Transfer Sonrası Sonuç Bekleyenler

Yarın tekrar mi yaptiracaksin ? İstersen Cumaya yaptır aradaki fark daha net olur.
Kuzum benlik bir şey değil. İzmir’de devlette yaptırdım ya ben onlar kendintestlerini yapacaklar. Test günü mutlaka merkeze bekliyorlar.
Onlar da baksın zaten bir daha ölçtürmem bir aksilik olmazsa

ne kadar karamsardin 🙄 ve hep en kotusunu dusundun gordugun uzere de karninda ki minigini de strese soktun... hayirli olsun insallahh daha da saglikla yukselir degerlerin 🙏
Haklısın vallaha ama 5 dusuk yasayan biri olarak hala korkuyorum. Allah kimseyi belirsizlikle sınamasın. İsteyen herkesin kucağını doldursun rabbime

Nasilsiniz arkadaslar.bende bu forumda bekledim transferimi.dondurulmus 3.gun embryosu 3 adet konuldu 1 iyi orta dger 2si iyi kalite dediler.2 deneme oldugundan sanirim fazla koydular.ilkinde hep yattim ama pskolojikmen bitirdim kendimi resmen kafayi yedim.ikincide rahattim oturdum kalktim gezindim hatta 3.gun markete falan gittim agir is yapmadim olursa olur dedim ne yapayim.ilkinde hapsurdum diye aglayan ben🤭bu sefer tevekkul ettim..idrar testi lutfen ama lutfen yapmayin..yanilma payi cok buyuk onlarda.adet gunu gececekki gosterecek.ilk evlendgmde yapardim varmi acaba diye silik cikardi ama hamile falan kalmadim yani.neyse 2.de tuttu cuma gunu cagrdi bakalm nasip yicek iccegi varsa gelecek dunyaya..belirti soracak olursaniz aramayin belirtilerin hepsi ilaclardan..birtek farkli olarak bacagim agridi.goguslerm falan sismedi.kahverengi pembe geldi jel geriye.
BENde aynı durumda üç koydular TEK’mi tuttu sizin ay inşallah bende olumlu sonuç alırım

Haklısın vallaha ama 5 dusuk yasayan biri olarak hala korkuyorum. Allah kimseyi belirsizlikle sınamasın. İsteyen herkesin kucağını doldursun rabbime
haklisin 5 dusuk kolay degil ama bizlerde defalarca basarisiz tup bebek denemesi yasadik... bu kadar yasadigin tedirginlik vucuduna zarar haliyle bebegine de ... cok umutsuz ve cok umitsizsin... azicik pozitif olman lazim... inanman lazim... bebegine guzel enerjiler gondermen lazim...

Allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım benim aslına bakarsan seninle aynı belirtilerimiz vardı. Benimde bacağıma vuran ağrım oldu jelde açık pembe gelmişti ama nasibi yomuş daha içeçek suyu şekillenmedi olacak ki dün negatifi gördüm.Hayırlısı böyleymiş şimdi adet olmayı bekliyorum.
Bu isler belirtiyle degil kuzum iste 😥olsun pes etme kendini toparla sonra devam.birde size tavsiyem egerki zamaniniz varsa yani bekleme zamaniniz hemen arkasindan denemeyin arkadaslar bu ictiginiz ilaclari biraz olsun atin vucudunuzdan.belki atarken kendigilinden kalirsiniz bellimi olur 😍pskoloji cok inemli benm 2.5 yil var ilkiyle arasinda denemelerimin.kendimi ancak hazir hissettim.evet cokk istyoruz ama rabbimin var bi bildigi bi zamani..kendinize iyi bakn biz olmassak hicbisey olmaz biz iyi olucaz ki hersey iyi olucak..

kızlar ya benim daha transfer sonrası 13. gün bugün ama karnımda inanılmaz şişlik var boyle ödem gibi sanki su dolu gibi, gören herkes hamile miisin diyor düzgün yürüyemiyorum bile 5 aylık hamile kadar şiş karnım şuan. normal mi acaba bu ilaçların etkisi midir

Back