Ay canım gözün aydın ikiz galibaArkadaşlar az önce sonucu aldım . 5. Gün embriyosu 2 tane konuşmuştu 10. Günüm değerim 510 ben inanamıyorum tek i tuttu 2si de mi bilmiyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ay canım gözün aydın ikiz galibaArkadaşlar az önce sonucu aldım . 5. Gün embriyosu 2 tane konuşmuştu 10. Günüm değerim 510 ben inanamıyorum tek i tuttu 2si de mi bilmiyorum
Çok net çıkmış canıö bence kesin hamilesin maşşallahPredictor early aldım canım ben yaptım sonuc bu daha negatif cıkma ihtimali olmaz dimi
Ben cts arttığını göreyim o zaman yazalım dicem
Beni yaz dicem ama Pazartesi bir kan vereyimde kesin olsun
İnşallah canım insan genede tırsıyor kanda görene kadarÇok net çıkmış canıö bence kesin hamilesin maşşallah
Canım bende pozitif sonuç aldım ama yinede cumartesi netleşir durumum. Ben çoğunlukta yattım canım tuvalete ve yemek için kalktım hiç bir iş yapmadım banyo bile yapmadım 9 gün oldu bugün transferimeKızlar transferden sonra nelere dikkat ettiniz hep yattınız mı? Özellikle pozitif sonuc alanlar
Hayırlı olsun canım sağlıkla kucağına almak nasip olsun inşallah.peki transferin yapıldıktan sonra hastanede yatırdılarmı hiç.Canım bende pozitif sonuç aldım ama yinede cumartesi netleşir durumum. Ben çoğunlukta yattım canım tuvalete ve yemek için kalktım hiç bir iş yapmadım banyo bile yapmadım 9 gün oldu bugün transferime
Sanırım ikiz bende merakla bekliyorum sonucu
Ay canım gözün aydın ikiz galiba
inşallah hepimiz bebislerimize kavuşalım inşallahKat ve kat artsın inşAllah :) Tamamdır arkadaşım
ben ilk gün hastaneye yakın bi otel tuttum gittim direk yattım kalkmadım resmen . 2. Gün 2 saatlik yolculuk yaptık ama çok yavaş sürdü eşim . İlk gündem itibaren kabak çekirdeği yedim . Tutunmaya yardımcıymış. Sonraki 2 gün de yattım. Tubalet yemek dışında kalkmadım . Ağır bir kiloluk bile taşımadım hiç bişeye el sürmedim diğerinde düşünce bu sefer ekstra dikkatli oldum . 5. Gün dışarı çıktın hava güzel diye bi saat yürüdüm çok değil . 6. Günden sonra daha rahat davrandım ama hala ağır kaldırmıyorumKızlar transferden sonra nelere dikkat ettiniz hep yattınız mı? Özellikle pozitif sonuc alanlar
Amin canım inşallah. Transfer olduktan sonra transfer koltuğunu uzatıp ayaklarımı yavaşca uzatıp orda yarım saat beklettiler. Yarım saat sonra kımıldatmadan alıp yatağa gördüler ve 4 - 5 saat hiç kımıldamadan yatacaksın hiç hareket etmeyeceksin dediler hatta altımı bezlediler tuvalete bile kalma diyeHayırlı olsun canım sağlıkla kucağına almak nasip olsun inşallah.peki transferin yapıldıktan sonra hastanede yatırdılarmı hiç.
Ddoktorum transferi yaptıktan sonra giyinip gidebilirsin dediler hiç yatrmadılar kafamda soru işaretleri var herkese mi böyle yapıyorlar acaba?
İlk yarım saat orda kıpırtdatmadan yatırdılar sonra arabayla yavaşca surerek eve geldık Butun gun yattım ilk 3 gün hep yattım sonraki gunler dısarı cıkıp yavas yavas yurumeye basladım artık gunluk ev işleri agır kaldırmadan hafıf hafif yapıyorum cok ayakta durmuyorum ama dışarı cıkıp geziyorum Azda olsa mutlu olduğun herşseyi yap bence bu önemliHayırlı olsun canım sağlıkla kucağına almak nasip olsun inşallah.peki transferin yapıldıktan sonra hastanede yatırdılarmı hiç.
Ddoktorum transferi yaptıktan sonra giyinip gidebilirsin dediler hiç yatrmadılar kafamda soru işaretleri var herkese mi böyle yapıyorlar acaba?
Beni transferden 5 dk sonra yatagıma aldılar. 20 dk yattım sonra tuvalet için kalktım yoksa çatlayacaktım . 1 saat daha hastanede dinlenip çıktım. İlk gün evde yattım. Sonra hiç yatmadım hep oturdum tv izledim. Hergün iğne için dışarı çıktım. 5.gün işe başladığım için araba da kullandım merdiven de çıktım. Beslenmeme her zamanki gibi devam ettim. Ek olarak hergün kabak çekirdeği ve nar yedim.Kızlar transferden sonra nelere dikkat ettiniz hep yattınız mı? Özellikle pozitif sonuc alanlar
Ben daha cok protein ağırlıklı beslenmeye calıstım ama dedıgın gıbı evımın yokusunda merdıven cok inip cıkmak cabasıBeni transferden 5 dk sonra yatagıma aldılar. 20 dk yattım sonra tuvalet için kalktım yoksa çatlayacaktım . 1 saat daha hastanede dinlenip çıktım. İlk gün evde yattım. Sonra hiç yatmadım hep oturdum tv izledim. Hergün iğne için dışarı çıktım. 5.gün işe başladığım için araba da kullandım merdiven de çıktım. Beslenmeme her zamanki gibi devam ettim. Ek olarak hergün kabak çekirdeği ve nar yedim.
Tedaviniz sonuçlandımı?Beni transferden 5 dk sonra yatagıma aldılar. 20 dk yattım sonra tuvalet için kalktım yoksa çatlayacaktım . 1 saat daha hastanede dinlenip çıktım. İlk gün evde yattım. Sonra hiç yatmadım hep oturdum tv izledim. Hergün iğne için dışarı çıktım. 5.gün işe başladığım için araba da kullandım merdiven de çıktım. Beslenmeme her zamanki gibi devam ettim. Ek olarak hergün kabak çekirdeği ve nar yedim.
evet şükürler olsun hamileyim :)Tedaviniz sonuçlandımı?
Hayırlısı darısı başımızaevet şükürler olsun hamileyim :)
amin inşallah hayırlısıyla size de nasip olsunHayırlısı darısı başımıza
belirti arama sen boşver içini rahat tut bol bol dua et en güzeli bu.kızlar transferden sonra hiç belirtisi olmadan hamile oldugunu ogrenen varmı?