hayırlı haberler alırsınız inşallah nerde yaptırdınız tüp bebeğiCanim o sıkıntı bendede var yaa ilaclardan olabilir ozellikle crinone jel kullaniyorum ben onun yaptığını düşünüyorum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hayırlı haberler alırsınız inşallah nerde yaptırdınız tüp bebeğiCanim o sıkıntı bendede var yaa ilaclardan olabilir ozellikle crinone jel kullaniyorum ben onun yaptığını düşünüyorum
Cevap için sağol canım. Ne zaman kana tekrar baktiracaksin ?Dahinin yırtılma riski var zaten sezeryandannsonra. Kasılmalar başlamadan alınıyor bebek. İki bebek iki kayıt ısı demek. Ama bana koydular sezeryana rağmen
Kuzum verdim kanı merkezde öğlen çıkıyor sonuç. Sonrasında muayene ilaç vs konuşulacak. Bekliyorum anlayacağın.Cevap için sağol canım. Ne zaman kana tekrar baktiracaksin ?
Çıktımi sonucun?Insallah sagolun hepimizin yüzü guler artk insallah![]()
Sezeryanin üstünden kaç yıl geçti benimde sezeryan dogumum var 4 yıl geçti çift transfer yaptılar tutmadı şimdi tekrar tedavi görüyorum eylül başında transfer olacağım 2 embriyo var büyük ihtimal ikiside transfer olur.Daha önceden sezeryan olunca neden doktorlar iki embriyo transfer etmek istemiyorlar ? Nasıl bir zararı olabilir ki ?
Neredeyse 15 yıl geçti ona rağmen doktorum iki embriyo transfer etmek istemedi, sonunda çok ısrar ettiğim için iki embriyo transfer edildi. 15 yıl geçmiş üzerinden artık bir problem olmaması lazım.Sezeryanin üstünden kaç yıl geçti benimde sezeryan dogumum var 4 yıl geçti çift transfer yaptılar tutmadı şimdi tekrar tedavi görüyorum eylül başında transfer olacağım 2 embriyo var büyük ihtimal ikiside transfer olur.
Normalde 48 ila 72 saat arası ikiye katlaması beklenir senin de 60 saat. Çöm kötü değil üzme canını doktor ne diyorkızlar
10. gün sonucum 156,
12. gün 400
14. gün 641 sizce normal mi 14 gün 800ü geçmesi gerekmez miydi
doktorun asistanlarını aradım farklı bir hastanede yaptırdığınız için öyle olmuştur laboratuvar kiti farklıdır dedi... yine de sorun değil dedi ama canım sıkıldıNormalde 48 ila 72 saat arası ikiye katlaması beklenir senin de 60 saat. Çöm kötü değil üzme canını doktor ne diyor
Evet laboratuvar farkından da olurdoktorun asistanlarını aradım farklı bir hastanede yaptırdığınız için öyle olmuştur laboratuvar kiti farklıdır dedi... yine de sorun değil dedi ama canım sıkıldı
yok daha gidemedim cok cesartsiz oldum bn bugun heycandan korkudan gidemiyrm ister olsun ister olmasin uzulmiyecm allah ne dilemisse o olacak ama üzerimdeki bi sekilde yol etmek istyrm bi an once ama korkuyrm yinede allah yardimcimiz olsun insallahÇıktımi sonucun?
Uzerimdeki stresi yok etmek istyrm demek istedimyok daha gidemedim cok cesartsiz oldum bn bugun heycandan korkudan gidemiyrm ister olsun ister olmasin uzulmiyecm allah ne dilemisse o olacak ama üzerimdeki bi sekilde yol etmek istyrm bi an once ama korkuyrm yinede allah yardimcimiz olsun insallah![]()
hayırlı haberler alırsınız inşallah nerde yaptırdınız tüp bebeği
Guzel haberler alirsin insBende bugun gidip kan verecm 12. Gunm fua edin ne olur banada hayrlisiyla mujdeli haberi alalim insallah dun negatif çıktı ama yinede kan da netlesir insallah dunku yanıltmistr bizi![]()
Sonucuna çok sevindim canım inşallah katlanir.Kızlar sonucum çıkmış 12. Gün 94 olmuş. 24 saatte 2 ye katlıyor. Sizce ikiz olabilir mi? 2. Gün 2 embriyo konulmuştu
Masallah ins katlanarak devam eder okudugum formlarda ikizler yuksek degerde oluyor ama 68 ile ikiz sahibi olanlarda olmus RABBIM ins kucagina almayi nasipeder herkesin ins.Kızlar sonucum çıkmış 12. Gün 94 olmuş. 24 saatte 2 ye katlıyor. Sizce ikiz olabilir mi? 2. Gün 2 embriyo konulmuştu