Transfer Sonrası Sonuç Bekleyenler

Daha önceden sezeryan olunca neden doktorlar iki embriyo transfer etmek istemiyorlar ? Nasıl bir zararı olabilir ki ?
Sezeryanin üstünden kaç yıl geçti benimde sezeryan dogumum var 4 yıl geçti çift transfer yaptılar tutmadı şimdi tekrar tedavi görüyorum eylül başında transfer olacağım 2 embriyo var büyük ihtimal ikiside transfer olur.

Sezeryanin üstünden kaç yıl geçti benimde sezeryan dogumum var 4 yıl geçti çift transfer yaptılar tutmadı şimdi tekrar tedavi görüyorum eylül başında transfer olacağım 2 embriyo var büyük ihtimal ikiside transfer olur.
Neredeyse 15 yıl geçti ona rağmen doktorum iki embriyo transfer etmek istemedi, sonunda çok ısrar ettiğim için iki embriyo transfer edildi. 15 yıl geçmiş üzerinden artık bir problem olmaması lazım.

Merhaba arkadaşlar bugün benim transfer sonrası 3. Günüm 2. Denemem günler nasıl geçecek bilmiyorum dün kasıklarımda ağrı vardı bugün yok inşallah herkes güzel haber alır

kızlar
10. gün sonucum 156,
12. gün 400
14. gün 641 sizce normal mi 14 gün 800ü geçmesi gerekmez miydi

Normalde 48 ila 72 saat arası ikiye katlaması beklenir senin de 60 saat. Çöm kötü değil üzme canını doktor ne diyor
doktorun asistanlarını aradım farklı bir hastanede yaptırdığınız için öyle olmuştur laboratuvar kiti farklıdır dedi... yine de sorun değil dedi ama canım sıkıldı

Çıktımi sonucun?
yok daha gidemedim cok cesartsiz oldum bn bugun heycandan korkudan gidemiyrm ister olsun ister olmasin uzulmiyecm allah ne dilemisse o olacak ama üzerimdeki bi sekilde yol etmek istyrm bi an once ama korkuyrm yinede allah yardimcimiz olsun insallah🙏🙏

yok daha gidemedim cok cesartsiz oldum bn bugun heycandan korkudan gidemiyrm ister olsun ister olmasin uzulmiyecm allah ne dilemisse o olacak ama üzerimdeki bi sekilde yol etmek istyrm bi an once ama korkuyrm yinede allah yardimcimiz olsun insallah🙏🙏
Uzerimdeki stresi yok etmek istyrm demek istedim

Back