Transfer Sonrası Sonuç Bekleyenler

Kızlar merhaba. Bugün doktor kontrolümüz vardı.9 haftalık olması gerekiyodu.ama bebeğimizin kalbi durmuş .kaybettik
aaaa çok üzüldüm canım yaa 😓 Dr ne dedi bu duruma ? herseyde bir hayır vardır ama tabi o kadar uğraşıyoruz sonrasında bu şekilde olunca üzülmemek mumkun değil. Şöle düşün demekki bir sorun vardı ki boylesi olması dada hayırlıydı, sonradan daha çok üzülmektense şimdi üzülmek daha iyi galiba😞 Umarım toparlanıp yeniden denersin tatlım

Kızlar merhaba. Bugün doktor kontrolümüz vardı.9 haftalık olması gerekiyodu.ama bebeğimizin kalbi durmuş .kaybettik
[/QUOT Inan bana cok Uzuldum simdi pozutif goruyoruz ama allahim tamamini getirsin die dua etmeliyiz inan bana hayirlisi buymus kendini toparla bkan once tekrar dene derim umudunu kaybetme asla oes etme k3ndinid3 yıpratma

çok üzüldüm canım... Umudunu asla kırma Allah'ım inşallah en kısa sürede hem de doğal yolla hamile kalmanı sağlar

Tüp bebek yapmadan önce doktorun yaptırdığı testlerde ortaya çıktı benim haberim bile yoktu. Bana günlük 25 mg verildi, şu an 2 aydır kullanıyorum.
Eğer hamileysennyükselir canım, benim hamileliğimde 150 kadar çıkmıştık, hatta ilk zaman bilmiyordum yükseldiği için düşük tehlikesi atlattum hemen doktorunla konuş

Çok çok geçmiş olssun canım, rabbim sabır versin en kosa zamanda yeniden tatdırsın, kucağına versin

Eğer hamileysennyükselir canım, benim hamileliğimde 150 kadar çıkmıştık, hatta ilk zaman bilmiyordum yükseldiği için düşük tehlikesi atlattum hemen doktorunla konuş
Doktora WhatsApp Dan yazdim hemen. Bilgilendirdigin icin sagol canim🙏

Transferimin ilk günü. Crone jel yaptıktan sonra pembe Bi leke geldi. Yaşayan var mi acaba. Dr normal dedi. Ama tereddüt ediyorum haliyle

Doktor yazdi hemen dozunu degistirme ama 2 haftada sonra gelmeden önce tth testi yaptirt sonucunu beraberinde getir dedi.

Merhaba kizlar, ben size birsey sormak istiyorum, misal basarisiz denemelerinizden sonra baska sekilde ilac kullanimi yapildimi transferden önce ve sonra ? Misal Kansulandirici, Intralipid, Prednol ve Neupogen i biliyormusunuz? Kullandinizmi hic ? Veya basarisiz denemeden sonra yine ayni sekilde mi oldu ilac kullanimi? Benim merak ettigim, basari ilaclarami bagli yoksa embryonun kalitesi ve tabiki rabbimin ol demesi. Kusura bakmayin umarim nedemek istedigmi anlatabilmisimdir

Merhaba kizlar, ben size birsey sormak istiyorum, misal basarisiz denemelerinizden sonra baska sekilde ilac kullanimi yapildimi transferden önce ve sonra ? Misal Kansulandirici, Intralipid, Prednol ve Neupogen i biliyormusunuz? Kullandinizmi hic ? Veya basarisiz denemeden sonra yine ayni sekilde mi oldu ilac kullanimi? Benim merak ettigim, basari ilaclarami bagli yoksa embryonun kalitesi ve tabiki rabbimin ol demesi. Kusura bakmayin umarim nedemek istedigmi anlatabilmisimdir
Canım benm ilk denememde kimyasal gebelik olmuştu, doktorum neden oldu diye, rahime baktı, ve daha sonraki denemede uzun protokol uygulandı tabi bu herkeste değişebilir

Back