gözün aydın canım :)Kızlar ben bugün kese gördüm çok şükür.Darısı sizlere inşallah.şuan tek gözüküyor içinde oluşmaya başlamış hatta ama keseden çok çok daha ufak birşey daha var düzgün değil onun gibi.ne olduğunu bilemedi şuan doktor ama şimdilik tek.umarım Allah gönlüme göre sağlıkla tek nasip eder.sizler de görün bugünleri :)
Gözünaydın canım darısı başımıza inşallah saglıklı sıhhatli kucagına almayı nasıp eder rabbımKızlar ben bugün kese gördüm çok şükür.Darısı sizlere inşallah.şuan tek gözüküyor içinde oluşmaya başlamış hatta ama keseden çok çok daha ufak birşey daha var düzgün değil onun gibi.ne olduğunu bilemedi şuan doktor ama şimdilik tek.umarım Allah gönlüme göre sağlıkla tek nasip eder.sizler de görün bugünleri :)
gözün aydın canım :)
Teşekkür ederim kızlar :) sizler de görün.Gözünaydın canım darısı başımıza inşallah saglıklı sıhhatli kucagına almayı nasıp eder rabbım
Gözün aydın olsun bizlere de dua et nolurKızlar ben bugün kese gördüm çok şükür.Darısı sizlere inşallah.şuan tek gözüküyor içinde oluşmaya başlamış hatta ama keseden çok çok daha ufak birşey daha var düzgün değil onun gibi.ne olduğunu bilemedi şuan doktor ama şimdilik tek.umarım Allah gönlüme göre sağlıkla tek nasip eder.sizler de görün bugünleri :)
Gozun aydin cnm amin insallah bizlerede nasip olur :)Kızlar ben bugün kese gördüm çok şükür.Darısı sizlere inşallah.şuan tek gözüküyor içinde oluşmaya başlamış hatta ama keseden çok çok daha ufak birşey daha var düzgün değil onun gibi.ne olduğunu bilemedi şuan doktor ama şimdilik tek.umarım Allah gönlüme göre sağlıkla tek nasip eder.sizler de görün bugünleri :)
Transferinizin kacinci gunu bu deger cikti?Kızlar sonucum 31 çıktı 4. Gun embriyosu sizce hamile miyim????
10. GunTransferinizin kacinci gunu bu deger cikti?
Gözün aydın olsun bizlere de dua et nolur
Amin arkadaşlarım sizler de güzel haberler duyun inşallahGozun aydin cnm amin insallah bizlerede nasip olur :)
ege de tekrar denedinizmi sonra tup bebekPelinimm nolur üzme kendini ben geçen yıl dış gebelik geçirdim iç kanamayla ege üniversitesine kaldırıldım iki tüpüm de patladı çünkü üçüzmüş bebekler.Sadece bir tanesi rahime yerleşmiş onu da kaybettim iç kanamayla..Demem o ki beterin beteri var çok emek veriliyor maddi manevi ama senin canından önemli değil hiçbirşey...yasamla ölüm arasındaki o ince çizgiyi gördüm ama bu bile beni durduramadı yine tedaviye basladım herseyin hayırlısı
Öyle canımm hmde çokk zor. 1 senedir işlem yapılıyo hep bişeyler bekledik ama en zoru bu.Benim de 7. Günüm bugün. Beklememek cok zorluyor. Insallah sabrın sonu selamettir
Maşallah Allah kucağına da almayı nasip etsin . Transferden sonra bu gün kaçıncı gün ? Benim kan değerim yüksek ama haftaya dedi bana doktorumKızlar ben bugün kese gördüm çok şükür.Darısı sizlere inşallah.şuan tek gözüküyor içinde oluşmaya başlamış hatta ama keseden çok çok daha ufak birşey daha var düzgün değil onun gibi.ne olduğunu bilemedi şuan doktor ama şimdilik tek.umarım Allah gönlüme göre sağlıkla tek nasip eder.sizler de görün bugünleri :)
Sağol canım 22.günüm benim.hala aklımda soru işareti var 2.küçük bişey daha görülmesi ultrasonda muallakta bıraktı beni.10 gün daha bekliycem artıkMaşallah Allah kucağına da almayı nasip etsin . Transferden sonra bu gün kaçıncı gün ? Benim kan değerim yüksek ama haftaya dedi bana doktorum
gözün aydın canım Allah kucağınada almayı nasip etsin:)Darısı başımızaKızlar ben bugün kese gördüm çok şükür.Darısı sizlere inşallah.şuan tek gözüküyor içinde oluşmaya başlamış hatta ama keseden çok çok daha ufak birşey daha var düzgün değil onun gibi.ne olduğunu bilemedi şuan doktor ama şimdilik tek.umarım Allah gönlüme göre sağlıkla tek nasip eder.sizler de görün bugünleri :)
Amin canım:)Güzel haberler alan arkadaşlar hayırlı olsun, sağlıkla sıhhatle olsun inşAllah.. Haber almayı bekleyen arkadaşlar sabırla bekleyin ve güzel sonuçlar alın inşAllah.. Darısı başımıza :)