Bugun pozitif haberini aldim canim beni yaz
Merhaba arkadaşlar benim 15 Ocak'ta 5. gün embriyosu transfer edildi. Hep buraları uzaktan takip ettim. Sizlerin paylaştıklarını okuyup moral buldum , ümitlendim . Üye olup yazmak istedim. Bugün test günümdü. Sonucum pozitif hcg değerim 959 çıktı. İlk tüp bebek deneyimim (6 yıllık özlem) .Rabbim isteyen herkese nasip etsin. Bu arada sebebsiz infertilite idi.Paylaşmak istedim
Dinleniyorum zaten surekli bu sekilde sanki crinone jelle birlikte geliyor bazen kirmizi tortu bazen kahverengi bende sasirdim dun geceden beri suruyor yerlesme kanamasi olsa bu kadar surmez sanirimÜzülmek yok, dua edelim.. Allah’ın iziniyle birşey olmaz kuzuya.. Sen ilaçlarını düzenli kullan ve dinlen..
Dinleniyorum zaten surekli bu sekilde sanki crinone jelle birlikte geliyor bazen kirmizi tortu bazen kahverengi bende sasirdim dun geceden beri suruyor yerlesme kanamasi olsa bu kadar surmez sanirim
Cuma gunu ama bana zaman gecmiyor patlayacamHiç hamile kalmadım yavrum o yüzden düzgün cevap verememekten korkuyorum.. Ama jelle beraber yerleşme kanaması gibi geliyor bana.. Doktoruna ne zaman gideceksin ?
Cuma gunu ama bana zaman gecmiyor patlayacaminsallah sende tadarsın anneligi canim bende tatmadim ilk defa tadacaktim ki su kanama isi cikti. ALLAH hepimizin yardımcısı olsun.
Ay hadi insallah canimKorkulacak birşey olsaydı doktor daha erken çağırırdı sanırım, o yüzden üzülme.. Dua et, kuzucuğunu düşün annesi.. :)
İnşallah arkadaşım tez vakitte Allah sizede nasip etsinSenin içinde hayırlısı olsun arkadaşım, duanda bizede yer ver inşAllah.. Sağlıkla darısı başımıza. Senide listeye yazayım mı izin var mı ?
İnşallah arkadaşım tez vakitte Allah sizede nasip etsin
Listeye ekleyebilirsin.
Sen harika bir detaysin :) guzel.bir enerjin var Rabbim yar ve yardimcin olsun her daimİnşAllah arkadaşım inşAllah, sağolasın :)
Sen harika bir detaysin :) guzel.bir enerjin var Rabbim yar ve yardimcin olsun her daim
5. Gün embriyosu 2 tane konulduKacinci gun embriyosuydu sizin?
Bekleniyor canımBen de cumartesi gunu transfere gidecegim. Transfer sonrasi yine kontroller oluyor mu? Yoksa beta hcgye. Kadar beklenlyor mu?
Merhabalar , bugün transferim oldu test günüm 8 Şubat var .
.ilk denemem ve tek yumurta vardı hiç umudum yoktu . Hepimiz için Rabbim hayırlısıni nasip etsin inşallah. Emeklerimizi boşa çıkarma allahım amin..
Allah razi olsun Rabbim hepimizin yüzünü guldursun kucagimizi sağlıklı bebislerle doldursun inşallah .
Güzel sonuçlar çıksın inşallahMerhabalar , bugün transferim oldu test günüm 8 Şubat var .
.ilk denemem ve tek yumurta vardı hiç umudum yoktu . Hepimiz için Rabbim hayırlısıni nasip etsin inşallah. Emeklerimizi boşa çıkarma allahım amin..
Evet ben raporla zeynep Kamilde yaptırdım.Aminnnnnn, inşAllah arkadaşım.. Bu arada birşey sorabilirmiyim ? Bir postta denk gelmiştim.. Rapor çıkartarak mı yaptınız acaba ?