35 yaş sınırı var 2 embrio transferi için 35 yaş altı yasak dediğin gibi
Anladım arkadaşım, bende öyle hatırlıyorumda bir sormak istedim ondan
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
35 yaş sınırı var 2 embrio transferi için 35 yaş altı yasak dediğin gibi
evet arkadaşım ne kadar rahatız desekte olmuyor kesinlikle ama normal yaşantıma geri döndüm en azından bunda olursa olur diyorum ilkinde korkudan hep yattımArkadaşım öncelikle hayırlı,uğurlu olsun inşAllah.. İnşAllah tutunma belirtisidir, belirti aramamalıyız desekde insanın elinde olmuyor, güzel sonuçların olsun inşAllah..
evet arkadaşım ne kadar rahatız desekte olmuyor kesinlikle ama normal yaşantıma geri döndüm en azından bunda olursa olur diyorum ilkinde korkudan hep yattım
379 çıktıHayırlı olsun Allah tamamına erdirsin .
Sonucun kaç çıktı beta hcg değerin?
İlk denemem benim. Transferden 1-2 gün sonra tek taraflı kasık ağrısı başladı bende. Arada bir agrıdı bir geçti.merhaba ilk denemenmiydi. birde transferden sonra ertesi günü hafif ağrın oldu mu hiç
Hayırlı olsun Allah kucağına almayı nasip etsin canımkızlar benimde 17 ocakta transferim olmuştu. sonucumu aldım bugün. şükürler olsun pozitif çıktı :) darısı sonuç bekleyen herkese inşallah
yok yasak değil daha önce iki başarısız transfer olunca ya da duruma göre konulabiliyor bana da iki tane kpnuldu 2. Denemem. Bende sorun yok ama eşimin sperm kalitesi çok kötü. Tutunma şansını arttırmak için konulduArkadaşım normal, hayırlı uğurlu olsun.. Belirti aramamalıyız bence. Ben birsürü şey yaşadım ama sonuc negatifti.. Kişiden kişiye farklılık gösteriyor, sakince test gününü bekle inşAllah.. Güzel sonuçlar alabilmen duası ile.. bu arada 2 embriyo transferi yasal olarak yasak değil mi ? Merak ettim ondan soruyorum yanlıs anlasılma olmasın
Hayırlı olsun Allah kucağına almayı nasip etsin canım
yok yasak değil daha önce iki başarısız transfer olunca ya da duruma göre konulabiliyor bana da iki tane kpnuldu 2. Denemem. Bende sorun yok ama eşimin sperm kalitesi çok kötü. Tutunma şansını arttırmak için konuldu
Arkadaşım normal, hayırlı uğurlu olsun.. Belirti aramamalıyız bence. Ben birsürü şey yaşadım ama sonuc negatifti.. Kişiden kişiye farklılık gösteriyor, sakince test gününü bekle inşAllah.. Güzel sonuçlar alabilmen duası ile.. bu arada 2 embriyo transferi yasal olarak yasak değil mi ? Merak ettim ondan soruyorum yanlıs anlasılma olmasın
aslında bir embriyo hakkım var devlet ona izin veriyor ama eger baska hastanede iki basarısızı tedavim oldugu için istege baglı 2 embriyo transferi istedim ben yoksa 1 tane
transferimin 1.günü benim de sağ tarafta ağrı var tüp bebk merkezinde kasık ağrısı olması normal dediler bakalımİlk denemem benim. Transferden 1-2 gün sonra tek taraflı kasık ağrısı başladı bende. Arada bir agrıdı bir geçti.
Agriniz adet agrisi seklinde miydi yoksa batma seklinde miydi?İlk denemem benim. Transferden 1-2 gün sonra tek taraflı kasık ağrısı başladı bende. Arada bir agrıdı bir geçti.
Batma şeklindeydiAgriniz adet agrisi seklinde miydi yoksa batma seklinde miydi?
Hayırlı olsun canımBatma şeklindeydi
d_targaryen canım test yaptın mı? Biz aynı gün transfer olmustuk. Ben test yaptım maalesef negatif. İnşallah senin pozitif olur
Çok üzüldüm canım iniaşlah bir dahaki denemede pozitif görürsün gerçekten üzüldüm ben test yapmadım eşim yapma dedi yarın kan testi verelim dedik . Bende korkuyorum ilk denememde erken test yaptım yüksek çıktı hatta 110 çıkmıştı . Sonda düştü . Çok korkuyorum o yüzden yapamıyorumd_targaryen canım test yaptın mı? Biz aynı gün transfer olmustuk. Ben test yaptım maalesef negatif. İnşallah senin pozitif olur
düşügünüzün bir sebebi varmıydı acabaÇok üzüldüm canım iniaşlah bir dahaki denemede pozitif görürsün gerçekten üzüldüm ben test yapmadım eşim yapma dedi yarın kan testi verelim dedik . Bende korkuyorum ilk denememde erken test yaptım yüksek çıktı hatta 110 çıkmıştı . Sonda düştü . Çok korkuyorum o yüzden yapamıyorum
İnşallah canım.kacıncı gün 110 çıkmıştı . Bence senin bu kez pozitif ve sağlıklp devam edecek inşallah.yarın mı kan vereceksin?Çok üzüldüm canım iniaşlah bir dahaki denemede pozitif görürsün gerçekten üzüldüm ben test yapmadım eşim yapma dedi yarın kan testi verelim dedik . Bende korkuyorum ilk denememde erken test yaptım yüksek çıktı hatta 110 çıkmıştı . Sonda düştü . Çok korkuyorum o yüzden yapamıyorum
Hayır yoktu başta değer 110 çıktı 2 gün sonra 30 a düştü anlamadım neden olduğunu sağlıksız embriyoydu sanırımdüşügünüzün bir sebebi varmıydı acaba
İnşallah bu sefer olur. Bende olumlu düşünmek istiyorum. 10. Günde yapmıştım . 12. Gün değer düşmüştü o yüzden insan mi çekiniyor. Doktora söyledin mi bir şey dedi miİnşallah canım.kacıncı gün 110 çıkmıştı . Bence senin bu kez pozitif ve sağlıklp devam edecek inşallah.yarın mı kan vereceksin?