- 21 Ağustos 2017
- 1.472
- 2.398
- 83
- 45
Lütfen moral bozma, insallah tez zamanda sen de yavrunu kucağına alırsın9 dan 6 ya düşmüş benim değerim arkadaşlar ilk denememizdi negatif maalesef
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Lütfen moral bozma, insallah tez zamanda sen de yavrunu kucağına alırsın9 dan 6 ya düşmüş benim değerim arkadaşlar ilk denememizdi negatif maalesef
Benimde ikinci de oyle olmuştu 12 den 4 e düşmüştü hayirlisi olsun canm insallah en kisa zamanda yüzünü güldürsün mevla9 dan 6 ya düşmüş benim değerim arkadaşlar ilk denememizdi negatif maalesef
Bence iyi ama dra sorsan daha iyikızlar
10. gün sonucum 156,
12. gün 400
14. gün 641 sizce normal mi 14 gün 800ü geçmesi gerekmez miydi
Hayırlı olsunKızlar sonucum çıkmış 12. Gün 94 olmuş. 24 saatte 2 ye katlıyor. Sizce ikiz olabilir mi? 2. Gün 2 embriyo konulmuştu
Amin hepimizin inşallahBenimde ikinci de oyle olmuştu 12 den 4 e düşmüştü hayirlisi olsun canm insallah en kisa zamanda yüzünü güldürsün mevla
Lütfen moral bozma, insallah tez zamanda sen de yavrunu kucağına alırsın
Bizde suan 3. Donmusla yaptik donmus embriyonun tutma şansının daha fazla olduğunu söylüyorlar ama insallah öyledirİnş canım donmuşlarla deneyeceğiz bakalım
Sonucuna çok sevindim canım inşallah katlanir.
Masallah ins katlanarak devam eder okudugum formlarda ikizler yuksek degerde oluyor ama 68 ile ikiz sahibi olanlarda olmus RABBIM ins kucagina almayi nasipeder herkesin ins.
Hepinize teşekkür ederim kızlar. Umarım siz de en kısa zamanda evlatlarınızı kucağınıza alirsinizHayırlı olsun![]()
sende allahıma emanet ol merak etme her yenilye daha güzel günlerin başlangıcı olacaktır.Daha iyisi olacağı için yüce rabbim bize şimdilik nasip etmiyor sabır etek lazım üzülmemek elden değil ama yukarıdan gelen birde emir var ne yapalım elimizden birşey gelmiyor bekleyip dua etmekten başkaBenm sonuc yine koca bi sifir rabbimin bize verdigi imtihan buymus hersy bas goz ustune uzulmiyecm herseyde var bi hayr demek ekmk suyu yokmus dunyada ne var olursa verir biz istemesekte hepinize rabbimden yardim diliyrm allah kimsenin emegini bosa cikarmasin sizlerinde insallah nerde isteyen varsa rabbim versin hepiniz allaha emanet olun![]()
Kaç tane embriyo transfer edildi.kızlar dayanamadım aynı merkeze gidip bir de orda beta baktırdım 660 çıktı o da... Allahım lütfen iyi olsun lütfen... doktor bakıp durma kafanı karıştırma ultrasonu bekle diyo mümkün mü dayanmak...
2 edildi biri kötü durumdaydı 3. günde 6 hücreliydiKaç tane embriyo transfer edildi.
Bu arada yüzde 60 demiştim üzme canini. Kötü bir durumda değil su anda
Benimde 3 gunde 6 hucrelıydı suan 7 gundeyım ınşallah senin gibi hamile olurum2 edildi biri kötü durumdaydı 3. günde 6 hücreliydi
inşallah canım hepimizin hakkında hayırlısı olurBenimde 3 gunde 6 hucrelıydı suan 7 gundeyım ınşallah senin gibi hamile olurum![]()
Tez zamanda sanada nasip etsin rabbim canımBenm sonuc yine koca bi sifir rabbimin bize verdigi imtihan buymus hersy bas goz ustune uzulmiyecm herseyde var bi hayr demek ekmk suyu yokmus dunyada ne var olursa verir biz istemesekte hepinize rabbimden yardim diliyrm allah kimsenin emegini bosa cikarmasin sizlerinde insallah nerde isteyen varsa rabbim versin hepiniz allaha emanet olun![]()
En az yüzde 60 artması isteniyor zaten canım illa tam iki katı olacak diye birşey yok ve şuan strese girerek bebişini kötü etkiliyorsun sakin ol şu durumda yapabileceğin hiç birşey yok sadece dua et ve üzülme sabırlı ol iyi olacak Allahın izniylekızlar dayanamadım aynı merkeze gidip bir de orda beta baktırdım 660 çıktı o da... Allahım lütfen iyi olsun lütfen... doktor bakıp durma kafanı karıştırma ultrasonu bekle diyo mümkün mü dayanmak...
inşallah canım... doğru söylüyorsun stres yapmamak lazımEn az yüzde 60 artması isteniyor zaten canım illa tam iki katı olacak diye birşey yok ve şuan strese girerek bebişini kötü etkiliyorsun sakin ol şu durumda yapabileceğin hiç birşey yok sadece dua et ve üzülme sabırlı ol iyi olacak Allahın izniyle