Transfer Sonrası Sonuç Bekleyenler

Evde yatıp bişey yapmıyorum kendini dinliyor insan boşluktan am olmazsa diye kendimi hazırladım. Olmadıktan sonra hiç biri olmazda biraz da dondurulmuşlarla içimi rahatlatıyorum.
Merhaba inşallah hayırlısıyla güzel sonuçlar alırsınız. Birşey sorucam diyelim tutmadı dondurulmuşa tekrardan para vericek miyiz. Yarın transfer günüm benimde çok heyecanliyim

Merhaba inşallah hayırlısıyla güzel sonuçlar alırsınız. Birşey sorucam diyelim tutmadı dondurulmuşa tekrardan para vericek miyiz. Yarın transfer günüm benimde çok heyecanliyim
Évet veriliyor,bahcecide yaptirdiysaniz zaten bastan verilen ve imzalatilan fiyat listesinde hepsinin fiyati yaziyordu.

Yerleşme kanaması kacıncı günlerde geldi sizden?
Benim 5.gün bugun, kanama falan yok. Nerdeyse hiç belirti de yok 😞😞

Yerleşme kanaması kacıncı günlerde geldi sizden?
Benim 5.gün bugun, kanama falan yok. Nerdeyse hiç belirti de yok 😞😞
Sizin kasıklardaki batma bayağı hissedecek kadar mı yoksa hafif kas çekilmesi gibi mi ya da olan kızlar sizlerin nasıl benim çok hafif batma gibi ama bi oluyor bi olmuyor kendim mi acaba uyduruyorum

Sizin kasıklardaki batma bayağı hissedecek kadar mı yoksa hafif kas çekilmesi gibi mi ya da olan kızlar sizlerin nasıl benim çok hafif batma gibi ama bi oluyor bi olmuyor kendim mi acaba uyduruyorum
Adet sancısı gibi diyenler var benim çok adet sancım olmaz ama olanların da hafif oluyor bütün hamileşik boyunca böyle olması gerekir bi de

Kasıklarımdaki his, hafif batma hissi gibi. İki taraflı degil benim, sağ tarafta daha cok. Adet agrısı gibi degil sanırım, benim adet doneminde agrım olmaz. Cok kıyaslamıyorum acıkcası.
Daha cok yumurtlama dönemindeki, yumurta catlama agrısı gibi sanki. Bugun daha az ama.

Kasıklarımdaki his, hafif batma hissi gibi. İki taraflı degil benim, sağ tarafta daha cok. Adet agrısı gibi degil sanırım, benim adet doneminde agrım olmaz. Cok kıyaslamıyorum acıkcası.
Daha cok yumurtlama dönemindeki, yumurta catlama agrısı gibi sanki. Bugun daha az ama.
Benimle aynı gün transfer olan bir arkadaş bugün test yaptı silik ikinci çizgiyi gördü kendimi zor tutuyorum

Valla benim ara ara fena adet ağrısı gibi vuruyor. Bugun 8.günü aksam üzerinden beri de leke leke kanama geliyor. Korkuyorum 😔

Back