Bence belirti arama gerçekten seni yoruyor bılıyorum zor ama akışına bırak burda birindrn duymustum çok hoşuna gitmişti rabbim can ver beni seçsin temmenisi çok özel bir duakızlar transferden sonra hiç belirtisi olmadan hamile oldugunu ogrenen varmı?
İnşallah yanılırsın sonucun pozitif çıkar arkadaşım.ilk tedavinde kaç tane kaçıncı gün embriyosu konmuştu pekiPozitif sonuç alanları tebrik ederim arkadaşlar sonucu 500 kusur olan arkadasım icin söyle diyebilirim benim de ilk tedavimde 10. Gun 562 çıkmıştı ama bir kese çıktı muayenede ikiz olmayabilir sağlıklı olması önemli hem ikiz bence hamilelik ve büyütme açısından çok zor,ben transferin 9. Günündeyim hiç belirtim yok normal hayatıma dönmüş durumdayım yarin kan vereceğim ama nedense bi umutsuzum bir duygusuzum belki anneyim ondan bu kadar heyecan yapmıyorum ama sanki olmadı gibi bir his var içimde...
İnsallah bakalım ilk tedavim 5. Gun embriyosu iki tane koyuldu diye düşünüyorum çünkü sadece imi tane kalmıştı 5. Güne doktor ziyan olmasın demiştir:) bu tedavimde de iki tane ama 4. Gun embriyosu koyuldu bakalım artık tutmazsa kızıma sarılıp teselli olacağım bu bana yeter...İnşallah yanılırsın sonucun pozitif çıkar arkadaşım.ilk tedavinde kaç tane kaçıncı gün embriyosu konmuştu peki
Benim de 3.gün embriyosu 2 tane.Değerim de biraz yüksek o yüzden sormuştum.Dediğin gibi tek tutması daha iyi canım ama hayırlısı artık.Allah kızını sana bağışlasın canım:) inşallah bir de kardeşi olurİnsallah bakalım ilk tedavim 5. Gun embriyosu iki tane koyuldu diye düşünüyorum çünkü sadece imi tane kalmıştı 5. Güne doktor ziyan olmasın demiştir:) bu tedavimde de iki tane ama 4. Gun embriyosu koyuldu bakalım artık tutmazsa kızıma sarılıp teselli olacağım bu bana yeter...
Hayırlısı olsun bu 500 cıkan değerden sonra bebek dünyaya geldi mi acaba?Pozitif sonuç alanları tebrik ederim arkadaşlar sonucu 500 kusur olan arkadasım icin söyle diyebilirim benim de ilk tedavimde 10. Gun 562 çıkmıştı ama bir kese çıktı muayenede ikiz olmayabilir sağlıklı olması önemli hem ikiz bence hamilelik ve büyütme açısından çok zor,ben transferin 9. Günündeyim hiç belirtim yok normal hayatıma dönmüş durumdayım yarin kan vereceğim ama nedense bi umutsuzum bir duygusuzum belki anneyim ondan bu kadar heyecan yapmıyorum ama sanki olmadı gibi bir his var içimde...
Canim ilk testini ne zaman yapmistin bnmde 3. Gun embriyosu 2 tane kondu sabirsizlaniyorum ama bir yandanda cikmazsa diye endiseleniyorumBenim de 3.gün embriyosu 2 tane.Değerim de biraz yüksek o yüzden sormuştum.Dediğin gibi tek tutması daha iyi canım ama hayırlısı artık.Allah kızını sana bağışlasın canım:) inşallah bir de kardeşi olur
Benim de 3.gün embriyosu 2 tane. 10.gün akşam evde test yaptım silik çıktı. ondan önceki günlerde denemedim moralim bozulur diye3.gun embriyosu sizce en erken kan testi kacinci gun yapmaliyim 12 gun beklemek cok zormus
Ben de 10.gün yaptım.kan verdim.ama daha öncesinde de versem çıkarmış.216ydı o gün değer canımCanim ilk testini ne zaman yapmistin bnmde 3. Gun embriyosu 2 tane kondu sabirsizlaniyorum ama bir yandanda cikmazsa diye endiseleniyorum
Tabi ki geldi 2.5 yasında bir kizim varHayırlısı olsun bu 500 cıkan değerden sonra bebek dünyaya geldi mi acaba?
Kan değerine çok bakma derim ki senin değer normal ben ikiz sanmıştım direkt ama tek kese çıktıBenim de 3.gün embriyosu 2 tane.Değerim de biraz yüksek o yüzden sormuştum.Dediğin gibi tek tutması daha iyi canım ama hayırlısı artık.Allah kızını sana bağışlasın canım:) inşallah bir de kardeşi olur
10.gün 216 12.gün 477 çıktı.Sağlıkla tek olması için dua ediyorum.yarın kese görücemKan değerine çok bakma derim ki senin değer normal ben ikiz sanmıştım direkt ama tek kese çıktı
Merhaba kardeşim.Gebeliğin hayırlı olsun.Ben sana transfer tarihini soracaktım.Ayrıca Kaçıncı günde değerin çıktı kaçtı?Kaçıncı gün embriyosuydu?Beni transferden 5 dk sonra yatagıma aldılar. 20 dk yattım sonra tuvalet için kalktım yoksa çatlayacaktım . 1 saat daha hastanede dinlenip çıktım. İlk gün evde yattım. Sonra hiç yatmadım hep oturdum tv izledim. Hergün iğne için dışarı çıktım. 5.gün işe başladığım için araba da kullandım merdiven de çıktım. Beslenmeme her zamanki gibi devam ettim. Ek olarak hergün kabak çekirdeği ve nar yedim.
Hamileliğin hayırlı olsun canım.kaçıncı gün enbriyosu ve transferin hangi tarihte oldu acaba?10.gün 216 12.gün 477 çıktı.Sağlıkla tek olması için dua ediyorum.yarın kese görücem
Teşekkür ederim canım.11 ocakta oldum.3.gün embriyosuyduHamileliğin hayırlı olsun canım.kaçıncı gün enbriyosu ve transferin hangi tarihte oldu acaba?
İnsallah hayırlısıyla her şey olumlu gider bende sanki adet olacakmışım gibi agri oluyor dur bakalım valla yarin tahlile gideceğim ama bariz adet agrisi ve sanki kanama olacak gibi içimden bi seyler geliyor10.gün 216 12.gün 477 çıktı.Sağlıkla tek olması için dua ediyorum.yarın kese görücem
Amin canım.benim de öyleydi.her an olacak gibi ama olmadı Allahtan.inşallah güzel haber verirsinİnsallah hayırlısıyla her şey olumlu gider bende sanki adet olacakmışım gibi agri oluyor dur bakalım valla yarin tahlile gideceğim ama bariz adet agrisi ve sanki kanama olacak gibi içimden bi seyler geliyor