Gozun aydin canim cok sevindim senin adina insallah bizlerede nasip olur pozitif gormek..kızlar benimde 17 ocakta transferim olmuştu. sonucumu aldım bugün. şükürler olsun pozitif çıktı :) darısı sonuç bekleyen herkese inşallah
kizlarr benim bugun transferimin 8.gunu iccamasirima iplik ve afedersiniz sumuk gibi kahverengiye yakin acik bi renk akinti gelmis hafif..cok korkuyorum adet oldum diye.. yarin test gunum..sizce nedirr yaa hoffff..
Simdi yazdim geri yazmadini bekliyorum icim cok kotu heycanliyim bi tuhafim..adet oldugum dusuncesi cok kotu ama sizce bukadar cabuk adet olunurmu blast bile olsa embriyo?Arkadaşım heycan yapma desemde biliyorum insanın elinde olmuyor, kahverengi ise tutunma belirtisidir diye düşünüyorum ve öyle düşünmek istiyorum, hayırlı sonuçlarını bize haber verirsin inşAllah.. doktoruna yazdın mı ?
Simdi yazdim geri yazmadini bekliyorum icim cok kotu heycanliyim bi tuhafim..adet oldugum dusuncesi cok kotu ama sizce bukadar cabuk adet olunurmu blast bile olsa embriyo?
INS CANIN NEDIYIM INSS DEDIGIN GIBIDIR OLMAZSADA YAPACAK BSY YOK ZATEN..Arkadaşım kişiden kişiye farklılık gösteriyordur, benim 22si tahlil günümdü ve adet tarihimdi.. Sonucum negatifti ama ben adet olmadım hemen. 27snde adet oldum 5gün sonra yani.. O yüzden kötüye yorma güzel düşün güzel olsun
INS CANIN NEDIYIM INSS DEDIGIN GIBIDIR OLMAZSADA YAPACAK BSY YOK ZATEN..
Benide yaz canım bende hamileyim :)Hadi hayırlısı olsun inşAllah arkadaşım, kat ve kat artsın sağlıkla kucağına al inşAllah.. Senide listeye yazayım mı müsaade var mı ?
Ins hepimiz hayirlisiyla guzel sonuclar alalim..Nasibimizde ne var ise o arkadaşım, inşAllah güzel sonuçlar alırsın..
Benide yaz canım bende hamileyim :)
Ins hepimiz hayirlisiyla guzel sonuclar alalim..
Canım benimde öyle olmuştu 8. ve 9. günlerde. Doktorun verdiği listede de yazıyorda ara ara lekelenme olabilir telaş yapmayın diye ondan doktora da haber etmedim , tabi bende gördüğümde artı sancımda vardı adet oluyorum diye ağlamıştım. İnsallah seninki de yerleştiği için olmuştur.kizlarr benim bugun transferimin 8.gunu iccamasirima iplik ve afedersiniz sumuk gibi kahverengiye yakin acik bi renk akinti gelmis hafif..cok korkuyorum adet oldum diye.. yarin test gunum..sizce nedirr yaa hoffff..
Hayırlı olsun Allah tamamına erdirsin .kızlar benimde 17 ocakta transferim olmuştu. sonucumu aldım bugün. şükürler olsun pozitif çıktı :) darısı sonuç bekleyen herkese inşallah
Canım benimde öyle olmuştu 8. ve 9. günlerde. Doktorun verdiği listede de yazıyorda ara ara lekelenme olabilir telaş yapmayın diye ondan doktora da haber etmedim , tabi bende gördüğümde artı sancımda vardı adet oluyorum diye ağlamıştım. İnsallah seninki de yerleştiği için olmuştur.
Bu arada tahlil yaptığımız gün kendi hastanemde yaptırdım sonuç ne bekliyorsunuz dediler karnım ağrıyor adet olacağım olumsuz düşünüyorum dedim yok adet olamazsın ilaçlardan demişti. Şükürler olsun ki pozitif oldu.
merhaba ilk denemenmiydi. birde transferden sonra ertesi günü hafif ağrın oldu mu hiçkızlar benimde 17 ocakta transferim olmuştu. sonucumu aldım bugün. şükürler olsun pozitif çıktı :) darısı sonuç bekleyen herkese inşallah
merhaba arkadaşlar benimde 28 ocakta 2 embrio transferi oldu. benim 2. denemem ama ilk denememde hiç birşey olmamıştı ve hep yatmıştım sonuç negatif idi. bu transferde kasıklarımda hafif sızı var. sizce tutunma belirtisi olabilr mi .
hanımlar bende 5 gün 2 embriyol transferi oldum bugün bekliyorum insallah hayırlı sonuclar alırız belirti aramalımıyım acba bugun ilk gün agrım yok normal mi
Arkadaşım normal, hayırlı uğurlu olsun.. Belirti aramamalıyız bence. Ben birsürü şey yaşadım ama sonuc negatifti.. Kişiden kişiye farklılık gösteriyor, sakince test gününü bekle inşAllah.. Güzel sonuçlar alabilmen duası ile.. bu arada 2 embriyo transferi yasal olarak yasak değil mi ? Merak ettim ondan soruyorum yanlıs anlasılma olmasın
35 yaş sınırı var 2 embrio transferi için 35 yaş altı yasak dediğin gibiArkadaşım normal, hayırlı uğurlu olsun.. Belirti aramamalıyız bence. Ben birsürü şey yaşadım ama sonuc negatifti.. Kişiden kişiye farklılık gösteriyor, sakince test gününü bekle inşAllah.. Güzel sonuçlar alabilmen duası ile.. bu arada 2 embriyo transferi yasal olarak yasak değil mi ? Merak ettim ondan soruyorum yanlıs anlasılma olmasın