Transfer Sonrası Sonuç Bekleyenler

Kızlar benim yumurta toplamadan sonra 9. Gun transferden sonra 6. Gun reglıme 5 gun var suana kadar cok sorun yasamadım ama tek sorunum gaz sıkısması bazen canımdan bezdırtıyor 😥

Selam kizlar benim de 3. Tup bebek denemem dondurulmus 2 embriyo transfer edildi buqun 3.gun ınsallah Rabbim hepimize hayirlisiyla anne olmayi nasib eder:anneadayı: cok sıkıcı bi süreç diğerlerinde cok dikkat ettim ama bunda hic yatmadım umarim yararina olur tedavimin

Kızlar benim yumurta toplamadan sonra 9. Gun transferden sonra 6. Gun reglıme 5 gun var suana kadar cok sorun yasamadım ama tek sorunum gaz sıkısması bazen canımdan bezdırtıyor 😥
Canim o sıkıntı bendede var yaa ilaclardan olabilir ozellikle crinone jel kullaniyorum ben onun yaptığını düşünüyorum

Daha önceden sezeryan olunca neden doktorlar iki embriyo transfer etmek istemiyorlar ? Nasıl bir zararı olabilir ki ?

Kızlar 6. Gün testim negatif ti akşam silik çıktı bugün 7. Gün ve ikinci çizgi daha belirgin dua edin doğrudur inşallah

Eklentiler

• IMG_20190725_081420.jpg
    IMG_20190725_081420.jpg
    35,9 KB · Görüntüleme: 87
Daha önceden sezeryan olunca neden doktorlar iki embriyo transfer etmek istemiyorlar ? Nasıl bir zararı olabilir ki ?
Dahinin yırtılma riski var zaten sezeryandannsonra. Kasılmalar başlamadan alınıyor bebek. İki bebek iki kayıt ısı demek. Ama bana koydular sezeryana rağmen

Back