendimi durduramadım ve hassas testlerden yaptım (6.gün bugun)
Silik 2.çizgiyi gördüm hayatımda ilk kez. Hala elim ayagım titriyor.
Çok sevindimmmm hayırlı olsunn inşallah benimde bugün 6. Gün ama yapıp mutsuz olmak istemiyorummmArkadaslar, cok erken oldugunu bile bile yine de kendimi durduramadım ve hassas testlerden yaptım (6.gün bugun)
Buarada Rabbim sağsalim kucağınıza da almayı nasip etsin inşallahArkadaslar, cok erken oldugunu bile bile yine de kendimi durduramadım ve hassas testlerden yaptım (6.gün bugun)
YaaaArkadaslar, cok erken oldugunu bile bile yine de kendimi durduramadım ve hassas testlerden yaptım (6.gün bugun)
Canım hiç bir belirtim yok. Ara ara sağ kasığımda batma hissiyatı oluyor. Ama gaz sıkışması gibi düşün. Başka bir şey yok.Çok sevindimmmm hayırlı olsunn inşallah benimde bugün 6. Gün ama yapıp mutsuz olmak istemiyorummmbelirti varmıydı sizin hiç