- 13 Temmuz 2019
- 41
- 20
- 3
- 32
Ayy maşallah ne güzel artmış7. Gün 6 10 gün 25 13.gün galiba 66
Kaçıncı gün embriyosuyduAyy maşallah ne güzel artmış
10. Gün 9 cıktı benim yarın tekrar kan vericem de endişeliyim biraz
3.gündüKaçıncı gün embriyosuydu
Geç yerleşmiş olabilir canım3.gündü
İnşallah öyledir canım yarın belli olur inşallahGeç yerleşmiş olabilir canım
İnşaAllah güzel sonuçlar alırsın canım Allahın izni ile Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasınİnşallah öyledir canım yarın belli olur inşallah
Canim o sıkıntı bendede var yaa ilaclardan olabilir ozellikle crinone jel kullaniyorum ben onun yaptığını düşünüyorumKızlar benim yumurta toplamadan sonra 9. Gun transferden sonra 6. Gun reglıme 5 gun var suana kadar cok sorun yasamadım ama tek sorunum gaz sıkısması bazen canımdan bezdırtıyor
Dogrudur tatlim benimkide ole idiKızlar 6. Gün testim negatif ti akşam silik çıktı bugün 7. Gün ve ikinci çizgi daha belirgin dua edin doğrudur inşallah
Canım ikiz gebeliklerde karın daha çok geriliyor ve sezeryan yerinin gerilip acılması riski var o yüzdenDaha önceden sezeryan olunca neden doktorlar iki embriyo transfer etmek istemiyorlar ? Nasıl bir zararı olabilir ki ?
Ben neredeyse 15 yıl önce doğum yapmıştım artık öyle bir risk olmaz inşallah.Canım ikiz gebeliklerde karın daha çok geriliyor ve sezeryan yerinin gerilip acılması riski var o yüzden
İnşallah güzel haberlerle dönersinBende bugun gidip kan verecm 12. Gunm fua edin ne olur banada hayrlisiyla mujdeli haberi alalim insallah dun negatif çıktı ama yinede kan da netlesir insallah dunku yanıltmistr bizi
İnşallah pozitif görürsünBende bugun gidip kan verecm 12. Gunm fua edin ne olur banada hayrlisiyla mujdeli haberi alalim insallah dun negatif çıktı ama yinede kan da netlesir insallah dunku yanıltmistr biziü
Dahinin yırtılma riski var zaten sezeryandannsonra. Kasılmalar başlamadan alınıyor bebek. İki bebek iki kayıt ısı demek. Ama bana koydular sezeryana rağmenDaha önceden sezeryan olunca neden doktorlar iki embriyo transfer etmek istemiyorlar ? Nasıl bir zararı olabilir ki ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?