- 21 Ocak 2013
- 408
- 1.179
beni haftaya bugün çağırdı ya kese görmeye. beklemek hiç bitmiyor :)10.gün 216 12.gün 477 çıktı.Sağlıkla tek olması için dua ediyorum.yarın kese görücem
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
beni haftaya bugün çağırdı ya kese görmeye. beklemek hiç bitmiyor :)10.gün 216 12.gün 477 çıktı.Sağlıkla tek olması için dua ediyorum.yarın kese görücem
Aynen canım hep bekliyoruz.tedaviyle olunca böyle oluyor maalesef :) sonu güzel olsun,devam etsin de.başka dileğimiz yok.beni haftaya bugün çağırdı ya kese görmeye. beklemek hiç bitmiyor :)
Aa gözünaydın canımmm:))Kizlar transferin 9.gunu sabah dayanamadim test yaptim ordaki cift cizgi degil mi hayal gormuyorum ben
Kizlar transferin 9.gunu sabah dayanamadim test yaptim ordaki cift cizgi degil mi hayal gormuyorum ben
Canım bariz birşekil de belli hamilesin maşşallah kan ver bence gözün aydın olsun darısı başımızaKizlar transferin 9.gunu sabah dayanamadim test yaptim ordaki cift cizgi degil mi hayal gormuyorum ben
Canım göZün aydın hamilesinKızlar günaydın transferin 7. Günü dayanamadım bnde. 6. Gün dondurulmuş embriyosu. Sizce olablir mi?
Oyy inş cnm benm ağzın bal yesin.Canım göZün aydın hamilesin
Gozun aydin cnm senin adinada cok sevindim :)Kızlar günaydın transferin 7. Günü dayanamadım bnde. 6. Gün dondurulmuş embriyosu. Sizce olablir mi?
Allah razı olsun inş yanıltıcı olmaz formlarda okuyoruz ya çok korkuyorum kanda çıkmazsa diyeGozun aydin cnm senin adinada cok sevindim :)
Amin ins canim senin 9. Gün ama maşAllah senin kesin kanda çıkar canmAynen cnm benimde icimde korku var Rabbim hayirlisiyla bebeklerimize kavustursun hepimiz cok zahmetler cekiyoruz sabrediyoruz umarim guzel olur her sey...
Korkma canım çok belirgin değerin bence yüksek bende dün transfer oldum iki tane beşinci gün embriyosu koyuldu içimde korku ve hüzün var tutmadı herhaldeAynen cnm benimde icimde korku var Rabbim hayirlisiyla bebeklerimize kavustursun hepimiz cok zahmetler cekiyoruz sabrediyoruz umarim guzel olur her sey...
Bak bilmiyorum benm tuttumu ama eğer tuttuysa tamamen o transfer günü masaya inanarak oturdum hergün uyandım ilk karnıma elimi koyup günaydın dedim inan canm. Umutsuzluk en kötüsü. Ben 1 yıldır 1 yumurta için uğraştım neler geçti başımdan. Transfer günü dedimki Allahım ben elimden geleni yaptım sıra sende İkram et bize. Duanı ve umudunu kaybetmeKorkma canım çok belirgin değerin bence yüksek bende dün transfer oldum iki tane beşinci gün embriyosu koyuldu içimde korku ve hüzün var tutmadı herhalde
Vallaha canım başka şehirden habire istanbula gittim geldim embriyolarımı genetiğe yolladılar beş embriyomdan 4tanesi sağlam geldi iki taneaini koydular tabi bu sürece gelene kadar bir dünya şey yaptılar histeraskopiyle rahme çizik attılar gebelik aşısı kasılma aşısı bir dünya şey uyguladılar git gel git gel aylardır vallaha yorgunluktan perişan olduk 50bin paramız çıktı öyle yorulmuşuz ki umutetmeye yerimiz kalmamış korkumu yenemiyorum bi hissetsem orada olduklarınıBak bilmiyorum benm tuttumu ama eğer tuttuysa tamamen o transfer günü masaya inanarak oturdum hergün uyandım ilk karnıma elimi koyup günaydın dedim inan canm. Umutsuzluk en kötüsü. Ben 1 yıldır 1 yumurta için uğraştım neler geçti başımdan. Transfer günü dedimki Allahım ben elimden geleni yaptım sıra sende İkram et bize. Duanı ve umudunu kaybetme
Bende cnm Eskişehirden istanbula 6 göndrdik 1 tane sağlam geldi. Hemde geriden gelerek yakaladı bizi tam transfer olucaktım Apandistim patladı. Tüplerim sıwı doldu. Laparoskopitle bağladı Bülent Hoca yapılcak herşeyiii yaptık Olırsa mucize olucak bizlere inş.Vallaha canım başka şehirden habire istanbula gittim geldim embriyolarımı genetiğe yolladılar beş embriyomdan 4tanesi sağlam geldi iki taneaini koydular tabi bu sürece gelene kadar bir dünya şey yaptılar histeraskopiyle rahme çizik attılar gebelik aşısı kasılma aşısı bir dünya şey uyguladılar git gel git gel aylardır vallaha yorgunluktan perişan olduk 50bin paramız çıktı öyle yorulmuşuz ki umutetmeye yerimiz kalmamış korkumu yenemiyorum bi hissetsem orada olduklarını
Aaaa senindemi doktorun bülent tıraşBende cnm Eskişehirden istanbula 6 göndrdik 1 tane sağlam geldi. Hemde geriden gelerek yakaladı bizi tam transfer olucaktım Apandistim patladı. Tüplerim sıwı doldu. Laparoskopitle bağladı Bülent Hoca yapılcak herşeyiii yaptık Olırsa mucize olucak bizlere inş.