Transfer Sonrası Sonuç Bekleyenler

Kızlar bişey sorucam benım transferim oldugundan beri geceleri ayak altlarım yanıyor salı gunu dahılıye randevu aldım gece olunca ates cıkıyor bu hamılelıkten mı yoksa kullandıgımız ılaclardan mı Kı bu benım 5 inci olmuş oluyor hamıle kalmam 1 saglıklı kızım ve 3 dusugum var ama ilk defa boyle bır ayak yanması oldum

Kızlar ben bugün kese gördüm çok şükür.Darısı sizlere inşallah.şuan tek gözüküyor içinde oluşmaya başlamış hatta ama keseden çok çok daha ufak birşey daha var düzgün değil onun gibi.ne olduğunu bilemedi şuan doktor ama şimdilik tek.umarım Allah gönlüme göre sağlıkla tek nasip eder.sizler de görün bugünleri :)

gözün aydın canım :)

Gözünaydın canım darısı başımıza inşallah saglıklı sıhhatli kucagına almayı nasıp eder rabbım

Gözün aydın olsun bizlere de dua et nolur

Gozun aydin cnm amin insallah bizlerede nasip olur :)

ege de tekrar denedinizmi sonra tup bebek

Benim de 7. Günüm bugün. Beklememek cok zorluyor. Insallah sabrın sonu selamettir

Maşallah Allah kucağına da almayı nasip etsin . Transferden sonra bu gün kaçıncı gün ? Benim kan değerim yüksek ama haftaya dedi bana doktorum

Maşallah Allah kucağına da almayı nasip etsin . Transferden sonra bu gün kaçıncı gün ? Benim kan değerim yüksek ama haftaya dedi bana doktorum
Sağol canım 22.günüm benim.hala aklımda soru işareti var 2.küçük bişey daha görülmesi ultrasonda muallakta bıraktı beni.10 gün daha bekliycem artık

gözün aydın canım Allah kucağınada almayı nasip etsin:)Darısı başımıza

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…