Transfer Sonrası Sonuç Bekleyenler

Merhaba arkadaşlar dayanamadım test yaptım bugün 7. Günüm ama kafam çok karıştı

Eklentiler

• 20190129_104522.jpg
    28,7 KB · Görüntüleme: 229
Selamlar Kızlar
Bende 26 sında transfer oldum 6 şubatta sonuç günüm çok zor beklemesi 6. Gün embriyosu benim. 8 yıllık evliyim geçen sene 1 tüp bebek denemesi yapmıştm ama çocukluk gibi bu sefer çok daha deneyimliydim. Nolur dualarınıza benide ekleyin.

Hayırlısı olsun arkadaşım, herşey gönlünce olsun inşAllah

kızlar benimde 17 ocakta transferim olmuştu. sonucumu aldım bugün. şükürler olsun pozitif çıktı :) darısı sonuç bekleyen herkese inşallah

Hadi hayırlısı olsun inşAllah arkadaşım, kat ve kat artsın sağlıkla kucağına al inşAllah.. Senide listeye yazayım mı müsaade var mı ?

Merhaba Arkadaşlar.Yarın kan vereceğim.Sonucu hemen öğrenirmiyim bilemiyorum.Hayır dualarınızı bekliyorum.Allah hakkımızda hayırlısını nasip etsin.:)

Amiiinnnn. Hadi hayırlısı olsun arkadaşım, hemen hemen 2-3 saat sonra öğrenirsin kan sonucunu. Ben sağlık ocağında verdim sabah, aksam internetten öğrenmiştim. Sen sağlık ocağı dışında vereceksen daha erken öğrenirsin. Güzel sonuçlar görebilmen duası ile

Hadi hayırlısı olsun arkadaşım, var gibi gözüküyor ama sen dayan kan testi ver öyle için rahatlasın. Kanda da güzel sonuçlar görmen duası ile
Amin canım İnşallah yanlış değildir Hayırlısı Rabbimden. Hepimize nasip etsin Allahım

Allah razı olsun canım.:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…