Transfer Sonrası Sonuç Bekleyenler

Sa
Hayırlı olsun canım, benimde 14 temmuz iki embriyo🐣🐣hiç bir belirti yok valla, beklemedeyim cuma öğrenecem inşlh
[/QUOT sagolun allah razi olsun insallah sizinde hayrlisi olur en guzeli olur hepimiz hakkın da rabbim emeklrimizi bosa çıkarmasın

Rabbim hayrli sonucalr nasip etsin insallah hepimize sizinde insallah hayrlisiyla vardir silik cikmissa hic umutsuz olmayin bn yaptim tek cizgi cikti ve cok uzgunm ne yapacgimi bilmiyrm

Normalde Perşembe kan vermeliydi değil mi ?
En son yanlış hatırlamıyorsam 19 çıkmıştı, hadi hayırlısı güzel sonuç çıkar inşallah.
Evet kuzum test günüm yarin. İki gün önce 19 çıkmıştı. Bu sabah yine hafif lekelenmem oldu. Eder düşmüş mü yukselmis mi öğrenip netleştireyim dedim. Teşekkür ederim hepimize hayırlı sonuçlar olur insallah

benimde 6. gün bugün dayanamayıp evde test yaptım negatif çıktı normalde test günüm 29u ama ben 27 sinde kanda yaptırcam

Acava
benimde 6. gün bugün dayanamayıp evde test yaptım negatif çıktı normalde test günüm 29u ama ben 27 sinde kanda yaptırcam
[/QAcaba evde test yapio bosuna mi kndimizi uzuyoruz ayy allahim ne olur sevindir guldur yüzümüzü bu sefer evde yanilma olsun yarin bnde ve bnm gibi bekleyenlerin sonucu hayrlisiyla pozitif olur🙏🙏🤗

Nasilsiniz arkadaslar.bende bu forumda bekledim transferimi.dondurulmus 3.gun embryosu 3 adet konuldu 1 iyi orta dger 2si iyi kalite dediler.2 deneme oldugundan sanirim fazla koydular.ilkinde hep yattim ama pskolojikmen bitirdim kendimi resmen kafayi yedim.ikincide rahattim oturdum kalktim gezindim hatta 3.gun markete falan gittim agir is yapmadim olursa olur dedim ne yapayim.ilkinde hapsurdum diye aglayan ben🤭bu sefer tevekkul ettim..idrar testi lutfen ama lutfen yapmayin..yanilma payi cok buyuk onlarda.adet gunu gececekki gosterecek.ilk evlendgmde yapardim varmi acaba diye silik cikardi ama hamile falan kalmadim yani.neyse 2.de tuttu cuma gunu cagrdi bakalm nasip yicek iccegi varsa gelecek dunyaya..belirti soracak olursaniz aramayin belirtilerin hepsi ilaclardan..birtek farkli olarak bacagim agridi.goguslerm falan sismedi.kahverengi pembe geldi jel geriye.

Idrar testleri yuzunden bi arkadasimiz com uzuldu yiprandi burda bildiginiz cikti 2.cizgi ama negatf oldu.o yuzden lutfen yapmayin

Nasilsiniz arkadaslar.bende bu forumda bekledim transferimi.dondurulmus 3.gun embryosu 3 adet konuldu 1 iyi orta dger 2si iyi kalite dediler.2 deneme oldugundan sanirim fazla koydular.ilkinde hep yattim ama pskolojikmen bitirdim kendimi resmen kafayi yedim.ikincide rahattim oturdum kalktim gezindim hatta 3.gun markete falan gittim agir is yapmadim olursa olur dedim ne yapayim.ilkinde hapsurdum diye aglayan ben🤭bu sefer tevekkul ettim..idrar testi lutfen ama lutfen yapmayin..yanilma payi cok buyuk onlarda.adet gunu gececekki gosterecek.ilk evlendgmde yapardim varmi acaba diye silik cikardi ama hamile falan kalmadim yani.neyse 2.de tuttu cuma gunu cagrdi bakalm nasip yicek iccegi varsa gelecek dunyaya..belirti soracak olursaniz aramayin belirtilerin hepsi ilaclardan..birtek farkli olarak bacagim agridi.goguslerm falan sismedi.kahverengi pembe geldi jel geriye.
Ayy masallah ya rabbim devamini saglikla getirsin insallah hayrlisiyla.bnimde yarin kan testi cok heycnliyim ve dedigim gibi bugün teste koca tek cizgiyi gördüm ama arastrdim biraz negatifi gorup kanda pozitif olan cok var simdi biraz daha umudum oldu sabah negatifi gorunce ellerim ayakalrim sanki bi bosluga birakilmis gibi oldum ama allah ol dediyse olur her sekilde insallah bizimde oyle olur yuzumuz gönlümüz gulsun insallah.

Bide belirti midir bilmiyrm ama benm ayakalrim cok fena sicak oluyr bu sabah testten sonra buz kesildiler ama yine simsicak oldu simdi bide goguslerim cok sismis ve agriyrlar bir haftdr oyle ve normalde dun adet günmdu

Allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım benim aslına bakarsan seninle aynı belirtilerimiz vardı. Benimde bacağıma vuran ağrım oldu jelde açık pembe gelmişti ama nasibi yomuş daha içeçek suyu şekillenmedi olacak ki dün negatifi gördüm.Hayırlısı böyleymiş şimdi adet olmayı bekliyorum.

Kızlar 9. Günü 19 çıkmıştı malum. 11. Gün ilk testten 36 saat sonra 53 çıktı. Ben bile inanamadım. Malum hiç belirtim yoktu hala daha yok. Sadece hafif lekelenmem var.

Test günüm aslında yarin. Sabah erkeğe gidip sonucu onaylatacağım.

Hepinize teşekkür ederim en karamsar anımda bile bana moral oldunuz.

Back