Transfer Sonrası Sonuç Bekleyenler

Arkadaslar bugun transferin 10. Günü
Dün aksam idrar testi yaptım cok cok silik cıktı ilk 5 dakika da. Bu sabah ilk idrarla yaptım varla yok arası yine silik çizgi cıktı aksam kan vermeye gidicem ama içim içimi yiyor dünden beri göğüs agrımda azaldı 😔😔😔
canım benim pazar günü kanda 156 çıktı hcg, dün idrar testi yaptım aşırı silik çıktı belirli belirsiz... bugun kan tekrar verdim 400 cıktı. idrar testine asla güvenmiyorum yapmasaymışım keşke dedim

canım benim pazar günü kanda 156 çıktı hcg, dün idrar testi yaptım aşırı silik çıktı belirli belirsiz... bugun kan tekrar verdim 400 cıktı. idrar testine asla güvenmiyorum yapmasaymışım keşke dedim
Hadi ya deger bu kadar yuksekken baya belirgin olması lazım aslında 🤨 saglıkla kucagına al inşallah 🙏 göğüs ağrım gecmek üzere baya azaldı o benim aklımı kurcalıyor

Hadi ya deger bu kadar yuksekken baya belirgin olması lazım aslında 🤨 saglıkla kucagına al inşallah 🙏 göğüs ağrım gecmek üzere baya azaldı o benim aklımı kurcalıyor
silik çizgi zaten pozitif demek hiç canını sıkma, test dandikse bazen ondan da oluyo hassas değilse falan, önemli olan kan. bu arada benim de hiç bir belirtim yok

silik çizgi zaten pozitif demek hiç canını sıkma, test dandikse bazen ondan da oluyo hassas değilse falan, önemli olan kan. bu arada benim de hiç bir belirtim yok
Çok teşekkür ederim desteğin için 🙏🏻🙏🏻🙏🏻 İş çıkışı gidicem bakalım inşallah güzel bir sonuc alırım 🙏🏻

Daphnesw Daphnesw canim her gebelikte ayni belirtiler olmaz.gelen leke yerlesme lekesidir devami gelmedi sonucta catlama ignesinin etkisiyle 19 cikacagini zannetmiyorum yuksek cunku. Bence sen hamilesin.bugun de kan ver merak ediyosan degerin hamileysen yukselmistir.

ne guzel soyledin su idrar testlerini yapmayin arkadaslar yaaaa sasi olucak insanlar cizgi gorucem diye en iyisi kan sanki idrar testi yapinca sonuc net oluyor... bence istatistik yapilsa %30 u falan net ilk idar testinde sonuc almistir... o testler normal gebe kalanlarin adetleri 3-5 gun gecikince bakabilecegi bisey bizim icin degil....

Canım o regl kanaması değil yerleşme knamasıdır büyük ihtimal.. normal regl zamanına daha var dimi ?
Perşembe hem test günüm hem regl günüm. İnsallah dediğin gibidir.
Bugun pembe knaman olduysa kanda hemen de çıkmayabilir keşke bekleseydin canım 2-3 gun
Elim ayağım birbirine karıştı hemen verdim testi. İğnenin etkisinin hala geçmemiş olabileceğini biliyordum ama 5 10 gibi bir değer çıkar diye düşünmüştüm sadece iğne olsa
aynen öyle benimde 10uncu gün pembe lekelenmem oldu arada kahverengi oluyoradu iki gün falan sürdü doktorumu aradım sorun yok dedi test yaptım pozitif çıktı ama hiç bir belirtim yok oyle göğüs ağrısı falan yok yani
Herkesle illa belirti olmuyor biliyorum ama kişi kendinden bilir işi derler. Benim tüm doğal gebeliklerde göğüs hassasiyeti olmustu. Ondan belirti aradım. Bu arada sizin kaçıncı gün transferiydi acaba?
Hastaneyi aradın mi ? Yarın tekrar bir kan aldir bakalım ne cikacak.
Aradım kuzum. Olabilir lekelenme dediler, teste de güvenme iğne etkisi olabilir yanıltmasın, test gününü bekle dediler.
Eşim gece vardiyasında olmasa akşam gidemezsin kan vermeye. Kesinlikle kızıyor çünkü. Sabah hastanede onu ısı vardı, kendi kadın Dogumcuma gitmek istedim izin vermedi. Yarin verebilirsem vereceğim. Hakkımızda hayırlısı
Daphnesw Daphnesw canim her gebelikte ayni belirtiler olmaz.gelen leke yerlesme lekesidir devami gelmedi sonucta catlama ignesinin etkisiyle 19 cikacagini zannetmiyorum yuksek cunku. Bence sen hamilesin.bugun de kan ver merak ediyosan degerin hamileysen yukselmistir.
2 embriyo transfer edildi, iğne. E kadar etkili bilmiyorum. Merkez de net bir şey söylemedi ya kafa iyice gitti benim. Yarini bekleyeceğim mecburen.

Hepinize teşekkür ederim destek olduğunuz icin.

ayyy mutlaka yaz bizede :)) benim taa persembe merak icinde bekliyorum :)) benimde 2 temmuzda 5 gunluk transferim oldu bide son adet 12 haziran di 5+6 gozukuyor netden baktigimda
bugün keseyi gördüm
ayyy mutlaka yaz bizede :)) benim taa persembe merak icinde bekliyorum :)) benimde 2 temmuzda 5 gunluk transferim oldu bide son adet 12 haziran di 5+6 gozukuyor netden baktigimda
bugün keseyi gördüm

Çok teşekkür ederim desteğin için 🙏🏻🙏🏻🙏🏻 İş çıkışı gidicem bakalım inşallah güzel bir sonuc alırım 🙏🏻
İş çıkışı deyince dikkatimi çekti, çalışıyorsunuz sanırım, bende çalışıyorum ve 10-12 gün izinden sonra bugün işe başladım, bazen tedirgin oluyorum çalışmak vücudumu yorar mı diye

Bugün transferin 12. Günü sabah kan verdim, arayıp sormaya bile korkuyorum, o yüzden öncesinde merak edip idrar testi bile yapmadım, sonucu beklemek beni yoracağı için bugün işe de başladım, vakit çabuk geçsin diye.

Selamlar 5.gun 2tane embryo transferi oldum dun transferimin 5.gunuydu dayanamadim test yaptim 2.cizgi silik olarak goruldu herhangi belirtim yok 6.gunum bugun acaba test yapsammi ? COK merakediyorum biyandan korkuyorum biyandanda yapip bilmek istiyorum neyapayim sizce pazar gunu test gunum normalde sizce cikarmi sonuc?

Back