Transfer Sonrası Sonuç Bekleyenler

evet kuzum taze transfer ve toplama günü e2 4800 falandı... ikinci tahlili dün yaptırdım çok şükür 400 çıktı canım ama daha kese görmedik iki hafta sonra inşallah
Kuzum ohss diye bisey var ya onun şişliğidir büyük ihtimal. Ben günde 3-4 litre su içerek atlattım cok az şişliğim kaldı

Transferden 12 gün sonra hcg değerine bakılıyor ve hamile isen doktor 10 gün sonrasına randevu veriyor. Bana neden 14 gün sonrasina randevu verildi anlamadım. Aranızda 14 gün sonrasına randevu alan var mı ?
Kalp atışı ve keseyi birlikte yakalamaya çalışacaktır. Bozma moralini
bana da 14 gün sonrasına verdi. dün pozitifi aldım, 6 ağustosta ilk kontrolüm... az önce pembemsi renkte cok az bi akıntım oldu cok korkuyorum normal mi bu? transfer sonrası 13. gün bugun
Benim 9. Gün başladı pembe leke, hala devam. 3 gündür soruyorum merkeze kanama olmadığı sürece normal diyorlar.
Benimde sınırda cıktı deger yarın tekrar kan vericem göğüs agrım hafifledi biraz ondan merak ettim canım
Benim hiç olmadı. İnsallah hayırlısıyla yukseir değerin.

Yok sorun cikmadi genetik sonucunda zaten bu sabah negatif cikti ya bn yok diye butun ilaclari yarina kadr kullanacam mecbur yarinda kanda da negatif cikarsa hayrlisi artk yapack biseyim yok

Olsun sen karamsarlığa kapılma. Kesin sonuç kanda çıkıyor idrarda değil
Valla cok üzüldüm sabah ama yine baska yapack biseymiz yok diye kndmi teselli etmeye calistim 2.denemeydi insallah olur diye umut ediyrm ama olsaydi bugunde cikardi teste diyrm yine insallah hayrlisi olur herseyin hepimiz hakkında

Valla cok üzüldüm sabah ama yine baska yapack biseymiz yok diye kndmi teselli etmeye calistim 2.denemeydi insallah olur diye umut ediyrm ama olsaydi bugunde cikardi teste diyrm yine insallah hayrlisi olur herseyin hepimiz hakkında
YA idrar testkerine neden bukadar umit bagliyosunuKi anlamadim ben cik idrarda negatif kanda pzitif goren taniorumm bencr kan ver hemen derimm

Inancini butun tut ben her kan vermeye gitmeden 1 gun oncee yaai okuyuo gidodum yarin kan vericen dua oku nasibinde varsa seninledir bebisin bende yarin kesemizi gorcem belki kalpatisinida duyarim isallah
Insallah insallah rabbim sag salim kabusmayi nasip etsin sizede insallah rabbim aci tattrmasin size mutlu haberlerle donersinz sizde bizlerde🙏

Back