Transfer Sonrası Sonuç Bekleyenler

Kızlar benim yumurta toplamadan sonra 9. Gun transferden sonra 6. Gun reglıme 5 gun var suana kadar cok sorun yasamadım ama tek sorunum gaz sıkısması bazen canımdan bezdırtıyor

Selam kizlar benim de 3. Tup bebek denemem dondurulmus 2 embriyo transfer edildi buqun 3.gun ınsallah Rabbim hepimize hayirlisiyla anne olmayi nasib eder cok sıkıcı bi süreç diğerlerinde cok dikkat ettim ama bunda hic yatmadım umarim yararina olur tedavimin

Kızlar benim yumurta toplamadan sonra 9. Gun transferden sonra 6. Gun reglıme 5 gun var suana kadar cok sorun yasamadım ama tek sorunum gaz sıkısması bazen canımdan bezdırtıyor
Canim o sıkıntı bendede var yaa ilaclardan olabilir ozellikle crinone jel kullaniyorum ben onun yaptığını düşünüyorum

Daha önceden sezeryan olunca neden doktorlar iki embriyo transfer etmek istemiyorlar ? Nasıl bir zararı olabilir ki ?

Kızlar 6. Gün testim negatif ti akşam silik çıktı bugün 7. Gün ve ikinci çizgi daha belirgin dua edin doğrudur inşallah

Eklentiler

• IMG_20190725_081420.jpg
    35,9 KB · Görüntüleme: 87
Daha önceden sezeryan olunca neden doktorlar iki embriyo transfer etmek istemiyorlar ? Nasıl bir zararı olabilir ki ?
Dahinin yırtılma riski var zaten sezeryandannsonra. Kasılmalar başlamadan alınıyor bebek. İki bebek iki kayıt ısı demek. Ama bana koydular sezeryana rağmen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…