Çok erken dimi kuzum yaa, benim 6.gün negatifti, 7.gün 15 cıktı yani bilmiyorum ama negatif gorursende üzülme sakınDayanamadim kan vericem 1saate bakalim 6.gun bugun ins guzel haberalirim duaedin hanimlar
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok erken dimi kuzum yaa, benim 6.gün negatifti, 7.gün 15 cıktı yani bilmiyorum ama negatif gorursende üzülme sakınDayanamadim kan vericem 1saate bakalim 6.gun bugun ins guzel haberalirim duaedin hanimlar
aaaa çok üzüldüm canım yaaKızlar merhaba. Bugün doktor kontrolümüz vardı.9 haftalık olması gerekiyodu.ama bebeğimizin kalbi durmuş .kaybettik
cok cok uzuldum rabbim sana guc ve sabir versin buda bir sinav rabbime dua et tez zamanda acini unutturacak evladini versin insallah...Kızlar merhaba. Bugün doktor kontrolümüz vardı.9 haftalık olması gerekiyodu.ama bebeğimizin kalbi durmuş .kaybettik
ben 8. gun yaptirmistim doktorum test icin 10. gunu vermisti bana10. Gün test yaptıran var mı ?
Erken ama cok merakediyorum verdim kani bakalimÇok erken dimi kuzum yaa, benim 6.gün negatifti, 7.gün 15 cıktı yani bilmiyorum ama negatif gorursende üzülme sakın
Cok uzuldumKızlar merhaba. Bugün doktor kontrolümüz vardı.9 haftalık olması gerekiyodu.ama bebeğimizin kalbi durmuş .kaybettik
Sağol canım 3. Gün taze 3 Tane aslında iki olacaktı 3. Durumu çok iyi değil çöp olacağına koyalım dedi tamam dedim:)Hayırlı olsun tatlım, kaçıncı gün embriyosu kaç tane transfer ettiler
Basiniz sagolsun, Rabbim en kisa zamanda isteyen herkesin kucagini doldursun, Amin.Kızlar merhaba. Bugün doktor kontrolümüz vardı.9 haftalık olması gerekiyodu.ama bebeğimizin kalbi durmuş .kaybettik
Cokk cok erken ama hayirli sonic alirsin isallah sonucun cikmos yda cikmak uzeredir yaz buraya merak ederizDayanamadim kan vericem 1saate bakalim 6.gun bugun ins guzel haberalirim duaedin hanimlar
Kızlar merhaba. Bugün doktor kontrolümüz vardı.9 haftalık olması gerekiyodu.ama bebeğimizin kalbi durmuş .kaybettik
[/QUOT Inan bana cok Uzuldum simdi pozutif goruyoruz ama allahim tamamini getirsin die dua etmeliyiz inan bana hayirlisi buymus kendini toparla bkan once tekrar dene derim umudunu kaybetme asla oes etme k3ndinid3 yıpratma
çok üzüldüm canım... Umudunu asla kırma Allah'ım inşallah en kısa sürede hem de doğal yolla hamile kalmanı sağlarKızlar merhaba. Bugün doktor kontrolümüz vardı.9 haftalık olması gerekiyodu.ama bebeğimizin kalbi durmuş .kaybettik
Eğer hamileysennyükselir canım, benim hamileliğimde 150 kadar çıkmıştık, hatta ilk zaman bilmiyordum yükseldiği için düşük tehlikesi atlattum hemen doktorunla konuşTüp bebek yapmadan önce doktorun yaptırdığı testlerde ortaya çıktı benim haberim bile yoktu. Bana günlük 25 mg verildi, şu an 2 aydır kullanıyorum.
Çok çok geçmiş olssun canım, rabbim sabır versin en kosa zamanda yeniden tatdırsın, kucağına versinKızlar merhaba. Bugün doktor kontrolümüz vardı.9 haftalık olması gerekiyodu.ama bebeğimizin kalbi durmuş .kaybettik
sizin tsh mi 150 çıkmıştı?Eğer hamileysennyükselir canım, benim hamileliğimde 150 kadar çıkmıştık, hatta ilk zaman bilmiyordum yükseldiği için düşük tehlikesi atlattum hemen doktorunla konuş
Doktora WhatsApp Dan yazdim hemen. Bilgilendirdigin icin sagol canimEğer hamileysennyükselir canım, benim hamileliğimde 150 kadar çıkmıştık, hatta ilk zaman bilmiyordum yükseldiği için düşük tehlikesi atlattum hemen doktorunla konuş
Canım benm ilk denememde kimyasal gebelik olmuştu, doktorum neden oldu diye, rahime baktı, ve daha sonraki denemede uzun protokol uygulandı tabi bu herkeste değişebilirMerhaba kizlar, ben size birsey sormak istiyorum, misal basarisiz denemelerinizden sonra baska sekilde ilac kullanimi yapildimi transferden önce ve sonra ? Misal Kansulandirici, Intralipid, Prednol ve Neupogen i biliyormusunuz? Kullandinizmi hic ? Veya basarisiz denemeden sonra yine ayni sekilde mi oldu ilac kullanimi? Benim merak ettigim, basari ilaclarami bagli yoksa embryonun kalitesi ve tabiki rabbimin ol demesi. Kusura bakmayin umarim nedemek istedigmi anlatabilmisimdir
Yok canın tsh değil ilacın dozu, bir saat önce progestan aldımda başım dönüyorsizin tsh mi 150 çıkmıştı?