Çok normal canım, dinlenmene bakTransferimin ilk günü. Crone jel yaptıktan sonra pembe Bi leke geldi. Yaşayan var mi acaba. Dr normal dedi. Ama tereddüt ediyorum haliyle
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok normal canım, dinlenmene bakTransferimin ilk günü. Crone jel yaptıktan sonra pembe Bi leke geldi. Yaşayan var mi acaba. Dr normal dedi. Ama tereddüt ediyorum haliyle
Sizde de olmuş muydu. Şu an tedavinizin Kaçinci günüÇok normal canım, dinlenmene bak
Akşam 4 gibi aradım, gitmedim sonucu almaya negatif dedi hemşire, işyerindeydim kendimi eve gelene kadar tuttum, eve gelince içeri girip kapıyı kapatıp bağırarak ağladım, biraz kendime gelince doktoru aradım, sonucun negatif olduğunu söyledim, ilaçlara devam et 2 gün sonra bir daha bakalım dedi, rakamsal olarak kaç olduğuna bakalım dedi.Sonucu aldın mı ?
Canim 5 ve uzeri gebelik var anlamina geliyor.kacinci gun emriyosuydu.hayirli olsun insallahArkadaşlar bugun 10. Günüm kan tahlilim 9.08 cıktı ne demek oluyor şimdi var mı yok mu![]()
Amin inşallah canım 3. Gün embriyosuCanim 5 ve uzeri gebelik var anlamina geliyor.kacinci gun emriyosuydu.hayirli olsun insallah
Normalde 10 altı gebelik sayılmıyor. 12. günde artış olabilir, inşallah değerin yükselir.Arkadaşlar bugun 10. Günüm kan tahlilim 9.08 cıktı ne demek oluyor şimdi var mı yok mu![]()
gercekten bu sonucla karsilasmak cok cok zor ama umudunu kaybetme guclu ol mutlaka rabbimin bir bildigi vardir senin icin hazirladigi bir hayat var... neticesinde sana ne kadar da guclu ol desem bos insanin icinden geliyor uzuntu engel olamiyor... ama gercekten sabret ve dua etAkşam 4 gibi aradım, gitmedim sonucu almaya negatif dedi hemşire, işyerindeydim kendimi eve gelene kadar tuttum, eve gelince içeri girip kapıyı kapatıp bağırarak ağladım, biraz kendime gelince doktoru aradım, sonucun negatif olduğunu söyledim, ilaçlara devam et 2 gün sonra bir daha bakalım dedi, rakamsal olarak kaç olduğuna bakalım dedi.
Sonra annemi aradım biraz da ona ağladım, sonra abimi aradım biraz da ona derken finali akşama eşime bırakıyorum.
Akşama kadar düşündüm zamanı durdursaydım sadece umutla test sonucunu bekliyor olsaydım, bu saatten sonra ne zamanım ne gücüm kalmıyor herşey tükeniyor, Allah bekleyen herkese mutluluk yaşatır inş
İnşallah canımNormalde 10 altı gebelik sayılmıyor. 12. günde artış olabilir, inşallah değerin yükselir.
Aynı zaman da güzel haberler alalım inşallah yanlız ben on dakl sonra ördeğe kalkmadan idrar yaptım tutamadım daha fazla o benim canımı sıktıAmiin bende dun oldum![]()
BendeeAynı zaman da güzel haberler alalım inşallah yanlız ben on dakl sonra ördeğe kalkmadan idrar yaptım tutamadım daha fazla o benim canımı sıktı
Yaaa çok geçmiş olsun çok uzuldumKızlar merhaba. Bugün doktor kontrolümüz vardı.9 haftalık olması gerekiyodu.ama bebeğimizin kalbi durmuş .kaybettik
Canınızı sıkmayın çoğu klinik sadece 10 dk yatırıyor zaten rahmin açısı da yatmaya değil ayakta olmaya uygun bence. Bebeğin tutunmasının yatma süresiyle ilgili olmadığı yapılan çalışmalarda ispatlanmış. Ben de 10 dk yatmış sonra kalkıp tuvaletimi yapıp çıkış yapmıştım. Birisi tutundu embriyolarımızdan şimdi bebeğimizi bekliyoruz Allah’ın izniyleAynı zaman da güzel haberler alalım inşallah yanlız ben on dakl sonra ördeğe kalkmadan idrar yaptım tutamadım daha fazla o benim canımı sıktı
İnşallah biri dahi tutsa zaten ŞükürCanınızı sıkmayın çoğu klinik sadece 10 dk yatırıyor zaten rahmin açısı da yatmaya değil ayakta olmaya uygun bence. Bebeğin tutunmasının yatma süresiyle ilgili olmadığı yapılan çalışmalarda ispatlanmış. Ben de 10 dk yatmış sonra kalkıp tuvaletimi yapıp çıkış yapmıştım. Birisi tutundu embriyolarımızdan şimdi bebeğimizi bekliyoruz Allah’ın izniyleİnanın ne dikkat etmek ne de yatmak etkiliyor nasibi varsa ve kaliteli embriyoysa bir şekilde tutunuyor. Mesela 2 embriyo koyuldu bizde benim yaptığım davranış ve hareketler aynıydı ama birisi tutunmadı diğeri tutundu. Kendinizi üzmeyin nasipte varsa oluyor hayırlısı ile güzel haberi alın inşallah
![]()
Taze kayısı yiyin o oldukça işe yarıyor.. yine geçmezse merkeziniz söylemiştir bir şurup var ondan kontrollü olarak için oda rahatlatıyo. Bende de tuvalet sorunu hep vardır, bir kez o şuruptan içtim aynı gün rahatlattı ama çok içmeyin bu kez ishal olmayın. Sonrasında daha doğal diye taze kayısı denedim o da hemen hergün işe yarıyo, hala da taze kayısıyla devam ediyorumArkadaşlar çok fena kabızlık problemi yaşıyorum. Şişkinlik de var tutunma ları hayal mi
Hayırlı olsun canım, benimde 14 temmuz iki embriyoMerhaba arkadaşlar ben 2 yildir uye olmusum ama ilk denemede negatifi görünce artk giris yapmadim. Insallah bu sefer pozitifi gorup saglikla kucagimza aliriz 13 temmuz da 2.transferim oldu rabbimin izniyle yarinda sonuc almaya gidecz ama bn cok heycnliyim ve cok korkuyrm sizler ne yaptiniz nasil geciyr bnm gibi olan varmi belirti yasayanlar yazabilir mi